maritbet girişmaritbet
Royal Park Residence Kurtköy’de hemen teslim!

Royal Park Residence Kurtköy’de hemen teslim!

Kuryap ve Royal İnşaat tarafından İstanbul Kurtköy’de inşa edilen Royal Park Residence’da inşaat tamamlanırken konutlar hemen teslim ediliyor. Dairelerin en düşük ve yüksek metrekare fiyatı 1750 – 2 bin dolar+KDV arasında bulunuyor


Kuryap ve Royal İnşaat tarafından tarafından Kurtköy Formula 1 Yolu üzerinde yer alan Royal Park Residence, iki etaptan oluşuyor. İlk etabı Royal Flat daire ve Royal Villa'dan, ikinci etap ise Teras Evler'den oluşuyor.

İnşaatı biten ve satışları devam eden Royal Park Residence'da 224 bağımsız  bölüm bulunuyor. 64 adet daireden oluşan projenin ilk etabı Royal Flats'ta; 2+1 (net 140 metrekare)  3+1 (net 182metrekare) daire seçenekleri yer alıyor.

72 adet villanın olduğu Royal Villa'da ise 3 Katlı (bodrumlu) (net 410 metrekare) ve 2 Katlı (net 270 metrekare) seçenekler mevcut.  Projenin ikinci etabı Teras Evler'de ise 3+1 (156 - 128 metrekare),1+1 (71 metrekare) daireler yer alıyor. Dairelerin en düşük ve yüksek metrekare fiyatı 1750 – 2 bin dolar+KDV arasında bulunuyor.

Proje kapsamındaki dairelerde Franke markalı ankastre mutfak ve beyaz eşyaların tümü yer alıyor. Her odada kapılarla aynı renk olan, meşe rengi gömme dolap bulunuyor. Mutfak dolapları ve gömme dolapları Demo Dekarasyon'a ait. Projede Amine Ariket  parke, Duravit markalı vitrifiyeler, Vives seramik, Jacuzzi marka banyo küveti, Viessman yoğuşmalı kombi, Mitsibushi inverter klima bulunuyor.

Royal Park Residence iletişim bilgileri
Web www.royalistanbul.com.tr
Tel: 0 216 677 16 05
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz