maritbet girişmaritbet
Sea Homes Paşalimanı, Çeşme’yi uçuracak!

Sea Homes Paşalimanı, Çeşme’yi uçuracak!

Almanya'da birçok projenin altına imza atan HOMES, İzmir'de Sea Homes Paşalimanı'nın inşasına devam ediyor.

Almanya'da hayata geçirdiği gayrimenkul projeleriyle adından sıkça söz ettiren HOMES, Türkiye'deki yeni projesiyle dikkat çekiyor. İzmir Çeşme'de inşa edilmekte olan Sea Homes Paşalimanı projesinde fiyatlar 390 bin eurodan başlıyor.

Toplantı esnasında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Erkin Köksal projeyle ilgili önemli detaylar aktardı. Çeşme bölgesinde kalmayı düşündüklerini dile getiren Köksal “Sea Homes dışında iki proje daha yapacağız. Ana projemiz 50 bin metrekare büyüklükte olacak. İmar konusunda çok çalıştık, dev yatırım otel ve rezidans konseptine sahip olacak” ifadelerini kullandı.

Diğer yatırımın Alaçatı'da olacağını belirten Köksal “Plan çalışmalarını tamamladık. Bu bölgenin konseptine uygun bir yatırım yapacağız. Daha çok eğlenceye yönelik olacak. Buradaki tesisimiz 5 yıldızlı otel hizmeti verecek ancak günübirlik olacak. 46 bin metrekare alanda inşa edeceğimiz yeni yatırımımızda yapı büyüklüğü ise maksimum 6 bin 500 metrekare seviyesinde olacak. Kışın meydana gelen yağışları biriktirip yazın burada kullanacağız” diye konuştu.

Sea Homes Paşalimanı projesinde şu ana kadar 6 ev satıldığını dile getiren Erkin Köksal, Bodrum bölgesinde incelemeler yaptıklarını ancak Antalya'da olmayacaklarını söyledi. İstanbul'da butik konseptli proje üretmeyi düşündüklerini de dile getiren Köksal “Almanya Frankfurt'ta da yeni bir yatırımın startını verdik. Orada kat karşılığı diye bir sistem yok. Arsayı alıyorsunuz, projeye başlıyorsunuz” dedi.

Sea Homes'a 30 milyon euro yatırdıklarını, diğer projelerle birlikte toplam yatırımın 200 milyon euroya kadar çıkabileceğini söyleyen Köksal, projeye Almanlardan ilgi olduğunu belirtti. 

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte Sea Homes Paşalimanı projesi!
  • 24.02.2016 14:18

İşte Sea Homes Paşalimanı projesi!

Almanya'da birçok projeye imza atan Homes'in kurucusu Erkin Köksal, Sea Homes Pa ...

Sea Homes Paşalimanı, Çeşme’yi uçuracak!
  • 23.02.2016 13:52

Sea Homes Paşalimanı, Çeşme’yi uçuracak!

Almanya'da birçok projenin altına imza atan HOMES, İzmir'de Sea Homes Paşalimanı ...