maritbet girişmaritbet
Projelerde seçim bereketi

Projelerde seçim bereketi

Her gün yeni bir projenin satışa çıktığı sektör seçim öncesindeki son dönemi değerlendirmek istiyor. İşte son dönemde satışa çıkan projeler

Gayrimenkul piyasası oldukça hareketli günler geçiriyor. Bir yandan Kanal İstanbul projesi, bir yandan da İstanbul'da oluşturulacak yeni kent merkezleri gündemi oldukça meşgul ediyor. Gayrimenkul üreticileri ise boş durmuyor. Her gün yeni bir projenin satışa çıktığı sektör seçim öncesindeki son dönemi değerlendirmek istiyor. İşte son dönemde satışa çıkan projeler…

 

Fuaye Süreyyapaşa büyük ilgi görüyor

Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Fuaye Süreyyapaşa projesi büyük ilgi görüyor. 600 konuttan oluşan projede bir gün içinde 120 daire birden satıldı. Satışlardan memnun olduklarını dile getiren Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, bir ayı bulmadan konutların tamamının satılabileceğini açıkladı. Projede ortalama metrekare fiyatları 2 bin 300 liradan başlıyor. Az katlı binalar Fuaye Süreyyapaşa projesiyle insan öncelikli bir yaşam alanı kurma hedeflediklerini anlatan Yılmaz, "Tamamı az katlı ve geniş yeşil alanlarla çevrili, yaşanabilir ve estetik binalardan oluşan bir yaşam merkezi inşa ediyoruz" dedi. 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede fiyatlar 315 bin lira ile 434 bin lira arasında değişiyor.

 

Dumankaya dört proje ile geliyor

Dumankaya İnşaat, 4 yeni projeyi aynı anda satışa çıkardı. Şirket, Tuzla-Aydınlı'da inşa edilecek Adres Panorama'nm yanı sıra Gizli Bahçe bölgesinde de Gizli Bahçe Natura, Gizli Bahçe Su Evleri, Villa Gizli Bahçe adı altında 3 proje gerçekleştirecek. Dumankaya'nın yeni projelerinden Adres Panorama, 10 katlı 3 bloktan ve 245 konuttan oluşuyor. Projede 52-85 metrekare arasında 1 + 1 ve 2 + 1 dairelere yer veriliyor ve fiyatlar 65 bin liradan başlıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, bugüne kadar toplam bin 519 konuttan oluşan Adres projelerinin büyük ilgi gördüğüne dikkat çekerken, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya da "Adres Panorama, Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri'ne çok yakın. TOKİ'nin 5 bin konutluk Aydınlı projesinin yanında. Bu proje ile gelecekte bu bölgede 20 bin kişinin oturmasını öngörüyoruz" dedi.

 

Ofisim İstanbul Maltepe'de yükseliyor

İller Bankası ve Özyapı İş Ortaklığı ile İstanbul Maltepe'de adalara nazır bir konumda inşasına başlanan Ofisim İstanbul projesi 20 ay sonra teslim edilecek. Ofisim İstanbul'da ofisler metrekaresi 4 bin liradan satılırken, 107 metrekarelik ofislerin fiyatları ise 408 bin TL. 60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje, 3 blokta 219 adet ofis ve 16 adet mağazadan oluşuyor. 500 araçlık otoparkı ve 107 metrekareden, 833 metrekareye kadar büyüyebilen ofislerinin yanı sıra birçok özelliğiyle benzer projelerin önüne geçiyor. Ofisim İstanbul, farklı konseptiyle iş merkezine saunalar, spor salonları, restoran, kuaför, hobi salonu, lostra, teras bahçeleri gibi alanlar getiriyor.

 

 Rings İstanbul'da 160 bin TL'ye daire

Selçuklu Holding, bünyesinde faaliyet gösteren Selin Yapı,  İstanbul Sancaktepe'de kendi arazisi üzerinde Rings İstanbul projesine başlıyor. 1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı proje uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran'ın imzasını taşıyor. 230.000 metrekarelik alana sahip projenin 1. etabının teslimi 2013'ün  Mayıs ayında gerçekleşecek. Dikey alanda müstakil yaşam sunulan projede hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e 1 km gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul'da projesinde 1+1 fiyatları 160 bin liradan, 2+1'ler 280 bin TL ve 3+1'ler de 315 bin liradan başlıyor. Daireler metrekaresi 2 bin ile 3 bin lira arasında satılıyor. 

 

Bomonti'nin son ofisi Arista olacak

İstanbul'un son dönemlerde en gözde bölgesi olan Bomonti'de yer alan Arista Bomonti Business, 30 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek. 28 katlı binanın tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından yapıldı. Her katta 256 metrekareden 4 dairenin bulunduğu projede daireler birleştirilerek kullanılabiliyor. Metrekaresi 4500-6600 dolar arasında satışa sunulan Arista Bomonti Business'i farklı kılan ise ofisle birlikte sahip olunacak ayrıcalıklı hizmetler. Arista Bomonti Business, aynı zamanda bir yatırım olarak da öne çıkıyor. Metrekaresine en az 20 dolardan kiracı bulma garantisi veren kuruluşun bir diğer garantisi ise inşaatın tamamlanmasını takip eden 120 gün içinde kiracı bulmak. Kiracı bulunamadığı takdirde kira Arista tarafından karşılanıyor.

 

Avrupa Konakları Florya'da hayat buluyor

Artaş İnşaat Avrupa Konakları Florya projesini satışa sundu. Az katlı evleriyle özdeşleşen ve adeta bir tatil köyünü anımsatan Florya'da projelendirilen Avrupa Konakları Florya, bölgenin en iddialı konut projeleri arasında şimdiden yerini aldı. Avrupa Konakları Florya projesinde 1 milyon 475 bin liradan başlayan konut fiyatları 3 milyon 200 bin liraya kadar yükseliyor. 8 bloktan oluşan Avrupa Konakları Florya'da çeşitli ihtiyaçlara yönelik 165 ile 235 metrekare arasında değişen 4 farklı konut tipi yer alıyor. Florya'nın az katlı mimarisine uygun olarak tasarlanan projede konutların tamamı 4 kattan oluşuyor. Projede sosyal donatılar arasında; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, aerobik salonu ve oyun alanları yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz