maritbet girişmaritbet
Polat, Piyalepaşa İstanbul projesiyle MIPIM 2017'de!

Polat, Piyalepaşa İstanbul projesiyle MIPIM 2017'de!

İstanbul’un 800 milyon dolarlık kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, MIPIM Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti.

Polat'ın gücüyle İstanbul'un tarihi semti Piyalepaşa'da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM Fuarı'nda yatırımcılarla bir araya geldi. Fuarda konuşan Adnan Polat, "Ülkemizi MIPIM gibi uluslararası arenalarda temsil etmekten gurur duyuyoruz. Yaptığımız işlerle hem ülkemiz hem de küresel yatırımcılar için değer yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma konsepti ile Beyoğlu'na yeniden hayat verecek ve yatırımcısına kısa sürede yüksek prim sağlayacak ödüllü projenin kişiye özel ödeme seçenekleri ve yüzde 1 KDV avantajıyla satışları devam ediyor.

Polat markasının 60 yıllık tecrübesi ve 800 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MIPIM Fuarı'na katıldı. 

piyalepaşa istanbul

Beyoğlu Belediyesi'nin kurucusu olduğu ve Beyoğlu'nda yatırım yapan şirketlerin oluşturduğu Beyoğlu Investors Group temsilcileriyle birlikte fuara katılan Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'yi MIPIM'de temsil etti. 

“Ülke ekonomisine olan güvenimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında gösteriyoruz”

Fuara bu sene üçüncü kez katılmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Ülkemizi MIPIM gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Türkiye güçlü ekonomisi ile yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Biz de ülke ekonomisine olan güvenimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında gösteriyor, bütün yatırım planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Polat Holding olarak güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi vizyonuyla hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için değer oluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 

Piyalepaşa İstanbul, toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 2018 yılında teslim edilecek olan projede 760 konut ve 190 rezidans daire yer alıyor. Şehrin kalbinde hayat bulan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

Piyalepaşa İstanbul

'Hem yaşamak hem de yatırım yapmak için ideal proje'

Piyalepaşa İstanbul gibi fark oluşturan ve hem bulunduğu bölgeye hem de sektöre katma değer sağlayacak bir projeyi hayata geçirdikleri için gurur duyduklarını belirten Adnan Polat, proje hakkında şöyle konuştu: "Piyalepaşa İstanbul, merkezi ve değerli lokasyonu, ödeme avantajlarıyla yatırımcılar için fırsat sunuyor. Dövizdeki hareketliliğin de etkisiyle yabancı yatırımcı için daha cazip hale gelen Piyalepaşa İstanbul, kısa sürede yatırımcısına yüksek prim sağlayacak. Şu an projemize yatırım yapanlar, proje teslimi olan 2018'de yüksek oranda kâr etmiş olacak. Piyalepaşa İstanbul, farklı daire seçenekleri, inşaat kalitesi, İstanbul'un birçok yerine birkaç dakikada ulaşabilme kolaylığıyla hem yaşamak hem de yatırım yapmak için ideal bir proje."

Sektörde fark oluşturan ödüllü proje

Piyalepaşa İstanbul, geçtiğimiz yıl sonunda düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün en iyilerinin yarıştığı International Property Awards'ta "Dünya'nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire" ödülünü kazanırken European Property Awards'tan ise "En İyi Karma Kullanımlı Proje İç Mimari Tasarımı", "En İyi Gayrimenkul Pazarlaması" ve "Avrupa'nın En İyi Örnek Daire İç Mimari Tasarımı" ödüllerini almaya kazandı.  Projenin mimarisi, tasarımı, pazarlama, reklam, iletişim ve teknoloji alanlarında toplamda 14 ödül kazanarak sektöründe fark oluşturdu.

Piyalepaşa İstanbul 

Piyalepaşa İstanbul'da Öne Çıkanlar

•    Piyalepaşa İstanbul, konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan (AVS) oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlandı. Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul'da tüm ihtiyaç ve beklentilere hitap edecek; 1+0'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte  konut ve rezidans yer alıyor. Şu ana kadar yüzde 18'lik kısmı tamamlanan projenin yüzde 43'ünün satışı tamamlandı.

•    Piyalepaşa İstanbul satış ofisinde 1+1 ve 3+1 olmak üzere, projeye özel olarak dizayn edilen ödüllü örnek daireler, aynı zamanda www.piyalepasa.com.tr ve mobilden sanal olarak 360 derece gezilebiliyor.

•    Piyalepaşa İstanbul, sektöre ve ekonomiye destek olmak ve tüketicinin konut alımını kolaylaştırmak için Emlak Konut öncülüğünde, KONUTDER ve GYODER'in desteğiyle gerçekleşen yeni konut seferberliğine tam destek veriyor. Piyalepaşa İstanbul kampanya kapsamında; yüzde 20 peşin, 240 ay vade, yüzde 0,83 faiz fırsatına ek olarak, yüzde 35 peşin, 60 ay vade ve yüzde 0 faiz oranı ile ev sahibi olma şansı sunuyor. Proje aynı zamanda “kentsel dönüşüm projesi” olması sebebiyle yüzde 1 KDV oranı ile de avantaj sağlıyor. 

•    Ödeme konusunda kişiye özel çok sayıda ayrıcalığın da sunulduğu Piyalepaşa İstanbul'da konutların metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den, rezidansların ise 12 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler, kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği ile ödeme planını şekillendirebiliyor. 

•    Piyalepaşa İstanbul, 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ile ulusal ve uluslararası 120 mağazasıyla alışverişte İstanbulluların yeni cazibe merkezi olmaya aday. Proje içerisindeki 2 katlı Alışveriş Sokağı'nda mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunacak. 

•    550 metrelik yürüyüş yolu üzerindeki 2500 m2'lik spor merkezinde fitness'tan tam basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı bulunuyor. 

•    Ayrıca bloklar arası iç bahçelerin bulunduğu projede çocuklar da unutulmadı. Açık-kapalı oyun alanları sayesinde çocuklar, 7/24 güvenli bir ortamda oyun oynayarak büyüyecek.

•    Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otopark ise konut sahiplerinin en büyük sorununa çözüm üretecek nitelikte.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polat Enerji Grubu, temiz enerji yatırımlarına yenilerini ekliyor
  • 30.07.2022 01:03

Polat Enerji Grubu, temiz enerji yatırımlarına yenilerini ekliyor

Türkiye’de rüzgar enerjisi üretiminin öncü oyuncularından Polat Enerji Grubu; am ...

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:37

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 3+1 örnek dai ...

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:31

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 1+1 örnek dai ...

Murat Aysan Duna Pearl projesini anlatıyor!
  • 04.10.2019 16:55

Murat Aysan Duna Pearl projesini anlatıyor!

PD Real Estate Genel Müdürü Murat Aysan, Polat Holding'in Macaristan Budapeşte'd ...

"Her ay 500 daireyi teslim ediyoruz"
  • 25.10.2018 10:11

"Her ay 500 daireyi teslim ediyoruz"

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa projesindeki teslim ...

Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul'u ESD'ye anlattı!
  • 05.08.2017 15:40

Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul'u ESD'ye anlattı!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, projenin son detaylarıyla birlik ...