maritbet girişmaritbet
Park Residences Cadde'de 5 yıl vadeli 0 faiz imkanı!

Park Residences Cadde'de 5 yıl vadeli 0 faiz imkanı!

Birleşik Gayrimenkul tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Park Residences Cadde projesinde bahara özel kampanya başlıyor.

Birleşik Gayrimenkul, Bağdat Caddesi'nin kalbinde yer alan projesi Park Residences Cadde'de bahara özel yeni bir kampanyaya başlıyor. İstanbul'un en gözde lokasyonunda yer alan Park Residences Cadde'de, yüzde 20 peşin ve kalanı 5 yıl vadeli ‘0' faiz imkanı sunuluyor. Satışların TL üzerinden yapıldığı proje yeni kampanyasıyla İstanbul'un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş'nin sahibi olduğu Park Residences Cadde'de satışlar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un en gözde lokasyonunda yer alan ve 20 bin metrekare yeşil alana sahip  projede eşine az rastlanan bir kampanya başlıyor. Bu kapsamda yüzde 20 peşinat verildiği takdirde, kalanı 5 yıl vadeli yüzde ‘0' faiz ile ödenebiliyor. Bağdat Caddesi'nin kalbinde yer alan Park Residences Cadde'de müşterilere sunulan bu kampanya lüks konut segmentinde bir ilk. 

PANAROMİK İSTANBUL MANZARASI

Park Residences Cadde'den ev sahibi olanlar, İstanbul'un gözde lokasyonu Bağdat Caddesi'nde rezidans hayatını yaşama fırsatına kavuşuyor. Kalamış Marina'nın yanı başında yer alan proje ayrıca, adalar, tarihi yarım ada ve boğaz manzarasıyla ön plana çıkıyor. 20 bin metrekare yeşil alanıyla Park Residences Cadde; doğayla içi içe bir yaşamı İstanbul'un kalbinde sunuyor. Lüks konut ve rezidans anlayışlarını, yeşille birleştiren Park Residences Cadde'de AVM bulunmuyor. Projenin lokasyonu gereği zaten Bağdat Caddesi'ndeki en seçkin restoranlar, kafeler ve butikler hemen elinizin altında. 

OTEL KONFORUNDA HİZMET

44 kat ve 4 bloktan oluşan Park Residences Cadde, sosyal imkan ve hizmetleri ile de fark sunuyo. Park Residences Cadde'de; Fitness salonu, yoga ve spinning stüdyosu, aletli pilates alanı, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor. 

FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ

Park Residences Cadde'de, ihtiyacınıza uygun farklı daire büyüklükleri de düşünülmüş. 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişik yaşam tarzlarına ve ihtiyaca hitap eden bu projede; iki çeşit 1+1 ve 2+1, iki çeşit 3+1 ve 4+1 hatta penthouse seçenekleri bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Residences Cadde'de 5 yıl vadeli 0 faiz imkanı!
  • 15.05.2017 13:42

Park Residences Cadde'de 5 yıl vadeli 0 faiz imkanı!

Birleşik Gayrimenkul tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Park Residen ...

Park Residences Cadde'de vade 150 aya çıktı!
  • 15.02.2017 09:09

Park Residences Cadde'de vade 150 aya çıktı!

Anadolu yakasında artan lüks konut ihtiyacı Park Residences Cadde'ye yoğun ilgiy ...

Park Residences Cadde'de dolar kuru 2,90 TL'ye sabitlendi
  • 18.11.2016 15:02

Park Residences Cadde'de dolar kuru 2,90 TL'ye sabitlendi

Park Residences Cadde projesinde peşin ödemelerde dolar kuru, 2,90 TL'ye sabitle ...

Baş döndüren teklif! 577 milyon lirayı...
  • 18.08.2014 12:24

Baş döndüren teklif! 577 milyon lirayı...

Birleşik Gayrimenkul, Maliye'nin Four Winds Residence'taki hakları için 577 mily ...