maritbet girişmaritbet
Radius Residence, 21 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Radius Residence, 21 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Şimdiye kadar hayata geçirdiği pek çok proje ile dikkat çeken Mutlu İnşaat, yeni projesi Radius Residence'ı haftasonu satışa çıkarıyor.

Mutlu İnşaat tarafından İstanbul'un yatırım potansiyeli en yüksek bölgelerinden Esenyurt'ta inşa edilen Radius Residence, bu haftasonu satışa açılıyor. 

21 Ocak'ta satış ofisinde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Radius Residence, Doğan Araslı Bulvarı üzerinde Esenyurt Üniversitesi'ne 100 metre mesafede yer alıyor. Yatay mimaride 9 bloktan meydana gelen Radius Residence, 376 konuttan oluşuyor. 

radius residence

Radius Residence'ta 33 adet ticari ünite hem konut sahiplerinin hem bölge insanının ihtiyaçlarına cevap verecek. Daire teslimlerinin 27 ay sonra yani 2019 Nisan'da yapılması planlanan Radius Residence'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Radius Residence fiyatları

Güneşli Park Gardenya, Yasemin Konakları 2, Pashador gibi projeleri inşa eden ve Almina Tower, Botanica İstanbul projelerinin de yapımına devam eden Mutlu İnşaat, Radius Residence ile Esenyurt'ta bir kez daha imzasını atıyor. 

radius residence

Radius Residence projesinde konutların metrekare birim fiyatları 4 bin TL ile 4 bin 300 TL arasında değişiyor. Kapalı otopark, kafe, 7/24 güvenlik ile sosyal alanları ve keyif veren ayrıcalıklarıyla Radius Residence, konut sahibi olmak isteyenleri mutlu ve karlı bir yatırıma davet ediyor.

radius residence

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Radius Residence, 21 Ocak'ta satışa çıkıyor!
  • 18.01.2017 15:49

Radius Residence, 21 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Şimdiye kadar hayata geçirdiği pek çok proje ile dikkat çeken Mutlu İnşaat, yeni ...