maritbet girişmaritbet
Sakura Park Yalova’da yaşam başlıyor

Sakura Park Yalova’da yaşam başlıyor

İsmini uzakdoğu dillerinde kiraz çiçeğinden alan Sakura Park Yalova, kalite ve güvenliğin doğa ile buluştuğu özgür bir yaşam sunuyor.

İsmini İlkbaharda çok kısa bir süre çiçeklerini açan, ender görülen güzellikteki kiraz çiçeği Sakura'dan alan Sakura Park Yalova'da yeni bir yaşam yükseliyor. Obdan Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bahaettin Obdan'ın dile getirdiği üzere Sakura Japonya'ya Yalova'dan gitmiş. İsmi gibi değerli bir yaşam mekânı sunan Sakura Park'ta ev sahibi olanlar dingin ve huzurlu bir mekâna sahip olurken; aynı zamanda kaliteli ve eşsiz mimarisi ile lüks yaşamın tadını çıkaracaklar...

Doğanın kalbinde, şehre yakın, doğal yaşamın yeni adresi, Sakura Park Yalova projesinin satışlarına başlandı. Yeni bir yaşama kavuşmak isteyenler elini çabuk tutmalı; çünkü bu yeni yaşam merkezinde farklı ve kaliteli bir yaşam onları bekliyor. Yalova'da merkezi konumda, termal bölgesine 5-6 km, Yenikapı, Bostancı, Kadıköy, Pendik gibi deniz otobüsü noktalarından yaz-kış devamlı seferlerle 45 dk mesafede bulunan, Sakura Park Yalova'ya çok yakın mesafede dağ yürüyüşü ve doğa yürüyüş parkurları, doğal organik sebze ve meyve üretim alanları bulunuyor. Satışına başlanan Sakura Park Yalova projesi APEC Yapı A.Ş. tarafından gerçekleştirildi. APEC Yönetim Kurulu Başkanı Bahaettin Obdan , “Sakura Park Yalova Projesi'ni gerçekleştirirken; Siemens, Kale, Ferroli, Dor-Tek, Braas, Rehau gibi firmalarla çalıştık ve kesinlikle kaliteden ödün vermedik” yorumunda bulunurken, satışları başlayan proje için; “Oldukça keyifli bir projeyi daha yaşama geçirmenin mutluluğu içindeyiz, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

Sakura Park proje hali

Geniş Sosyal İmkânlar ve Güvenlik Sistemi  

40.000 m² arazide bulunan Sakura Park Yalova'da, 7 konak, 13 adet 3 farklı tip müstakil villa, 24 adet 4 farklı tip ikiz villa, 14 adet bahçe dubleksi, 14 adet daire bulunuyor. 35.000 m² yeşil alan kullanım hakkı bulunan Sakura Park Yalova'da gölet, yürüyüş yolları, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkı mevcut. Aynı zamanda sosyal alanlar bakımından zengin bir yaşam alanı sunan mekânda, açık-kapalı havuzlar, basket kortu, yürüyüş yolları, aletli spor salonu, masaj odası, oyun odası, tenis kortu, çocuk parkı, pilates ve yoga stüdyosu, sauna ve kafe bulunuyor. 7 gün 24 saat aktif olan profesyonel güvenlik sistemi ile tüm sokak ve açık alanlarda kamera sistemi ile gözetim sağlanıyor. Aynı zamanda, tüm konutlardan güvenlik noktalarına dâhili telefon ile ulaşabilme imkânı ve tüm ünitelerde dijital alarm sistemi bulunuyor. 

müstakil villalar

Lüks ve Doğa Birada 

Maviye ve yeşile hâkim, Yalova'nın eşsiz manzarasıyla, güvenli, doğal, lüks ve estetiği bir arada yaşamak isteyenler için paha biçilmez bir yaşam merkezi olan Sakura Park Yalova'da çok farklı fiyatlardan gayrimenkul satın alabilmek mümkün. “Her başarılı proje, neticede hak ettiği değeri görüyor. Biz de bu noktada satışların çok hızlı devam ettiğini söyleyebiliriz. Yalova'da şuan için muadil bir proje yok. Farklı bir proje sunduk ve satışlar düşündüğümüzden hızlı şekilde ilerliyor”, yorumunda bulunan Bahaettin Obdan, Yalova'ya böyle bir mekânı kazandırmaktan mutlu olduklarını da sözlerine ekledi. Merkezi konumuyla, doğa ile şehri buluşturan bu projede yer almak isteyenler acele etmeli. Siz de bu yaşam alanında kendinize bir yer ayırın ve yeni bir başlangıç yapın. 

APEC YAPI AŞ. Hakkında: 

Apec YAPI A.Ş. Obdan Şirketler Grubu'nun bir üyesidir. Obdan Şirketler Grubu, çağdaş ve yenilikçi yöntemler ile yönetilen, her biri kendi konusunda yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda uzun yıllardır söz sahibi, farklı sektörlerdeki aile şirketlerinden oluşan bir aile kuruluşudur. Şirketler Grubu 1959 yılından beri farklı şirketlerle faaliyetlerde bulunmaktadır. Grubun faaliyette bulunduğu başlıca sektörler; Ulusal ve Uluslararası İnşaat, Çelik Yapı Üretimi ve Mühendisliği, Gayrimenkul Proje Geliştirme, Endüstriyel Ayakkabı ve Çizme Üretimi, Deterjan Sanayii ve Uluslararası Deniz Taşımacılığı'dır. 

Sakura Park İletişim Bilgileri;

Web: http://www.sakuraparkyalova.com/
Telefon: 444 31 24

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sakura Park Yalova tanıtım filmi
  • 01.02.2018 13:42

Sakura Park Yalova tanıtım filmi

Apec Çelik Yapı tarafından yapılan Sakura Park Yalova projesi 40 bin metrekareli ...

Sakura Park'ta ağustos fiyatlarıyla yıl sonu fırsatı!
  • 23.12.2016 15:53

Sakura Park'ta ağustos fiyatlarıyla yıl sonu fırsatı!

Yalova'da hayata geçirilen Sakura Park'da yıl sonuna kadar yüzde 20 indirim imka ...

Yalova’nın ilk ve tek country projesi: Sakura Park
  • 01.12.2016 16:16

Yalova’nın ilk ve tek country projesi: Sakura Park

Apec Çelik Yapı tarafından Yalova'da Yalova’ya country yaşam konseptinde inşa ed ...

Sakura Park Yalova'da fiyatlar belli olacak!
  • 16.06.2014 17:20

Sakura Park Yalova'da fiyatlar belli olacak!

Bahar ile birlikte canlanan doğa içinde yemyeşil Sakura Park Yalova’da yaşamın k ...

Sakura Park Yalova’da yaşam başlıyor
  • 09.04.2014 14:02

Sakura Park Yalova’da yaşam başlıyor

İsmini uzakdoğu dillerinde kiraz çiçeğinden alan Sakura Park Yalova, kalite ve g ...

Sakura Park Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’la tanıtıldı!
  • 06.06.2012 08:49

Sakura Park Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’la tanıtıldı!

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, önceki gün Yalova’da inşa edilen Sakura Park’ın t ...