maritbet girişmaritbet
"Plazalar, kapıcıya sınıf atlatacak"

"Plazalar, kapıcıya sınıf atlatacak"

Kulelerin hayatımıza girmesiyle her şey değişirken, kapıcılık mesleği de aynı kalmayacak.

Apartmanların yerini kule konutlar ve plazalar alırken, kapıcılık mesleği de çok yakın gelecekte yerini Avrupa ve ABD'de en çok kazandıran meslekler arasında yer alan conciergelere bırakacak

Concierge hizmeti sunacak Azel Kule'nin Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş: ‘'Projemizde 7/24 kesintisiz 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verilecek''

Başkent'in hemen her semtinde yükselmeye başlayan kule konut ve plazalar,  istihdama önemli katkılar sağlarken, başta kapıcılık olmak üzere bazı mesleklere de sınıf atlatacak. 

Kentin silüetini değiştiren kule konut, rezidans ve plaza projelerini hayata geçiren inşaat şirketleri,  farklı işletme çözümleri  ile konut sattığı müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyorlar.

Doğru işletilen, eskimeyen projelerin çok önemli referans olacağını düşünen firmaların sunduğu güvenlik, temizlik, teknik destek gibi klasik hizmetlere, çok yakın gelecekte concierge hizmeti de eklenecek.

azel kule

Henüz Türkçe karşılığı bulunmayan, ‘'modern kapıcılık'' olarak bilinen concierge, Avrupa ve ABD'de en çok kazandıran meslekler arasında yer alıyor. Klasik kapıcılık hizmetlerinin yanı sıra resepsiyon, teslimat, çocuk bakımı, ev temizlik, yemek hazırlama, fatura, kurye, terzi-lostra, çilingir-cam değişim, oto kiralama hizmetleri conciergeler tarafından verilecek. Yabancı dil şartı aranacak conciergelerin bir başka görevi de danışmanlık olacak.  Seyahat danışmanlığı, restoran-sinema seçimi, özel gün ve davet organizasyonu, çiçek ve hediye gönderim organizasyonu da conciergeler tarafından karşılanacak. 

Azel Kule'de 7/24 kesintisiz hizmet

Ankara'da inşaatı süren Azel Kule de vadettiği concierge hizmetleri ile dikkati çekiyor. 

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak concierge hizmeti sunacak.

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş ,  Azel Kule'de conciergeler aracılığıyla 7/24 kesintisiz olarak güvenlik, teknik servis, vale, oto yıkama, resepsiyon, telefon-faks, ulaşım, sanat etkinlikleri danışmanlığı, stil ve alışveriş danışmanlığı, restaurant danışmanlığı hizmetleri sunulacağını söyledi.

Aslantaş, müteahhit firma olarak satıştan sonra da sorumluluk üstlendiklerini belirterek, ‘'Azel'e güvenip konut alanlara en iyi hizmeti sunmak istiyoruz.  Azel Kule'de bu anlayışla yola çıkarak satış sonrasında da 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet verilmesini sağlayacağız"' dedi.

İki bodrum katı, zemin ve asma katın üzerine 100 metre yüksekliğinde 28 katlı kuleden oluşan karma bir proje olan Azel Kule'de  1+1, 1+1 loft, 2+1, 2+1 loft, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekli 122 residence dairesi ile 23 dükkan yer alıyor.

Azel Kule'de anahtar teslimleri  Ekim 2015'te yapılacak. 

Azel Kule İletişim Bilgileri;

Web: http://azelankara.com.tr/
Telefon: 0312 285 38 07

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum'dan Kütahya'ya Millet Bahçesi müjdesi!
  • 06.07.2020 09:22

Bakan Kurum'dan Kütahya'ya Millet Bahçesi müjdesi!

Kütahya Millet Bahçesi projesinin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak. ...

Ankara 23 ilin yatırımlarını da çekiyor
  • 02.10.2017 13:02

Ankara 23 ilin yatırımlarını da çekiyor

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Ankara'nın ...

Mebuskentliler taşınma için gün sayıyor
  • 02.08.2016 10:41

Mebuskentliler taşınma için gün sayıyor

Başkent’in en gözde projelerinden Mebuskent tamamlanma aşamasına geldi, konutlar ...

İnşaat sektörü “nitelikli yeşilin” önünü açıyor
  • 07.07.2015 13:53

İnşaat sektörü “nitelikli yeşilin” önünü açıyor

Ankara’da belediyeler kentlerin yeşil görünüm kazanması için çalışmalarda bulunu ...

Akıllı evlerde IQ tavan yaptı!
  • 24.02.2015 11:22

Akıllı evlerde IQ tavan yaptı!

Markalı konut projelerinin ayrıcalıklarından akıllı ev sistemleri sağladığı kon ...

Küçük konutlara talep artıyor!
  • 02.02.2015 10:44

Küçük konutlara talep artıyor!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu ya ...