maritbet girişmaritbet
Resim İstanbul ön talep toplama süreci 9 Şubat’a uzatıldı

Resim İstanbul ön talep toplama süreci 9 Şubat’a uzatıldı

Sancaktepe’de hayata geçen Resim İstanbul, 16 Aralık’ta başlayan ön talep toplama sürecinde büyük ilgi gördü

Resim İstanbul'un 1. Etabında yer alan 546 daireye 2 bin 500 adet ön talep geldi. Bunun üzerine Ortadoğu Grup, ön talep toplama sürecini 9 Şubat'a kadar uzattı. İstanbul'un Anadolu yakasının yükselen değeri Sancaktepe'de Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Resim İstanbul projesi yoğun talep aldı. Resim İstanbul için ön talep toplama sürecinin 16 Aralık'ta başladığını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “1. Etap'taki 546 daire için 2 bin 500 adet ön talep aldık. Projeye gösterilen büyük ilgi üzerine talep toplama sürecini 9 Şubat'a kadar uzattık” dedi. Resim İstanbul'da daire sayısının neredeyse beş katı talep aldıklarını belirten Mehmet Gür, “Doğru lokasyonda hayata geçirilen doğru projeler her zaman ilgi görüyor” diye konuştu. Yapımına bu ay başlanan birinci etapta daire teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleşeceğini belirten Mehmet Gür, “Proje yoğun ilgi görünce 30 ay olan teslim süresini 24 aya indirdik. Yani Resim İstanbul için ön talepte bulunanlar altı ay önceden evlerine oturabilecekler. Ayrıca avantajlı fiyatlarla Resim İstanbul'dan istedikleri daireyi alabilecek, kendilerine en uygun ödeme planını seçebilecekler. Projenin maketini ve daire planlarını da yine ilk olarak ön talepte bulunanlar görebilecek” açıklamasında bulundu. 

10 Şubat'ta lansmana çıkacak Resim İstanbul'un,  İstanbul'un Anadolu yakasının 2014 yılında satışa çıkacak en büyük projesi olduğunu ifade eden Gür şöyle devam etti: 
“81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul'da,  28 blokta toplam 1.310 daire bulunacak. Üç etaptan oluşacak projenin birinci etabında toplam 546 adet daire yer alacak. Resim İstanbul'da çekirdek aileden geniş ailelere kadar herkes düşünüldü. Bu nedenle projede 1+1'den 4+1'e 14 farklı tipte daireye yer verildi.”
Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre Resim İstanbul'da normal dairelerin dışında yüksek tavanlı çatı katı dairelerle geniş ve ferah bahçe kullanımlı özel bahçe katı daireler de bulunuyor.  

Farklı ve fonksiyonel mimarisiyle dikkat çeken Resim İstanbul'da dairelerin içinde her santimetrekare konut alıcısının ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılayacak şekilde planlandı. Evlerin tasarımında konut alıcısının hoşuna gidecek sürprizlere yer verildi. 

Doğayla baş başa bir hayat
Aydos Ormanı'nın hemen yanı başında inşa edilen Resim İstanbul,  daire sakinlerine bol oksijenli tertemiz bir havada doğal bir yaşam vaat ediyor. Dış cephe mimarisiyle bölgenin en değerli projesi olmaya aday Resim İstanbul, özel olarak dizayn edilmiş açık ve kapalı alanlarıyla fark yaratıyor. Muhteşem peyzajıyla dikkat çeken proje yapay gölete de sahip. Göleti çevreleyen ve bahar aylarında siteyi beyaza boyayacak kiraz ağaçları, dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları ve meyve bahçeleri Resim İstanbul sakinlerini bekliyor. Projede 3 bin 750 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis de bulunuyor. Tesiste, kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.  

Sancaktepe'nin kalbinde
Yapımına başlanan 4.100 yataklı Şehir Hastanesi ve metroyla birlikte değeri giderek artan Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi noktalara olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul, Ataşehir Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.resimistanbul.net/
Telefon: 444 53 18

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kudret Hazer, Resim İstanbul'u anlattı!
  • 29.10.2014 16:42

Kudret Hazer, Resim İstanbul'u anlattı!

Resim İstanbul Satış Müdürü Kudret Hazer, emlaktasondakika.com Haber Koordinatör ...

Resim İstanbul Konutları maket videosu yayında
  • 12.02.2014 11:19

Resim İstanbul Konutları maket videosu yayında

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi maket video emlaktasondakika.com farkıyla y ...

Resim İstanbul projesinin tanıtım filmi yayında
  • 11.02.2014 16:51

Resim İstanbul projesinin tanıtım filmi yayında

Sancaktepe Resim İstanbul Konutları'na ait tanıtım filmi emlaktasondakika.com fa ...

Mehmet Gür Resim İstanbul'u anlatıyor
  • 10.02.2014 17:20

Mehmet Gür Resim İstanbul'u anlatıyor

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Sancaktepe Resim İstanbul projesin ...

Resim İstanbul projesinin reklam filmi yayında
  • 10.02.2014 14:01

Resim İstanbul projesinin reklam filmi yayında

Sancaktepe Resim İstanbul projesinin reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla ...

Resim İstanbul maket fotoğrafları
  • 10.02.2014 16:21

Resim İstanbul maket fotoğrafları

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de inşa ettiği Resim İstanbul projesinin maket görse ...