maritbet girişmaritbet
Park Mozaik Ankara’nın çekim merkezi oldu

Park Mozaik Ankara’nın çekim merkezi oldu

Taşıdığı renkler ve adı ile özdeşleşen bir proje olarak boy gösteren Park Mozaik, peysaj ve sosyal donatı alanları ile dikkat çekiyor.

Toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa edilen Başkent'in en renkli projesi Park Mozaik'te üç kule ve on yatay blokta yer alan 885 daire bulunuyor. 200 bin metrekare inşaat alanı ve toplam 1450 otoparkı olan projedeki konutlar 2+1'den 6+1 dairelere kadar uzanıyor.

Projede konutların kullanım alanları 92 ile 240 metrekare arasında değişirken daire alternatifleri ile ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan zengin seçenekler de sunuluyor. 

Park Mozaik'in kule bloklarında pencereler, panoramik kent manzarasını konutlara taşıyor. Çift cepheli olarak tasarlanan yatay bloklar ise oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzları ile doğayla iç içe yaşamlar sunuyor. Park Mozaik, her penceresinden farklı bir renk ve farklı bir keyif alanı sunuyor.

Yaşamın tüm renkleri Park Mozaik'te buluştu

Park Mozaik'i farklılaştıran en önemli özelliklerinden biri olarak hiç şüphesiz ince bir zevkle tasarlanan peysajı öne çıkıyor. Başkentin prestijli projesi, üzerinde yükseldiği geniş arazinin verdiği avantajı, kullanıma açık yeşil alanlar ve ihtiyaçlara göre düşünülmüş sosyal mekanlar sunarak değerlendiriyor. Sitede araç trafiğinin yer altına alınmış olması, sitedeki yeşil alanların artmasına ve köklü ağaçların dikilebilmesine imkan sağlıyor. 

Meydanlar komşuları birbirine bağlıyor

Site boyunca, yatay blokların tam ortasında yer alan ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park Mozaik sakinlerinin buluşma noktalarını oluşturuyor.

Rakamlarla Park Mozaik'te neler var?

Kat Sayısı Z+5 kat, zemin+25 kat ve zemin+36 kat arası yatay ve dikey bloklarda şekillenen Park Mozaik, 13 blokta yükselecek. Toplam 885 konutun yer alacağı projede dairelerin kullanım alanları net 92 ile 240 metrekare arasında değişiyor. 2+1'den 6+1'e kadar daireler ile 4+1 ve 5+1 dublekslerin yer aladığı projede brüt satış fiyatı metrekarede ortalama 3 bin 251 liraolarak şekillendi. 

Yaklaşık 800 milyon liralık bir yatırım ile hayat bulan Park Mozaik'in arsa büyüklüğü 74 bin 500 metrekare, toplam inşaat alanı 214 bin 276 metrerkare ve satılyabilir alanı da 170 bin metrekare civarında şekillendi. Sosyal tesis büyüklüğü 1.932 metrekare olarak şekillenirken yeşil alana 41 bin 815 metrekare ayrıldı. 

Etaplara göre inşaatına Eylül 2014'te başlanan Park Mozaik'te teslimlerde Aralık 2016 - Aralık 2017 ve Aralık 2018'de gerçekleştirilecek.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park Mozaik Ankara’nın çekim merkezi oldu
  • 01.04.2015 17:39

Park Mozaik Ankara’nın çekim merkezi oldu

Taşıdığı renkler ve adı ile özdeşleşen bir proje olarak boy gösteren Park Mozaik ...