maritbet girişmaritbet
Parktepe Evleri'nde altın değerinde fırsat!

Parktepe Evleri'nde altın değerinde fırsat!

Ankara’da LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle hayata geçirilen Parktepe Evleri, Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesinin merkezinde inşa ediliyor.

ESD - Başkent Ankara'da kalite ve konforu biraya getiren Parktepe Evleri'nin yükseldiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor. 

Konut anlayışının değiştiği Ankara'da artık kentin gürültüsünden uzak, kaliteli ve konforlu evler öne çıkmaya başladı. Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi ise bu noktada dikkati çekerek, konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor.

Birbiri ardına markalı konut projelerinin yükseldiği Beytepe ve İncek, kentin gelişimine paralel olarak büyürken, kaliteli ve lüks yaşam denilince akıllara ilk gelen Çayyolu'na yakın konumlarının da etkisiyle değerini arttırıyor. Yakın gelecekte Başkent'in en değerli merkezi olması beklenen bölgeler, şimdiden hem konut alıcısı hem de yatırımcının gözdesi olmaya başladı.

Yatırımcısına avantajlar sunacak!

Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri'ni inşa eden, LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı'nın ortaklarından iç mimar Murat Altuntaş, bölgenin kentin gürültüsünden uzak oluşu, temiz havası ve şehir merkezinde yer verilmesi mümkün olmayan avantajları sayesinde tercih edildiğini kaydetti.

Artık kent merkezindeki sıkışıklıktan herkesin bunaldığını ifade eden Altuntaş, “Ankara'nın merkezi artık doldu. İşinden çıkıp saatlerce trafikte zaman harcayan insanlar, evinin önüne geldiğinde bu kez otopark sorunuyla karşılaşıyor. Bu da alternatif bölgelerin öne çıkmasını sağlıyor. Çayyolu, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp kaliteli konutlarda oturmak isteyenlerin tercihi olarak kendi markasını oluşturdu. Beytepe ve İncek gibi Başkent'in yeni gözde merkezleri de Çayyolu'na yakın konumuyla değerini arttırıyor” dedi.

Kesintisiz manzara sunacak!

Murat Altuntaş, şu an inşaatı devam eden çok sayıda konut projesinin tamamlanmasıyla bölgenin daha da canlanacağını vurgulayarak, şunları söyledi:
“Konforlu ve stresten uzak bir yaşam sunan Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgeleri için konutta “altın üçgen” diyebiliriz. Bu üç önemli bölgenin tam ortasında hayata geçirdiğimiz Parktepe Evleri, kaliteli ve ferah sunmanın yanında, sunduğu eşsiz manzarayla da dikkati çeken bir proje oldu. Kalite ve konforun birleştiği projemiz bölgenin bu değerine çok yakıştı. Beytepe'nin en yüksek noktasına inşa ettiğimiz için zirvede, kesintisiz manzaraya sahip Parktepe Evleri, konut almak isteyenlerin karşısına nezih ve kaliteli bir alternatif olarak çıkıyor.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alyans İnşaat, Cadde Alyans'ı tanıttı!
  • 28.09.2017 15:10

Alyans İnşaat, Cadde Alyans'ı tanıttı!

Alyans İnşaat, Çayırova’da gerçekleştireceği yeni projesi Cadde Alyans’sı Ramada ...

Parktepe Evleri'nde yaşam ekimde başlıyor
  • 07.09.2016 10:09

Parktepe Evleri'nde yaşam ekimde başlıyor

Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kav ...

Alman ekolü Parktepe Evleri'ne taşındı
  • 27.11.2015 09:34

Alman ekolü Parktepe Evleri'ne taşındı

Başkent Ankara’nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe’de inşa edilen Parktepe Evl ...

Gurbetçi rotayı yeniden memleketine çevirdi
  • 15.09.2015 11:25

Gurbetçi rotayı yeniden memleketine çevirdi

Yurtdışında “bir gün yeniden dönme” umuduyla çalışan gurbetçiler, birikimlerini ...

Parktepe ‘inşaat orkestrası’ hayalleri inşa ediyor!
  • 19.08.2015 12:13

Parktepe ‘inşaat orkestrası’ hayalleri inşa ediyor!

Ankara Beytepe’de inşa edilen Parktepe Evleri, sağlam, detaylı ve estetik dış ya ...

Klimacıları üzen proje!
  • 15.07.2015 10:03

Klimacıları üzen proje!

Yeni inşa edilen konut projeleri yalıtım çalışmaları ile de öne çıkıyor... ...