maritbet girişmaritbet
Ritim İstanbul'a nasıl gidilir? Yol tarifi!

Ritim İstanbul'a nasıl gidilir? Yol tarifi!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesi iki etap halinde hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 161 bin liradan başlıyor

Maltepe'de yükselen Ritim İstanbul projesi 863 rezidans, 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağazadan meydana geliyor. Toplam 1.373 bağımsız bölümün bulunduğu Ritim İstanbul projesi Maltepe E-5 karayoluna oldukça yakın bir konumda inşa ediliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Satış Ofisi yol tarifleri

E-5 (D 100) Kadıköy istikametinden nasıl gelebilirim? 
E-5 (D 100) karayolunda Maltepe geçildikten sonra, Kartal istikametine doğru devam ediniz, sağ tarafınızda sırası ile önce Kartal Devlet Hastanesi ardından Anadolu Yakası Adalet Sarayı görülecektir. Adalet Sarayı'nı geçtikten 1 km. sonra ‘‘Kartal - Yavuz Selim Hastanesi, Yalova Feribot” tabelasından sağa dönülür, 20-30 metre ileride Oto Sanayi tabelasından sağa dönülerek yan yola bağlanılır, E-5'e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 

E-5 (D 100) Ankara istikametinden nasıl gelebilirim?
E-5 (D 100) karayolunda Pendik geçildikten sonra, Kartal istikametine doğru devam ediniz, "Kartal – Yavuz Selim Devlet Hastanesi" tabelası takip edilerek sağa giriş yapınız ve Kartal Köprüsü'nün üstüne çıkmış olursunuz, devam edilerek 500 m. Sonra "Yavuz Selim Polikliniği-Acil" tabelasından tekrar sağa giriniz ve hemen 20-30 m. sonra "Oto sanayi – Eğt. Ve Arşt. – Ek Hizmet Birimleri‘' tabelasından tekrar sağa saparak yan yola bağlanmış olursunuz, yan yoldan 1km. kadar E-5'e paralel devam ettiğinizde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 

(FSM) TEM otoyolundan nasıl gelebilirim?
1.Alternatif
FSM Köprüsü, Kadıköy istikametine doğru geçilerek TEM otoyolundan devam ediniz, ‘'Sabiha Gökçen Havalimanı'' tabelaları takip edilerek bu sapaktan sağa girerek yola devam ediniz ve gişeleri geçerek Anadolu Otoyoluna giriş yapmış olacaksınız, gişelerden yaklaşık 3-5km. kadar ilerleyiniz ve sonra‘'Samandıra –Sancaktepe - Kartal'' sapağından sağa girerek gişelerden çıkış yapınız ve sol yöne ‘'Uğur Mumcu – Yakacık – Kartal'' tabelasını takip ediniz, yaklaşık 3-4 km. devam edildikten sonra sol yön Kartal istikametini takip ediniz, 3-5 km. sonra Kartal Köprüsü geçildikten hemen sonra ''Yanyol – Yavuz Selim Polikliniği'' tabelasından tekrar sağa giriniz ve hemen 20-30 m. sonra ‘'Oto sanayi – Eğt. ve Arşt.‘' tabelasından tekrar sağa saparak yan yola bağlanmış olacaksınız, yan yoldan 1km. kadar E-5'e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 

2.Alternatif
FSM Köprüsü'nü, Kadıköy istikametine doğru geçerek TEM otoyolundan devam ediniz, "Bostancı - Maltepe" sapağından girilerek TEM'den çıkış yapılır ve E-5 (D 100) karayoluna bağlanılır, E-5'te Maltepe geçildikten sonra, Kartal istikametine doğru devam ediniz, sağ tarafınızda sırası ile önce Kartal Devlet Hastanesi ardından Anadolu Yakası Adalet Sarayı'nı göreceksiniz. Adalet Sarayı'nı geçtikten 1 km. sonra ‘‘Kartal - Yavuz Selim Hastanesi, Yalova Feribot” tabelasından sağa dönülür, 20-30 m ileride Oto Sanayi tabelasından sağa dönülerek yan yola bağlanılır, E-5'e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 

Avrupa Yakası Boğaziçi Köprüsün'den nasıl gelebilirim?
Boğaz Köprüsü'nü, Kadıköy istikametine doğru geçerek devam ediniz, "Bostancı-Ankara –Haydarpaşa - Harem" tabelalarından sağa giriş yapılarak 250 metre devam edildikten sonra sola "Göztepe – Bostancı - Ankara" tabelası takip edilerek E-5 (D 100) karayoluna bağlanılmış olur, karayolu üzerinde Maltepe geçildikten sonra, Kartal istikametine doğru devam ediniz, sağ tarafınızda sırası ile önce Kartal Devlet Hastanesi ardından Anadolu Yakası Adalet Sarayı görülecektir, Adalet Sarayı'nı geçtikten 1 km. sonra "Kartal Yavuz Selim Hastanesi, Yalova Feribot" tabelasından sağa dönülür, 20-30 metre ileride Oto Sanayi tabelasından sağa dönülerek yan yola bağlanılır, E-5'e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 

Sahil yolundan nasıl gelebilirim?
Kadıköy istikametinden geliyor iseniz "Yakacık – Sancaktepe - Çevreyolu" tabelasından sola, Tuzla-Pendik istikametinden geliyor iseniz yine ‘'Yakacık – Sancaktepe - Çevreyolu'' tabelasından sağa sapınız, 2 km. doğru devam edildikten sonra "Eğitim ve Araştırma Yavuz Selim Polikliniği – Kartal Mesleki Eğitim Merkezi" tabelasından tekrar sağa giriniz, 200 metre sonra "Yanyol – Yavuz Selim Polikliniği – Eğitim ve Araştırma Yavuz Selim Polikliniği" tabelasından sola sapınız, hemen 100 metre sonra ‘'Eğitim ve Araştırma Yavuz Selim Polikliniği – Oto sanayi'' tabelasından sağa girilerek yan yola bağlanılmış olur, yan yoldan 1 km. devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 

Metrobüs Kullanımı;
Uzun Çayır durağında inilir. Kartal istikametine giden toplu taşıma araçları kullanılabilir (Metro, Minibüs). 

Metro Kullanımı;
Soğanlık durağında inilir. Kartal Oto Sanayi çıkışından (2 numaralı çıkış) çıkılarak 200 m mesafede Satış Ofisine ulaşılabilir. 

Minibüs Kullanımı;
Kadıköy-Pendik istikametinde, Gebze-Harem minibüsleri Satış Ofisi önünden geçmektedir. Pendik-Kadıkoy istikametinde, Gebze-Harem minibüsleri Bölge Trafik durağında inilir. Üst geçitten karşıya geçilerek Ofise ulaşılabilir.

Ritim İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.ritimistanbul.com/

Telefon: 0216 511 58 00

Çağrı merkezi: 444 7 222

Sinem Öztürk/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz