maritbet girişmaritbet
Park Yaşam Mavişehir 12.12.2012 saat 12.12'de teslim

Park Yaşam Mavişehir 12.12.2012 saat 12.12'de teslim

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Türkerler Şirketler Grubu, Durmaz İnşaat, İZKA İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçirdiği 521 konutluk Park Yaşam Mavişehir projesinin anahtarları özel bir tarihte dağıtılacak

Yapı sektörünün öncü firmalarından Türkerler Şirketler Grubu, Durmaz İnşaat, İZKA İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın güçbirliği ile geçen yıl nisan ayında yapımına başlanan 'Park Yaşam Mavişehir'in 12.12.2012 saat 12.12'de sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

YARISI SATILDI

İzmir Mavişehir'de hayata geçirilen 521 konutluk projeyi düzenledikleri basın toplantısıyla tanıtan Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İzmirgaz Dağıtım Ortağı Kazım Türker, İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azad Yeşil ile Durmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Durmaz bir araya geldi.

Temeli atıldıktan kısa süre sonra 230 konutu satılan projenin Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki en önemli projesi olduğunu vurgulayan Türker, amaçlarının kar etmek değil; İzmir'e Avrupa standartlarında yaşanabilir özgün ve orijinal bir yaşam alanı sunmak olduğunu söyledi. Benzerlerine göre kalite ve teknolojinin en üst seviyede tutulmasına rağmen maliyet artışlarını fiyatlara yansıtmadıklarını belirten Türker, şunları söyledi:

"Park Yaşam Mavişehir, İzmirlilerin ihtiyaç ve beklentileri dikkate alınarak oluşturuldu. Depreme dayanıklılık ve sosyal yaşam olanakları projeyi soranların en çok üstünde durduğu konular arasında yer alıyor. Şu ana kadar satışların yüzde 95'i yapıldı."

ÖZEL SEÇENEKLER

Park Yaşam Mavişehir'de kapalı alışveriş merkezlerinin yanı sıra açık cadde mağazalarının yer alacağını ifade eden Remzi Durmaz da, sloganlarının 'Mutlu Yaşam Sunmak' olduğunu belirtti.
Benzerlerine göre uygun fiyatlarla satışa sunulduğunun altını çizen Durmaz, "İhtiyaç duyabileceğiniz her detayın en kaliteli ve mükemmel şekilde yaratıldığı Park Yaşam Mavişehir'de bir de alışveriş merkezi bulunuyor.
Kişiye özel kredilendirme imkanları sunuluyor.
Yüzde 25 peşin, 120 aya kadar özel faizli vade oranlarıyla satın almanız mümkündür" dedi.
Azad Yeşil de geniş yaşam alanına sahip projenin İzmirlilerin yaşam felsefesine uygun tasarlandığını kaydetti.

Yatırımın toplam maliyeti 350 milyon lirayı bulacak

İzmir'de hayata geçirilen son 3 yılın en büyük konut projesi olarak nitelenen Park Yaşam Mavişehir Konutları'nın toplam yatırım bedelinin 350 milyon lira olacağı bildirildi. Daire fiyatının metrekaresine göre 2 bin 200, 2 bin 300 lira arasında değiştiği ifade edildi. 174 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan toplam 521 konutluk proje hakkında bilgi veren Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "Park Yaşam Mavişehir, 2008 yılından bu yana İzmir'e yapılan en büyük yatırımdır" yorumunda bulundu.
Park Yaşam Mavişehir'in yatırımcılarının, İzmir bölgesinde uygun arsa bulmaları halinde benzer yeni büyük projelere girişebileceği ifade edildi.

Konutların özellikleri

  • 21-24 katlı 4 adet blok, 5 katlı 3 blok sunuyor.
  • 1+1,2+1,3+1,4+15+1 daire seçenekleri yer alıyor.
  • Açık ve kapalı yüzme havuzu, 2 tenis kortu ve basketbol sahası, çocuk oyun park alan, inşa ediliyor.
    Özel tabanlı yürüme yolu kuruluyor.
    Güneşlenme terası için 381 metrekare alan ayrıldı.
  • Toplam yeşil alan 8792 metrekare.

Park Yaşam Mavişehir iletişim bilgileri

Web: www.parkyasammavisehir.com

Tel: 444 35 06

  • Etiketler:

Yorum Yaz