maritbet girişmaritbet
Rams Yapı Sample Style'da yüzde 10 indirimle satışlar başladı!

Rams Yapı Sample Style'da yüzde 10 indirimle satışlar başladı!

Yine çağdaş kent yaşamına örnek olacak ve yaşayanların kalite standartlarını yükseltecek bir proje, yine Rams Yapı…

Geleceğin yaşam ve yatırım standartlarını tasarlayarak mimarisi, konsepti ve duruşuyla sektöre yön veren projeler üreten Rams Yapı, tasarladığı her bir projeyle insan için yapılabileceklerin sınırlarını yeniden belirliyor.

Rams Yapı tarafından yükselen Sample Style konut projesi İstanbul'un yükselen yıldızı Şerifali'nin en güzel yerinde şehrin her noktasına yakın gürültü ve kargaşadan uzak bir yaşam alanı…Sample Style! inşa ediliyor.  Rams Yapı Sample Style  projesi 24 adet daireden meydana geliyor.

Rams Yapı Sample Style projesi  1.000 m2 alanda hayata geçiriliyor. Rams Yapı Sample Style fiyatları için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.

Rams Yapı Sample Style projesi %70'i yeşil alan olarak değerlendirilen 1.000 m2'lik alan üzerine inşa edilen Sample Style tek bir blokta zemin+6 katta birbirinden ferah, konforlu ve prestijli 24 daireden oluşuyor.

Rams Yapı Sample Style projesi   eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz bir kamelya, teras, barbekü alanı ve hobi odası... Görüntülü diafon sistemi… Kullanıma hazır telefon ve uydu tesisatı… Ve minikleri bekleyen çocuk oyun alanı… Sample Style'da yaşama dair tüm gereklilikler bir arada.

Rams Yapı Sample Style projesi 1.000 m2'lik bir arazide inşa edilecek Sample Style'ın, diğer projelerden farklı olan en önemli özelliği, ahşap mobilya kapılardan %70'lik yeşil alana sahip mimari konsepti. Dış cephe mimarisiyle oldukça prestijli bir duruş sergileyen Sample Style Şerifali'de çağdaş kent mimarisinin en modern tasarımlarından biri olarak dikkat çekecek. Mimarisinde yer verilen her detay, çizgi ve malzemeyle hayata lüks ve konforlu bir yorum getiren Sample Style, zemin etüdü yapılmış bir arazide son deprem yönetmeliklerine göre, fore kazık ve radya temel sistemiyle inşa ediliyor. Üstün ses ve ısı yalıtım sistemine sahip Sample Style'daki daireler bulaşık makinesinden fırına, set üstü ocaktan davlumbaza görüntülü diafon sisteminden telefon ve uydu sistemine, dekoratif kapılardan modern banyo dekorasyonuna her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü özgün bir mimarinin ürünü.

Rams Yapı Sample Style projesi  Şehrin ve hayatın merkezinde yatırım fırsatı! 

Şehrin tam merkezinde yer alan Sample Style, sizi sadece ev sahibi olmaya değil, geleceğe yönelik sağlam bir yatırım yapmaya davet ediyor.

Rams Yapı Sample Style projesi  Aracınız otoparkta ve güvende!

Sample Style'da herkes için bir yer olur da arabanız için olmaz mı? Tabi ki olur. Tüm araçların giriş ve çıkışının tek bir kapıdan kontrollü olarak gerçekleştirileceği Sample Style'ın kapalı ve açık otoparkında aracınızın yeri hazır. Üstelik burada aracınız hırsızlıktan çizilmeye tüm risklerin uzağında ve güvende.

Rams Yapı Sample Style projesi  Şehrin orta yerinde, hayatın merkezinde…

Sample Style; hava, kara ve deniz yolu ulaşımlarının tam ortasında yer alıyor. İstanbul Çevreyolu'na ve TEM'e 5, Bostancı İskelesi'ne 20, FSM Köprüsü'ne 20, Boğaziçi Köprüsü'ne 15 ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 25 dakikada ulaşmanızı sağlayacak ulaşılabilir lokasyonuyla Sample Style, yaşama prestijin yanında büyük bir kolaylık da getiriyor. Ataşehir Migros'a 5, Palladium AVM'ye 8, Kozyatağı CarrefourSA ve Kozyatağı Metro Gross Market'e 10, Ümraniye IKEA ve Meydan AVM'ye 12, Ümraniye CarrefourSA'ya 15 dakikalık mesafede yer alan Sample Style, sosyal hayata ve İstanbul'un önemli merkezlerinin yanı başında!

Rams Yapı Sample Style Sınırlı daireler için Lansmana Özel % 10 İndirim Uygulanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MarmaRams’ta daire fiyatları 379 bin 500 liradan başlıyor
  • 06.07.2017 14:38

MarmaRams’ta daire fiyatları 379 bin 500 liradan başlıyor

Rams Yapı tarafından Ataşehir’de hayata geçirilen MarmaRams’ projesinde daireler ...

Marmarams Ataşehir'de 46 aya kadar sıfır faiz!
  • 08.05.2017 13:08

Marmarams Ataşehir'de 46 aya kadar sıfır faiz!

Rams Yapı tarafından inşa edilen Marmarams, Anadolu Yakası'nın her geçen gün değ ...

Marmarams’ta kampanyalar devam ediyor!
  • 02.11.2016 16:52

Marmarams’ta kampanyalar devam ediyor!

Rams Yapı tarafından Anadolu Yakası’nın değer kazanan bölgelerinden Esatpaşa’da ...

Kule Rams’da lansman heyecanı
  • 12.10.2015 20:04

Kule Rams’da lansman heyecanı

Ön talep süreci devam eden Kule Rams projesi ay sonunda tanıtılacak. ...

Sample Style Şerifali güncel fiyatları
  • 09.05.2014 08:05

Sample Style Şerifali güncel fiyatları

Rams Yapı tarafından Şerifali'de yapımı devam eden, Sample Style Konut Projesi, ...

Sample Style konut projesinde kaçırılmayacak fırsat
  • 11.04.2014 08:07

Sample Style konut projesinde kaçırılmayacak fırsat

Sample Style projesi İstanbul’un yükselen yıldızı Şerifali’nin en güzel yerinde ...