maritbet girişmaritbet
SeaPearl Ataköy'de teslimler temmuzda başlıyor!

SeaPearl Ataköy'de teslimler temmuzda başlıyor!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün yüzde 50'sinin satıldığı ilk etabı temmuzda teslim edilecek.

İstanbul'un her geçen gün gelişen ve değerlenen bölgelerinden Ataköy'de Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen SeaPearl Ataköy projesinde inşaat ve satış çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İki etap halinde inşa edilen projenin ilk etabı Temmuz 2017 itibariyle teslim edilecek. 5 ay gibi kısa bir süre sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanan ilk etapta, satışların da yaklaşık yüzde 50'si tamamladı. SeaPearl Ataköy projesini 'ihtişamın doğuşu' olarak yorumlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "İstanbul'da yaşamakla İstanbul'u yaşamak arasındaki fark, bizim hikâyemizin başlangıç noktası oldu. Denizsiz yaşanamazdı İstanbul... Düşünceler hayallerle birleşti, İstanbul'un en nezih ve merkezi semtlerinden Ataköy'de, denize tam sıfır noktasında ihtişamlı bir yaşam projesi ortaya çıktı. SeaPearl Ataköy, standartları en yükseğe, prestij sahiplerinin bulunduğu zirveye çıkarıyor" dedi.

Deniz manzarası var

Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi: "SeaPearl Ataköy, mavinin her tonunun, yakamozların, yunusların, martıların, yıldızların, güneşin doğuşu ve batışının eşsiz güzelliği içinde, en değerli inciler gibi parıldayan bir yaşam SeaPearl Ataköy'de ev sahiplerini bekliyor. SeaPearl Ataköy, ihtişamlı yaşamı en tutkulu haliyle mimarisine de yansıtıyor. Dalgalardan ilham alan dış hatlarıyla, denizin ruhu blokların görünümüne yansıyor. Olağanüstü manzaralı kat bahçeleri, malzemesinden tasarımına, prestij sahiplerinin yaşamındaki kaliteyi, eşi benzeri olmayan bir görsellikle buluşturuyor." SeaPearl Ataköy'deki 4 blokta, üsk katlara çıktıkça, yeşil tonlarından gri ve maviye dönüşerek, yer ve gökyüzünü temsilen mimari bir tasarım hayata geçirildi. Ataköy'e bakan arka cephesinde, modernize edilmiş Selçuklu motifleri, 1. sınıf malzemelerle tasarlanıyor.

Örnek dairelere ilgi büyük

SeaPearl Ataköy'de Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon tarafından dekore edilen, alanları 119 metrekare olan 1,5+1 ve alanları 385 metrekare olan 4.5+1 tipindeki örnek daireler projeyi ziyaret eden yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

Her katta bahçe ve deniz

SeaPear l Ataköy'de, yaşam alanının her odası Marmara denizi manzarasına sahip. Projede, ahşap zeminli, doğal çimli ve teraslı kat bahçesi yer alıyor. Projede barok tarzı peyzaj alanı, Osmanlı ile Fransız saray mimarisinden esinlenerek tasarlandı. Geçmişten geleceğe dokunuşların olduğu ve araç girişi olmayan 33 bin metrekarelik bu alan, 1.200 metre uzunluğundaki sahil bandıyla bütünleşiyor. Sosyal olanaklarıyla da dikkat çeken SeaPearl Ataköy'de her bloğun kullanımına özel 150 ila 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, deniz kenarında yürüyüş imkânı, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası ve barok tarzı peyzaj alanı da bulunuyor.

Jumeirah markası SeaPearl Ataköy'de

Proje içerisinde, aldığı ödüller ve hizmet kalitesiyle tüm dünyada tanınan Jumeıirah'ın işletmesini üstlendiği 2019'da açılması planlanan 5 yıldızlı 202 odalı otel ile 62 rezidans ünite yer alıyor. Otel, içinden sular geçen lobi alanı ve mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. Rezidansta, 44 ila 298 metrekare arasında değişen 1+1'den 4.5+1'e kadar konutlar bulunuyor. Otelde ise 47 ila 480 metrekare arasında değişen standart, junior, executive, hospitality ve presidental suite yer alıyor. 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center, 1.400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare denize sıfır restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, 900 metrekare market, Türk Hamamı, fitness- spa alanı, açık/kapalı yüzme havuzu ve dükkânlar da bulunuyor. Otelin dış mimarisi Evrenol Architects imzası taşıyor. İç mimari ve dekorasyonu için ise KCA International Designers, Khuan Chew'la anlaşma sağlandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!
  • 19.12.2022 10:28

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!

Konut kavramına yenilik getiren, farklı mimari tasarımları ile çevre dostu ve ya ...

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı
  • 14.12.2021 17:06

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı

2019 yılında görkemli bir açılış ile kapılarını ziyaretçilerine açan Kuzu Effect ...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!
  • 01.11.2017 16:26

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'ün ilk etabında yaşa ...

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!
  • 06.10.2016 16:57

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!

Sea Pearl Ataköy projesinin örnek dairesini sizler için gezdik ve görüntüledik.. ...

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı
  • 06.10.2016 14:58

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri hak ...

Sea Pearl Ataköy projesinin tanıtım filmi!
  • 05.10.2016 21:06

Sea Pearl Ataköy projesinin tanıtım filmi!

Kuzu Grup imzasıyla Ataköy sahilinde konumlandırılan Sea Pearl Ataköy projesinin ...