maritbet girişmaritbet
Safir Park Residence’ta 150 bin liraya! Satışa çıktı

Safir Park Residence’ta 150 bin liraya! Satışa çıktı

Beylikdüzü’nde yapılan Safir Park Residence projesi satışa çıktı. Safir Park Residence projesinde fiyatlar 150 bin ile 600 bin lira arasında değişiyor


 

Şentürkler Holding– Güven İnşaat Avrupa yakasının gözde gelişim bölgelerinden Beylikdüzü'nde inşasına devam ettiği Safir Park Residence, sahip olduğu “ilk”ler sayesinde İstanbul'un tam donanımlı rezidans projelerinden biri konumunda. Satışa başladığı günden beri yoğun ilgi gören Safir Park Residence, 15 Mayıs'ta satışa çıkıyor.
İki blokta toplam 132 rezidans daire, 50 ev-ofis ve 38 mağazalık butik AVM' den oluşan Safir Park Residence'da, 2 farklı tipte 2+1 daireler, 3.5+1 ve 4.5+1 daireler bulunuyor.

Tüm dairelerin ferah ve panoramik manzaraya sahip olduğu projede her dairede üstün özellikler bulunuyor. Farklı zevklere hitap eden bahçeli ve açık havada spor yapma imkanı sunan terası ile sağlık ve huzurun standart olduğu Safir Park Residence, tüm dairelerin geniş ve kullanışlı oluşu ve 4+1 ve 3+1 dairelerde bulunan 0,5 yaşam alanı diye tabir edilen ütü odası, kiler ve çamaşır odası ile göz dolduruyor. Alışveriş merkezi içinden ulaşılabilen Home Office'leri ile de ev'de iş yapmanın yeni adresi oluyor.
 
150 bin liradan başlıyor
Fiyatların 150 bin ila 600 bin TL arasında değiştiğini bildiren Güven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ordu, nakit alımlarda yüzde 5 indirim yaptıklarını 12 aya kadar sıfır faiz ile müşterilerine vade olanakları sunduklarını ve kişiye özel alternatif ödeme planları da geliştirdiklerini ifade etti.
 
Safir Park Residence'da, 3 farklı konseptin bir arada uygulandığını ifade Mustafa Ordu, bu sayede tüm yatırımcılara geniş bir ürün çeşitliliği ve yaşam alanları sunduklarını ifade etti. Safir Park Residence içerisinde yer alan ailelerin tüm ihtiyaçlarını Safir Park bünyesinde bulunan alanlardan karşılayacaklarını ve bunun da kısa sürede yoğun ilgi gördüğünü belirten Ordu, Projenin lokasyonu gereği E-5 ‘150 metre mesafede yer alması, Tüyap fuar alanına olan yakınlığı ve Hadımköy sanayi bölgesindeki İş adamları tarafından büyük ilgi topladıklarını ifade etti.
 
Beylikdüzü'nde tüm AVM, yapı market ve hastanelere yakın, E5 Karayolu'ndan 150 metre mesafede içeride ve sekiz yolun kesiştiği önemli kavşaklardan birinde yer alan Safir Park Residence, trafik ve yol gürültüsü almayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.

 

İletişim bilgileri
Web: www.safirresidence.com.tr 
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 1 482

  • Etiketler:

Yorum Yaz