maritbet girişmaritbet
Park Mavera 2'nin internet sitesi yayında!

Park Mavera 2'nin internet sitesi yayında!

Ön talep süreci devam eden Park Mavera 2'nin internet sitesi açıldı. Projenin görselleri ve kat planları yayında.

Makro İnşaat ve Akyapı'nın Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdiği Park Mavera 2. Etap projesi satışa çıkmak için gün sayıyor. Bir süredir ön talep toplanan projenin lansmanı Mart ayında yapılacak. Projenin internet sitesi açıldı. Kat planları ve gerçek proje görselleri yayınlandı. Park Mavera 2'den ev sahibi olmak isteyenler için ön talep avantajı devam ediyor. 

Başakşehir'de 43 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Park Mavera 2 projesi 7 blokta 556 konuttan meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığının hayata geçirdiği Park Mavera 1 projesi büyük ilgi gördü. Park Mavera 2, ön talep aşamasında neredeyse tamamı satılan Parka Mavera 1'in devamı niteliğinde. 

Türkiye'nin ilk planlı şehir meydanında inşa edilen Park Mavera, 8 ihtisas hastaneli Türkiye'nin en büyük sağlık kompleksine 1 km mesafede bulunuyor. 2017 yılında tamamlanması planlanan 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde yer alan Park Mavera, Anadolu Yakası'na dakikalar içinde ulaşma imkanı sunuyor.

Yorum Yaz