maritbet girişmaritbet
Queen Central Park'ta metrekaresi 11 bin TL

Queen Central Park'ta metrekaresi 11 bin TL

Bomonti'de modüler sistem konseptiyle hayata geçirilen Queen Central Park'ta metrekare fiyatları 11 bin lira ile 18 bin lira arasında değişiyor.

Sinpaş GYO'nun merakla beklenen projesi Queen Central Park'ta metrekare birim fiyatı 11 bin TL'den başlıyor. Şişli Bomonti'de 26 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Queen Central Park'ta resmi satış dönemi başladı. 48 katlı tek blokta 1080 modülden oluşan projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri; modüler sistemle alanların birleştirilebilmesi. Derinliği 9 metreye ulaşabilen ve ister tek ünite, istenirse 4 ünitenin birleştirilebileceği farklı metrekarelerde yaşam alanları oluşturulabiliyor. Ev sahibinin tercihine ve ihtiyacına göre evi küçültme ya da büyütme şansı olabilecek. Modüller 50, 80 ve 100 metrekare büyüklüğe sahip. Queen Central Park'ta metrekare birim fiyatları 11 bin TL ile 18 bin TL arasında değişiyor. Projedeki daireler banka kredisine uygun durumda. 
 
Teslimleri 2018 yılının Eylül ayında yapılacak olan Queen Central Park projesinin kendisine ait 10 bin metrekarelik "Şehir parkı" bulunuyor. Taçlı mimarisiyle farklılık oluşturan projenin 48. katında panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı bulunuyor. Türkiye'nin ilk Highlife temalı projesi olan Queen Central Park'ta sunulan rezidans hizmetlerinin sınırı yok. Araç kiralamadan, özel şöför hizmetine kadar birçok hizmetin sunulacağı proje, 1 milyar 250 milyon TL'lik yatırım değerine sahip. 
 

Yorum Yaz