maritbet girişmaritbet
Paradise Güneşli'de satışlar başladı!

Paradise Güneşli'de satışlar başladı!

Yeditepe İnşaat'ın İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli-Ateştuğla bölgesinde inşa ettiği Paradise Güneşli'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

İstanbul'da Bağcılar'a bağlı Güneşli-Ateştuğla aksında hayata geçirilen Paradise Güneşli'de satışlar başladı. 4 blokta 285 daireden meydana gelen Paradise projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer almakta. Emlaktasondakika.com'un ulaştığı bilgilere göre bölgenin önemli yatırımları arasına girecek olan proje Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı.

paradise güneşli projesindeki 110 metrekarelik 2+1 dairenin kat planı

Paradise Güneşli'de 110 metrekarelik 2+1'ler böyle olacak...

Proje alanında çalışmaların başladığı Güneşli Paradise Evleri'nin iletişim ve satış ofisi, 212 AVM'nin yanındaki Ağaoğlu My Office içerisinde yer almakta. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede 2+1 dairelerin fiyatları 350 bin liradan, 3+1 dairelerin fiyatları ise 400 bin liradan başlangıç gösteriyor.

paradise güneşli 3+1 dairelerin kat planı

Projede 3+1 kat planı bu şekilde tasarlandı...

8 bin 700 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Paradise Güneşli'de radye jeneral temel sistemi kullanılıyor. 2+1 evlerin 110 metrekare, 3+1 evlerin ise 130 metrekare büyüklüğe sahip olduğu Paradise Güneşli projesinde otel konseptinde lobili giriş, kamelya, çocuk oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, fitness center, yüzme havuzu, otopark, 7 gün 24 saat kameralı güvenlik gibi birçok seçenek sunuluyor.

paradise güneşli örnek daire

E5 Karayolu'na 3 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 5 kilometrelik mesafede hayata geçirilmekte olan Paradise, A+ konseptinde inşa ediliyor. Öte yandan yeni proje, konum olarak Ateştuğla bölgesinde yer alan eski Kiler'e yürüme mesafesinde, halk sarayının ise hemen yanında hayat buluyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paradise Güneşli örnek daire görselleri
  • 16.09.2015 17:36

Paradise Güneşli örnek daire görselleri

Yeditepe İnşaat'ın Paradise Güneşli projesinde örnek daire görselleri emlaktason ...

Paradise Güneşli'de satışlar başladı!
  • 16.09.2015 17:27

Paradise Güneşli'de satışlar başladı!

Yeditepe İnşaat'ın İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli-Ateştuğla bölgesinde inşa e ...