maritbet girişmaritbet
Satışa çıkan Asmin Park’ı, Arya Proje pazarlayacak

Satışa çıkan Asmin Park’ı, Arya Proje pazarlayacak

Tuzla - Aydınlı bölgesinde yükselen Asmin Park’ın satış ofisi açıldı.

İstanbul'un farklı bölgelerinde 10 ayrı konut projesinin satış ve pazarlamasını üstlenen Arya Proje Danışmanlık, portföyüne, Tuzla Aydınlı'da yükselen Asmin Park'ı da ekledi. Düz Çizgi Mimarlık tarafından Mart ayında inşaatına başlanan Asmin Park, 2 blokta toplam 94 konuttan oluşuyor. Teslimleri 2017 yılı sonuna planlanan projede metrekare fiyatları ise, lansman dönemine özel olarak sınırlı bir süre için 2 bin 550 TL'den başlıyor.

asmin park

“İnşaatın KOBİ'leri” olarak tanımladığı müteahhit grubuna hizmet sunmak üzere yola çıkan Arya Proje Danışmanlık, yeni bir konut projesinin daha satışını üstlendi. Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Asmin Park'ın satış ofisini hizmete açan Arya Proje, hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayışında olanları, avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile ev sahibi yapacak. 2 blokta toplam 94 konuttan oluşan Asmin Park'ta 119 m2 büyüklüğünde 46 adet 2+1, 143 m2 yaşam alınana sahip 46 adet 3+1 ile iki tane de 1+1 daire yer alıyor. Projede 2+1'ler 310 bin TL, 3+1'ler ise 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Bölgesinin en geniş daire kullanım alanına sahip projelerinden birisi olarak öne çıkan ve maksimum konfor temel alınarak tasarlanan Asmin Park, üniversiteler, hastaneler, alışveriş merkezleri, şehir parkı, marina ve hava limanı ile çevrelenen bir lokasyonda konumlanıyor. D-100 karayoluna ve şehirler arası otoyola ortalama 3,5 km. mesafede yer alan proje; yüzme havuzu, kapalı otopark, gölet havuzlar, çocuk parkı, basketbol sahası, fitnees salonu ile bisiklet ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatıları da bünyesinde bulunduruyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Satışa çıkan Asmin Park’ı, Arya Proje pazarlayacak
  • 04.07.2016 11:09

Satışa çıkan Asmin Park’ı, Arya Proje pazarlayacak

Tuzla - Aydınlı bölgesinde yükselen Asmin Park’ın satış ofisi açıldı. ...