maritbet girişmaritbet
ParkOne’da 448 bin dolara bahçe hayali gerçek oluyor!

ParkOne’da 448 bin dolara bahçe hayali gerçek oluyor!

Mitaş Gayrimenkul’un Zekeriyaköy’de inşa ettiği lüks butik konut projesi ParkONE’ın Satış Koordinatörü Vivian Levi, ParkONE projesini anlattı. Parkone’da bahçeli ev hayalini gerçekleştirdiklerini belirten Levi, üstelik bunu çok uygun fiyatlarla yaptıklarını söyledi

Mitaş Gayrimenkul tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen lüks butik konut projesi ParkONE'ın Satış Koordinatörü Vivian Levi ParkONE projesi anlattı.

Marsan Marmara Holding iştiraki Mitaş Gayrimenkul'un ilk lüks konut projesi olarak hayata geçirdiği ParkONE'a gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade eden Levi, “ParkONE projesi sahip olduğu özellikleri ile alıcısını kendi belirliyor. Müşterilerimize, nasıl bir evde yaşayacaklarını biz hayal ettirmiyoruz. Projeyi inceleyen  müşteri zaten nasıl bir hayata başlayacağını görüyor ve hayalini kurduğu hayatın bu projeden alacağı evde gerçeğe dönüşeceğini  gördüğü için de projeden ev sahibi oluyor. Yani biz evi satıyoruz, hayal ettirmiyoruz. Hayalini kurmayı ev sahibine bırakıyoruz” dedi.

Vivian Levi, bahçe dublekslerini bahçeli bir evde olmanın keyfini yaşamak isteyenlerin, çatı dublekslerini alabildiğine yeşilin ve mavinin içinde olmak isteyenlerin, tripleksleri ise, kendine ait bahçesi ve havuzunun olmasını isteyenlerin tercih ettiğini belirterek, herkesin hayalindeki eve bu projeyle sahip olabileceğini belirtiyor. 30 dönümlük arazinin 12 dönümünü yeşil alana ayırdıklarına söyleyen Vivian Levi, “Biliyoruz ki insanlar şehrin karmaşasından uzaklaşıp yeşille kucaklaşabilmeyi istiyor. Biz de projeyi her konutun kendine has bahçesi olacak şekilde tasarladık. Sosyal tesislerimizi de 12 bin metrekare üzerine yayılan yeşil alana kurduk. Yüzme havuzu, hamam, sauna, yoga- pilates stüdyosu, çocuk oyun kulübü, davet odasından oluşan sosyal tesislerimizde doğayla iç içe bir ortamda modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayacak bir alan oluşturduk.  Davet odamızda isteyen iş toplantısını yapabilir, isteyen doğum günü partisi planlayabilir.

İlk etapta 41 konut satışta

Zekeriyaköy'de 30 dönümlük arazi üzerine kurulan ParkONE projesinin ilk etabında 41 konut bulunuyor. 14 adet tripleks daire, 15 adet çatı dubleksi, 9 adet bahçe dubleksi ve 3 adet bahçe katı seçeneklerinin yer aldığı projede bahçe katları 296 m2, bahçe dubleksleri 204-217 m2, tripleks daireler 279-292m2, çatı dubleksleri ise depo alanlarıyla birlikte 266-278m2 büyüklüğüne sahip. 

379 bin dolara dubleks daire satıyor!

Projenin kalitesi ve bölgenin değerine kıyasla konut fiyatlarının uygun olduğunu ifade eden ve A kalitedeki bir projeyi B segmenti fiyatlarıyla satışa sunduklarını belirten Vivian Levi, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Metrekare birim fiyatları 1.650 ile 2.750 dolar arasında değişiyor. Çatı dubleksleri 379.000- 477.000 dolar, bahçe katları 592.000 dolar, bahçe dubleks daireleri 448.000 - 542.000 dolar,  tripleks daireler ise 600.000 - 772.000 dolar fiyat aralığında satışa sunuluyor” dedi.

Konutların yüzde 15'i satıldı!

Konutların yüzde 15'inin satıldığını, yüzde 45 oranında da rezervasyon gerçekleştirildiğini belirten Levi, 3. köprü güzergahının belirlenmesi ve “7 Tepe 7 Tünel” projesi kapsamında inşaatı süren Sarıyer- Çayırbaşı Tüneli'nin de hizmete açılmasıyla bölgenin var olan değerinin daha da artacağını söyledi.  Levi, “Hem İstanbul'un hem de yeşil ve mavinin içinde olabileceğiniz mevkisiyle Zekeriyaköy en gözde yaşam merkezlerinden biri olacak. Zekeriyaköy ve çevresinde var olan 170 dönümlük arsa stoğumuzla ParkONE projesinin ardından “ONE” markasıyla GardenONE ve SeaONE projelerini başlatacağız” dedi. 

Projenin mimarisini Space Mimarlık ve Tasarım Şirketi sahibi Kaan Çetinkaya'nın tasarladığını belirten Levi, “ParkONE, mimarisi ve peyzaj düzenlemesiyle bölgedeki en farklı proje. Konutların hem çağdaş hem de doğaya ait hissedilmesini ve kullanıcıların bir evden beklentilerini sağlamayı amaçladık. ParkONE projesi insanlara bir yaşam vaat ediyor. Amacımız 41 farklı aileden ortak bir aile yaratmak” dedi.

 

Parkone iletişim bilgileri

Web: www.parkone.com.tr

Tel: 0212 262 00 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz