maritbet girişmaritbet
Parkvadi Premium Evleri satışta! Metrekaresi 4 bin liraya!

Parkvadi Premium Evleri satışta! Metrekaresi 4 bin liraya!

Dikmen Vadisi Parkvadi Evleri Projesi’nin son aşaması olan Parkvadi Premium Teras Evleri satışa çıktı.

Başkent'teki lüks konut projelerinin önemli örneklerinden biri olan Dikmen Vadisi Parkvadi Evleri Projesi'nin son aşaması, Parkvadi Premium Teras Evleri satışa sunulmaya başlandı.

Kuzu-Ulubol iş ortaklığı tarafından gerçekleştirilen proje, Başkent'in lüks konut piyasasına yeni bir soluk getiriyor. Projenin, Dikmen Vadisi'nin 1, 2 ve 3. etabının neredeyse tamamını cepheden gören bir arsa üzerinde yapıldığını belirten Parkvadi Evleri Satış Koordinatörü Taşkın Haşemoğlu, “Teras Evleri, Park Vadi Projesi'nin inşaat ve malzeme kalitesinde ulaştığı en üst noktada” dedi.
 
Üç farklı tipte
Park Vadi Premium'un, Park Vadi Projesi'nin son aşaması olduğunu anlatan Haşemoğlu, projeyle ilgili olarak şunları söyledi:
 
“Parkvadi Premium Evleri 76 adet konuttan oluşuyor. Projede 50 adet 280 metrekarelik düz daire, 16 adet açık teraslı dubleks, 10 adet 700 ila bin metrekare arasında değişen tripleks daire bulunuyor. Güvenliğin büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. Tüm sitenin kapalı ve açık alanlarını 24 saat izleme ve kayıt etme özelliğinde güvenlik sistemi var.
 
Yaya ve araç giriş çıkışları elektronik sistemli kapılardan sağlanıyor. Giriş güvenlik noktaları ile konutlar arasında iletişim sağlayacak olan intercom sistemi mevcut. Evler, akıllı ev donanımına sahip. Parmak izi ile açılan giriş kapısı, otomatik olarak kilitlenen kilit sistemi ve su taşkını, gaz, yangın, cam kırılma alarm detektörleri ile evler tüm sorunlara karşı tam güvenliğe alınmış durumda. Parkvadi Premium'un Teras Evleri'nde metrekare fiyatı 4 bin TL civarında.

İletişim bilgileri
Web: www.parkvadipremium.com
E-mail: [email protected]
Tel: (0312) 444 82 34 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Parkvadi Premium Evleri satışta! Metrekaresi 4 bin liraya!
  • 04.04.2010 13:38

Parkvadi Premium Evleri satışta! Metrekaresi 4 bin liraya!

Dikmen Vadisi Parkvadi Evleri Projesi’nin son aşaması olan Parkvadi Premium Tera ...