maritbet girişmaritbet
Royal Sun Residence kazandıracak!

Royal Sun Residence kazandıracak!

Önümüzdeki dönemde gayrimenkul fiyatlarının yükseleceği öngörülen Kıbrıs'taki Royal Sun Residence projesinde fiyatlar 90 bin TL'den başlıyor.

"Asrın Projesi” diye adlandırılan Türkiye'den gelecek olan su projesi ile gayrimenkul fiyatlarının yükselmesi beklenen Kıbrıs'ın “Kuzey”inde birçok inşaat şirketi dünyaya ev satıyor. 

Yılın 250 günü içinizi ısıtacak güneşli havanın hakim olduğu cennet vatan Kıbrıs'a yatırım yapmak için birçok sebebiniz var.  Her gününü tatil gibi yaşamak isteyenler temiz havaya, masmavi bir denize ve upuzun kumsallara sahip olan Kuzey Kıbrıs'a yöneliyor. Sakin ve huzurlu bir atmosfere sahip olan Kıbrıs, modern kentsel yapısı ve rahat Akdenizli yaşam tarzıyla yatırımcılarına çağdaş bir hayat sunuyor. 

Su Projesi Değer Yükseltecek

Yavru vatan Kıbrıs özellikle Türkiye ile ortak olarak hayata geçireceği projelerle hareketli bir yatırım merkezine dönüştü. Türkiye'den deniz altı kanallarıyla 75 milyon metreküp su taşıyacak olan “Kıbrıs Barış Suyu Projesi” hem bölgenin tarım arazilerini canlandıracak, hem de bölgenin değerine değer katacak.  

Alternatif eğitim imkanları

Tam bir üniversite merkezi olan Kıbrıs sunduğu Avrupa standartlarındaki kaliteli eğitim olanaklarıyla geleceğine yön vermek isteyen öğrenciler ve aileleri tarafından da öncelikle tercih ediliyor. Farklı alanlarda birçok alternatif sunan sistemiyle Kıbrıs her yıl binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlıyor. Aileler de suç oranının çok düşük olduğu Kıbrıs'a çocuklarını güvenle gönderiyor. Çocuklarını en az dört senelik eğitim hayatları boyunca kira sıkıntısından kurtarmak ve bir mülk sahibi edindirmek isteyen aileler Kıbrıs'tan ev sahibi olmaya yöneliyor. 

Eğlence merkezi

Sosyal ve eğlence olanakları da Kıbrıs'ı oldukça zenginleştiriyor. Bölgede bulunan parklar, cafe ve restoranlar orada yaşayanlara ve yaşamayı düşünenlere keyifli alternatifler sunuyor. Kıbrıs'ta bulunan otellerde gerçekleştirilen sosyal etkinlikler de hem bölgenin değerini yükseltiyor, hem de eğlence anlayışına kaliteli bir nitelik kazandırıyor. 

Kıbrıs'ın en büyük projesi Royal Sun Residence

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği projelerden biri Noyanlar Group tarafından inşa edilen Kıbrıs'ın yıldız projesi Royal Sun Residence. Gazimağusa'da plaja yürüme mesafesinde yer alan 950 konutluk proje 90 bin TL'den başlayan fiyatları ve cazip ödeme imkanlarıyla dikkat çekiyor. Projenin içerisinde stüdyo, 1+1, 2+1 daireler ve 2+1, 3+1 ikiz villalar bulunuyor. Royal Sun Residence tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde içerisinde 4 adet büyük havuz, aquaparklar, çocuk oyun alanları, Kid's Club, fitness, wellness & masaj salonu, sauna, teras bar, pool bar,  güneşlenme alanları, 200 kişilik restoran, yürüyüş ve bisiklet yolları, site güvenliği, market ve hediyelik eşya mağazası olan büyük bir donatı alanı barındırıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Royal Sun Residence kazandıracak!
  • 31.03.2015 16:11

Royal Sun Residence kazandıracak!

Önümüzdeki dönemde gayrimenkul fiyatlarının yükseleceği öngörülen Kıbrıs'taki Ro ...

Royal Sun Residence'ta fiyatlar 90 bin TL'den başlıyor
  • 17.01.2015 15:37

Royal Sun Residence'ta fiyatlar 90 bin TL'den başlıyor

Kıbrıs'ın en güzel plajı Long Beach'in yanındaki Royal Sun Residence'ta fiyatlar ...