maritbet girişmaritbet
Polatyol, Eston Şehir'e yeniden hayat verdi

Polatyol, Eston Şehir'e yeniden hayat verdi

1.6 milyon metrekarelik arazisi ile Avrupa'nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir'i TMSF'den alan Polatyol sözünü tuttu.

Eston Şehir 5. Etap'ta 3 yılı aşkın süredir bitirilemeyen 87 villanın inşaatı hızla tamamlandı. Yıllardır mağdur edilen ailelere anahtar teslimi yapıldı. 87 aile bayramı yeni evlerinde kutlayacak. Polatyol yeni projelere de start verdi.

Türkiye'nin en köklü inşaat şirketlerinden Polatyol, gayrimenkul sektöründe kararlı adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz yıl 1.6 milyon metrakerelik arazisiyle sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olan Eston Şehir'i satın alan Polatyol, inşaat sektöründeki tecrübesini ve gücünü gösterdi. Polatyol, Eston Şehir projesinde, eski yönetimden kalan ve 10 yılı aşkın süredir yaşanan mağduriyetleri büyük bir hızla çözüme ulaştırdı. 

Eston Şehir

Eston Şehir'in en ciddi sorun yaşanan bölümü 5. Etap'ta hak sahiplerin yüzü artık gülüyor. Yapımına Zeytinoğlu Grubu tarafından 2011 yılında satışı yapılan, ancak bir türlü bitirilemeyen 87 villa POLATYOL'un projeyi TMSF'den devralmasının ardından büyük bir hızla tamamlandı. 

“Polatyol'a teşekkür ediyoruz, kalite beklentilerimizin çok üzerinde”

Evinin anahtarını almanın heyecanını yaşayan Nuray Yurtseven, “Evimizi hızla bitiren Polatyol'a çok teşekkür ediyoruz. Hayalimizdeki evi beklentilerimizin de üzerinde kaliteli malzemeler kullanarak çok kısa sürede tamamladı. Özellikle oğlum Bora çok mutlu. Bayramı gerçekten çok keyifli geçireceğiz” diye konuştu. 

Polat: “Bir asra yakın tecrübemizi ve gücümüzü gösterdik. Yıllar süren mağduriyetleri bitirdik”

Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, yıllar süren mağduriyetleri çok kısa sürede bitirmenin ve özellikle bayram öncesi evlerin anahtarlarını teslim etmiş olmanın büyük memnuniyetini yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:  “Polatyol tarihi 1930'lara dayanan köklü bir şirket. 50 yılı aşkın süredir inşaat sektöründeyiz.  Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Suudi Arabistan, Umman, Fas, Irak, Libya, Gürcistan, Katar gibi toplam 9 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Otoyol, karayolu, baraj, içme suyu, köprü ve demiryolu inşaatları yaptık. Enerji sektöründe de büyük işler yaptık. 

Eston Şehir sakinleri

1960'lı yıllardan bu yana inşaat sektöründe kazandığımız büyük tecrübeyi artık gayrimenkul sektöründe de değerlendirmek üzere geçen yıl önemli bir adım attık. TMSF'den Eston Şehir'i satın aldık. O gün hak sahiplerine söz verdiğimiz gibi, Zeytinoğlu Grubu'ndan kalan sorunları kısa sürede büyük bir hızla temizledik. Anahtarları teslim etmenin gururunu yaşıyoruz.

Şimdi kendi projelerimiz için kolları sıvadık. Kalan 1 milyon metrekare üzerinde hızla projeler geliştireceğiz. Eston Şehir çok özel bir proje… Yeşille iç içe, 3. Köprü bağlantı yolu, 3. Havalimanına çok yakın Atatürk Havalimanı'na 20 dakika mesafede yeşille iç içe... İnsanların mutlu olacağı, huzur bulacağı evler yapmaya devam edeceğiz. İlk projemizin tanıtımını önümüzdeki günlerde tüm kamuoyuyla paylaşacağız.”

Eston Şehir'in serüveni

Eston Şehir, Zeytinoğlu Grubu tarafından 1.6 milyon metrekare alan üzerinde 12 etapta bitirilmek üzere 2005 yılında başlanmış bir proje. 5 Eylül 2014 günü Polatyol'un devraldığı tarihe kadar ilk 4 etaptaki 660 konut tamamlanmış ve yaşam başlamış durumdaydı. 5 ve 6. Etap inşaatları ise devam ediyordu. Önce 24 konut bulunan 6. Etap inşaatı kısa sürede tamamlandı, ardından asıl büyük sorunun yaşandığı 5. Etap'taki 87 villanın inşaatları bitirildi. Polatyol geri kalan 1 milyon metrekare alan üzerinde gayrimenkul geliştirme projeleri gerçekleştirecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eston Şehir Koru'nun reklam yüzü Serdar Kılıç oldu
  • 23.11.2017 12:03

Eston Şehir Koru'nun reklam yüzü Serdar Kılıç oldu

Eston Şehir Koru projesinin reklam yüzü doğa dostu kimliğiyle tanınan ünlü belge ...

Eston Şehir Koru tanıtım filmi!
  • 23.11.2017 12:02

Eston Şehir Koru tanıtım filmi!

Polatyol tarafından inşa edilen Eston Şehir Koru projesinin tanıtım filmi Emlakt ...

Polatyol'dan 1 Mayıs'a özel film!
  • 01.05.2017 17:07

Polatyol'dan 1 Mayıs'a özel film!

Polatyol yönetimi, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” tüm çalışanlarının bayramını ...

Eston Şehir projesinin tanıtım filmi dikkat çekiyor
  • 17.09.2014 16:49

Eston Şehir projesinin tanıtım filmi dikkat çekiyor

Polat Yol Yapı imzalı Eston Şehir projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com ...

Gayrimenkule iddialı girdi, fuarda görücüye çıktı
  • 12.09.2014 14:48

Gayrimenkule iddialı girdi, fuarda görücüye çıktı

Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, gayrimenkul sektörü ile il ...

O proje yeniden görücüye çıktı!
  • 10.09.2014 16:32

O proje yeniden görücüye çıktı!

Polat Yol Yapı, Eston Şehir projesini görücüye çıktı. Lansmandan özel kareler em ...