maritbet girişmaritbet
Rings İstanbul Sancaktepe satışa çıktı! 160 bin TL!

Rings İstanbul Sancaktepe satışa çıktı! 160 bin TL!

Selçuklu Holding iştiraki olan Selin Yapı, İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerinde Rings İstanbul projesine başlıyor.

Selçuklu Holding, yarım asırlık sanayi ve ilaç tecrübesini Selin Yapı ile konut sektörüne taşıyor. 1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı proje uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran'ın imzasını taşıyor. 230.000 metrekarelik alana sahip projenin 1. etabının teslimi 2013'ün  Mayıs ayında gerçekleşecek.

“Dikey alanda müstakil yaşam” sunulan projede hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Perdesiz yaşama “merhaba” diyeceğiniz Rings İstanbul'da özellikle ses ve ısı yalıtımı ön planda tutuluyor. Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e 1 km gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul'da daire fiyatı ödeyerek apartman yaşamının kolaylıklarından yararlanırken, müstakil bir villa konforunun da keyfini süreceksiniz.

Rings İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 160 bin liradan, 2+1'ler 280 bin TL ve 3+1'ler de 315 bin liradan başlıyor. Daireler metrekaresi 2 bin ile 3 bin lira arasında satılıyor. 

Dikey alanda müstakil yaşam

“Dikey alanda müstakil yaşam” sunulan Rings İstanbul'da hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Rings İstanbul'da özellikle ses ve ısı yalıtımı ön planda tutuluyor. Hem dışarıdan hem de içeriden özel malzemeler ile ayrı yalıtım çalışması yapılan Rings İstanbul'da; hem modern hem de geleneksel yaşam tarzına uygun, estetik kaygılarla insan yaşamının değiştirilmediği bir konsept sunuluyor. Sıra evli sokak yaşamı, villa yaşamı, rezidans yaşamı gibi tüm alternatifli yaşam biçimleri ve herkesin isteğine göre birbirinden farklı m2'lerde daire alternatifleri sunuluyor.

Villa konforunda daire sahibi olma olanağı sunan projede komşu gürültüsü tarihe karışıyor ve kimse kendi dairesi içerisine sıkışmıyor.

Birbirlerine en yakın bina mesafesinin ortalaman 30 metre olduğu bir projede bir blokta yer alan iki daire arasında iki asansör, iki merdiven, iki girişin bulunduğu çekirdekler var. Her katta sadece iki daire bulunuyor. Ayrıca Ring İstanbul'da maksimum ölçüde güneş alan alanlar oluşturuldu.

Rings İstanbul'da Perdeye İhtiyaç Yok

Selçuklu Holding ve Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel “apartman yaşamı bizlere bazı konforlar sunuyor, bunun karşılığında ise maalesef daha az yeşil ve daha kalabalık ve iç içe bir yaşam tarzı içeriyor. Bazı sitelerde bir katta 6 daireye kadar varan bloklar bulunuyor. Kapılarınız, camlarınız sürekli başkalarıyla karşı karşıya kalıyor. Buradan yola çıkarak yaşamayı hayal ettiğim daireyi Mimarımız Hakan Kıran'la paylaştım. Kendisi bir Mimar gözüyle hayallerimizi gerçeğe çevirdi ve projemizi usta dokunuşlarla tamamladı” diye belirtti.

“Natamam Değil Tastamam Daireler”

Rings İstanbul'da size yarısı tamamlanmış bir daire değil dünyaca ünlü markalarla, ankastre ürünlerle en ince ayrıntısına kadar dekore edilmiş banyo ve mutfaklar ile oturmaya hazır tastamam bir yuva teslim ediliyor.

Kat Bahçeleri ile Stres Atın

Kat bahçeleri ile site sakinleri kendilerine özel alanlarda hobilerini gerçekleştirebiliyor. 230.000 metrekare yani yaklaşık 30 futbol sahası büyüklüğüne sahip projenin %75'ini yeşil alan oluşturuyor. Sosyal alanlar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve jimnastik salonları, kreşler, basketbol, tenis ve voleybol kortları, mini golf sahası gibi mekanlar bulunuyor. Tüm site su ve yürüyüş yolu ile birbiriyle bağlantılı. Tüm daireler fiber optik kablo döşenerek son teknoloji ile donatılıyor. Dairelerin hepsinin hem katta hem de bodrumda olmak üzere iki ayrı depo alanı bulunuyor.

İstanbul'un Dört Bir Yanına Kolay Ulaşım

Rings İstanbul'un hem güneyi hem de kuzeyinde toplu taşıma durakları mevcut. Rings İstanbul AVM'nin önünde ise metro istasyonu olacak. Yeni açılan Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e 1 km gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul'un çevresi parklar ve eğitim tesisleri ile çevrili. Güneyinde ise Aydos gibi zümrüt yeşili bir orman bulunuyor.

Rings İstanbul 1. Etap: Fiesta, Siesta ve Vista

Rings İstanbul projesi üç ayrı etaptan oluşuyor.  İlk etabı oluşturan bölümler ise Siesta, Fiesta ve Vista.

Fiesta

Fiesta,  Rings İstanbul AVM ile 93 rezidans dairenin bir arada olduğu bir yapı.  Fiesta'daki rezidanslarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri mevcut. Her katta teraslı dairelerin bulunduğu Fiesta'da rezidans hizmeti verilecek. Rings İstanbul AVMise 80.000m2 kapalı, 20.000m2 kiralanabilir alana sahip.

Siesta

Siesta olarak adlandırılan alanda 6-7 ve 8 katlı binalardan oluşan 24 blokta toplam 441 daire yer alıyor. Siesta'da ayrıca müstakil bahçeli bahçe dubleksleri ile çatı dubleks alternatifleri de sunuluyor. Siesta'da karşılıklı binalar arası mesafe ortalama 30 mt. Bu sayede Rings İstanbul'da perdesiz bir yaşam bulunuyor.

Vista

Vista'da 5 kattan oluşan üç ayrı blokta toplam 58 daire mevcut. 

Diğer etaplarda ise sosyal tesisler, 5-6 katlı binalardan oluşan bloklar, sıra evler ile villalar yer alacak. Projede 150'si villa olmak üzere toplamda 1500 konut ve bir AVM bulunacak. Çevresinde 2,5 km'lik bir yürüyüş parkuru olan projede metrekare fiyatları 2000-3000 TL arasında değişiyor. Yatırım maliyetinin 500 milyon TL olan Rings İstanbul'un ilk etabı 2013 yılı Mayıs ayında, tamamı ise 2014 yılında bitecek.

Rings İstanbul iletişim bilgileri

Web: http://ringsistanbul.com/
Tel: 444 86 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri
  • 24.03.2014 15:59

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri

Konutların hemen teslim edildiği ve yaşamın başladığı Rings İstanbul'da çatı dub ...

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!
  • 21.09.2012 15:54

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’un reklam fi ...

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!
  • 16.10.2012 14:37

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!

Selin Yapı imzasıyla Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin 2+ ...

RINGS ISTANBUL
  • 10.12.2011 18:53

RINGS ISTANBUL

Bin 500 konut ve bir AVM'den oluşan Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından ...

Rings İstanbul'da fırsat bayramda da devam ediyor
  • 10.07.2015 09:51

Rings İstanbul'da fırsat bayramda da devam ediyor

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat ...

Rings İstanbul babaları unutmadı!
  • 15.06.2015 13:49

Rings İstanbul babaları unutmadı!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye ...