maritbet girişmaritbet
Sakura Park Yalova’da yükseliyor!

Sakura Park Yalova’da yükseliyor!

Bahar Obdan, Yalova’da inşa edilen Sakur Park projesinin ayrıntılarını açıkladı. Obdan, Sakura’nın Japon kökenli kiraz ağacı anlamına geldiğini vurguladı

Bahar Obdan, Yalova'da inşa edilen Sakur Park projesinin ayrıntılarını açıkladı. Obdan, Sakura'nın Japon kökenli kiraz ağacı anlamına geldiğini vurguladı

Yalova'daki konut projesinin mimari özelliklerinden söz eder misiniz?

Projemiz Sakura Park, Yalova'da deniz ve orman manzarasının içinde modern bir mimari anlayışıyla hayata geçti. Tüm dünyanın artık hızla uyguladığı hafif çelik sistemiyle, mimari tasarımdan uygulamaya kadar tamamıyla şirketimiz Apec Yapı tarafından gerçekleştirilmiş bir proje.

Projenin en büyük özelliği doğası. Bir tarafta orman bir tarafta deniz manzarasıyla sadece konak tipi evlerimizde değil dairelerimizde de müstakil bir hayat yaşayabileceğiniz Sakura Park, sadece 74 ailenin olduğu butik kelimesini hakkıyla kullanabileceğimiz bir proje.

Proje ne tür konutlardan oluşuyor, ayrıştırıcı nitelikleri neler?

Projemizde tekli villalar, ikiz villalar, bahçe dubleksleri ve çatı katlarımız var. Bu tiplerin birbirlerinden ayrıldığı noktalar metrekareler ve kat planları. Ancak hepsinde müstakil bir hayatın tüm konforları sunuluyor. Bu projenin en önemli özelliklerinden biri de bu kadar özel bir doğada hem %100 deprem güvenliği sağlayan, hem de sürdürülebilir bir inşaat malzemesi olan hafif çelik sistemi ile yapılmış olmasıdır. Apec hafif çelik yapılarının yüksek ısı izolasyon özelliği daha az fosil yakıt tüketimi sağladığı için betonarmenin aksine doğayla dost bir inşaat sistemidir.

Projemizde her aşamada Türkiye' nin en iyileriyle çalıştık. Peysajdan iç mimara, danişmanlık firmasından projemizde kullanılan her malzemeye kadar büyük bir özenle hazırladık.

Projeyle nasıl bir yaşam tarzı sunuluyor, sosyal olanaklar nelerdir?

Büyük metrekarelerde bahçeler, doğa ve deniz manzarası tüm ev tiplerimizde standart.  Bu tür butik bir proje için bu bölgede daha önce hiçbir projede rastlayamayacağınız büyüklükte spa, fitness, kapalı ve açık yüzme havuzu, yoga terası, tenis ve basketbol sahaları,sinema odası,sadece SakuraParka  özel  fırın SakuraBakery ve Kafe projemizi farklı kılan özellikler. Bunlara ek olarak conciergehizmeti,  teknik destek, 7/24 özel site güvenliği ve siteye özel Yalova merkeze ve IDO iskelesine yarım saatte bir kalkacak shuttle  projemizin diğer hizmetleri.

Bunlar haricinde eklemek istediğiniz başka şeyler var mı?

Yalova' yı seçmenizin özel bir nedeni var mı?

Yalova en bilindik tanımıyla üç büyük şehrin ortasında, kolay ulaşımı ve etkileyici doğasıyla her şeyden önce çok önemli bir lokasyon. Her ne kadarİstanbul' a bağlı olmasa da yakınlığı ve kolay ulaşımı sayesinde adeta İstanbul' un bir ilçesi gibi. Yalova özelinde bizim bulunduğumuz lokasyon ise Yalova'nın en güzel tepesi. Hem termal bölgesi hem de oksijen deposu olması dolayısıyla yabancı yatırımcıların da dikkatle takip ettiği bir bölge: Sadece Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri değil, Kuzey Avrupa ülkelerinden de ciddi bir talep sözkonusu.

 

Sakura Nedir?

Japon yaban kiraz ağacı  çiçeği olarak bilinen bir ağaç tipidir ama ilginç tarafı Japon kökenli bir ağaç tipi olarak bilinmesine rağmen bu ağaç tipi Sevgili Yılmaz Özdil' in de bir yazısında belirttiği gibi Japonya ya Yalova' dan gitmiştir. Samuraylarla özdeşleşen bir ağaçtır, baharın müjdecisidir. Bu ender güzelliği olan ağaç gibi projemiz de Yalova' nıneşsizgüzelliklerinden biri.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sakura Park'ta ağustos fiyatlarıyla yıl sonu fırsatı!
  • 23.12.2016 15:53

Sakura Park'ta ağustos fiyatlarıyla yıl sonu fırsatı!

Yalova'da hayata geçirilen Sakura Park'da yıl sonuna kadar yüzde 20 indirim imka ...

Yalova’nın ilk ve tek country projesi: Sakura Park
  • 01.12.2016 16:16

Yalova’nın ilk ve tek country projesi: Sakura Park

Apec Çelik Yapı tarafından Yalova'da Yalova’ya country yaşam konseptinde inşa ed ...

Sakura Park Yalova’da yaşam başlıyor
  • 09.04.2014 14:02

Sakura Park Yalova’da yaşam başlıyor

İsmini uzakdoğu dillerinde kiraz çiçeğinden alan Sakura Park Yalova, kalite ve g ...

Yalova Mia Thermal'de 370 bin dolara villa!
  • 07.10.2013 17:14

Yalova Mia Thermal'de 370 bin dolara villa!

Yalova Termal bölgesinde yükselen Mia Thermal projesinde daireler 200 bin dolard ...

Yalova Mia Termal teslim tarihi!
  • 05.10.2013 18:04

Yalova Mia Termal teslim tarihi!

38 dubleks daire ve 16 villadan meydana gelen Yalova Mia Termal projesinde tesli ...

Sakura Park Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’la tanıtıldı!
  • 06.06.2012 08:49

Sakura Park Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’la tanıtıldı!

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, önceki gün Yalova’da inşa edilen Sakura Park’ın t ...