maritbet girişmaritbet
Sarissa İstanbul’da 159 bin TL’den başlıyor!

Sarissa İstanbul’da 159 bin TL’den başlıyor!

AKS Gayrimenkul'ün Şerifali'deki yeni projesi Sarissa İstanbul’da 49 ile 259 metrekare arasında tek kat ve dubleks konutlardan oluşuyor. Sarissa İstanbul’da fiyatlar ise 159 bin liradan başlıyor

AKS Yapı tarafından İstanbul'da inşa edilen Sarissa İstanbul, 14 bin metrekare arsa üzerinde 398 konuttan oluşuyor. Ümraniye Şerifali'de yapılan Sarissa İstanbul Haziran 2012'de teslim edilecek.

Farklı dış cephe mimarisiyle dikkat çeken Sarissa İstanbul projesi 4  yüksek blok, 1 rezidans bloğu ve sosyal tesislerden oluşuyor. Sarissa İstanbul'da arazinin yüzde 83'ü yeşil alanlara ayrılıyor.

Sarissa İstanbul projesinde konutların büyüklüğü 49 ile 259 metrekare arasında değişiyor. Sarissa İstanbul evlerinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 normal ve dubleks konutlar yer alıyor. Sarissa İstanbul'da fiyatlar ise 159 bin lira ile 829 bin lira arasında değişiyor.

Ağahan ödüllü Mimar Han Tümertekin tarafından tasarlanan Sarissa İstanbul projesinde, kapalı otopark, uzaktan kumandalı otopark giriş çıkışları, sprinkler söndürme sistemi, yangın sensörü, özel güvenlik personeli, intercom sistem ve görüntülü diafon, fiberoptik veri altyapısı ve merkezi yerden ısıtma sistemi bulunuyor. Sarissa İstanbul'da ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis kortu, fitness salonu, buhar ve masaj odası ile sauna, çocuk parkı, bilardo ve oyun salonu, çok yönlü spor sahaları, kafe-bar ile Club Sarissa mevcut.

Sarissa İstanbul Ataşehir merkezine yürüme mesafesinde, E-5 ve TEM yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen havalimanına 15 dakika, Boğaz köprüsüne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Sarissa İstanbul iletişim bilgileri

Web: www.sarissa.com.tr

Web: www.aks-yapi.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 216 415 12 10

  • Etiketler:

Yorum Yaz