maritbet girişmaritbet
Palmiye Park, İzmir’in yeni sembolü olacak!

Palmiye Park, İzmir’in yeni sembolü olacak!

İzmir'de hayata geçirilen Palmiye Park konut projeleri, İzmir'in yeni sembolü olacağa benziyor.

İzmir'de doğan Palmiye Park konut projeleri, ilk evini alacak aileleri şık ve modern sitelerde ev sahibi yapıyor. Bu konseptin oluşturucularından CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan'ı diğer inşaatçılardan farklılaştıran ise ev arayanlarla kurduğu iletişim. Yöntemini “eğiterek satma” olarak özetliyor. İşten artan kalan zamanında ev arayanlara gurmelik yaparak deneyimlerini paylaşıyor.

Markalı konut sektöründe birçok firma proje üretiyor. Bu firmaların bir kısmı alaylı, bir kısmı da okulllu yöneticiler tarafından kurulmuş durumda.

İzmir'de faaliyet gösteren ve “eğiterek satma” gibi farklı uygulamalarıyla dikkat çeken CDS Yapı da okullu yöneticiler tarafından yönetilen bir inşaat firması.

Serdar Dağıstan, hem eğitimi hem de tecrübesini paylaşmaya olan eğilimi nedeniyle inşaat sektöründe öne çıkan bir isim. Dağıstan, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu. Proje yönetimi yüksek lisansını Northwestern Üniversitesi'nde tamamlamış, aynı üniversitede bir de MBA yapmış. Chicago'da Valenti Builders bünyesinde proje yöneticisi ve iş geliştirici olarak birçok başarılı inşaat projesine imza atmış. Şimdi de CDS Yapı genel müdürü olarak şirketin proje geliştirme ve inşaat yönetiminden sorumlu.

Hedefleri ilk evini alacaklar

Dağıstan, 2008 yılından bu yana İzmir'in en hızlı değerlenen bölgelerinde inşaat yapıyor. Palmiye Park adıyla markalaşan projeler, Ege Yapı ve CDS Yapı'nın ortak girişiminin imzasını taşıyor. Zaten ortaklar Levent Veryeri ve Serdar Dağıstan'ın aileleri, İzmir'de inşaat sektörünün en güvenilir isimleri olarak tanınıyor. Ege Yapı'nın inşaatını tamamladığı projeler arasında Kipa Balçova, Gürel Residence, Özel Kent Hastanesi ve SEV İlköğretim Okulu yer alıyor.Yola çıkarken hedeflerini ilk evini alacak bekarlar, genç evliler ve de geniş alandan çok konforu tercih eden çekirdek emekli aileler olarak belirlemişler. İlk projeleri Palmiye Park Gaziemir'in inşaatı 2010 Temmuz'da tamamlanmış ve hayat başlamış. Şu an inşaatı devam eden iki projeleri var. Biri Palmiye Park Zirvekent, diğeri ise geçtiğimiz eylülde temeli atılan Palmiye Park Teras. Gaziemir'de 114, Zirvekent'te 147, Teras'ta ise 136 daire ve ticari alanlar yer alıyor.

Projelerin hepsinin ortak noktası güvenlikli, enerji tasarruflu ve doğaya saygılı mimariye sahip oluşu.Ayrıca her biri iş, eğitim, sağlık ve ulaşım yatırımlarıyla gelişen bölgelerin en merkezi noktalarında konumlanıyor. Zirvekent ve Teras'ta bunlara ek olarak her dairede deniz manzarası müessesenin ikramı. Dağıstan, “24 saat güvenlik, sağlık, hobi ve eğlence ihtiyaçlarının ortak paylaşım ile daha düşük maliyette giderilebileceği yaşam alanları üretiyoruz. Ve de bunları çok uygun aidatlarla kullanıma sunuyoruz.Aslına bakarsanız işimizin özünde ev satın alma kararı verirken seçici davranan aileleri güvenilir bir marka çatısı altında kolayca ev sahibi yapmak yatıyor” diyor

Kadın ‘hayır' derse...

Sohbetimiz sırasında Dağıstan'dan ev satın alma kararında son sözün kadınlara ait olduğunu öğreniyoruz. “Kadın ‘hayır' derse o evin alınma ihtimali yok denecek kadar az. İlk projemizde 3 bine yakın kişiye ev gezdirmişizdir. Şunu gözlemledim: Kadınlar daha eve adımlarını attıkları üçüncü saniyede kararlarını veriyorlar. İlk baktıkları yer de genellikle mutfak. Erkekler ise ebeveyn odasında ebeveyn banyosuna bakıyor. Bu yüzden en çok masrafı mutfaklarımıza yaptığımızı söyleyebilirim. Özellikle ferah, tazeliği, temizliği vurgulayan renklere ve malzemelere yer veriyoruz.”

Dağıstan'ı diğer inşaatçılardan farklılaştıran en göze çarpan özelliği ise ev arayanlarla kurduğu iletişim. Yöntemini “eğiterek satma” olarak özetliyor. Palmiye Park'ta ev sahibi olmak için görüştüğü kişilere ev alma süreciyle ilgili belirli aralıklarla eğitici ve destekleyici bilgiler gönderiyor. Göndermekle kalmıyor, birebir iletişime geçerek tüm süreçte yanlarında oluyor. “Ev almak herkesin hayatında yaptığı en büyük finansal yatırımlardan biri, çoğunlukla da teki. Hiçbirimiz okulda ev almakla ilgili bir ders görmedik. Ama hayatımızın bir noktasında hepimizin vermek zorunda olduğu, hata bedeli yüksek bir karar” diyor.

Ev'lendirme danışmanı...

Dağıstan, ilk etapta danışmanlık hizmeti verdiklerini söylüyor. Evlenme Profili testi ile müşterilerin ev alım kararlarını etkileyen faktörleri öğrenmesine yardımcı oluyor. Daha sonra da “Ne kadarlık ev alabilirim?” sorusunun yanıtını bulmasına... Dağıstan, “Böylece kendileri ve aileleri için en doğru evi bulmalarını kolaylaştırıyoruz. Ev alımından teslimata kadar olan sürede tüm bürokratik işlemleri biz yapıyoruz. Teslimattan önceki sürede müşterilerimize evlerinde yapmak istedikleri değişikliklerle ilgili tasarım desteği veriyoruz. Teslimat sonrası evin içindeki ilave donatılarla ilgli de mimari ve alım satım desteğimiz devam ediyor. En önemlisi, dairelerinde oluşabilecek arızalara anında müdahale ediyoruz” diyor.

Konum ve komşu...

“Oturduğunuz evi sattıran ya konumudur, ya da komşusu” diyen Dağıstan, projelerinde birbiriyle anlaşabilecek komşuları bir araya getiriyor. Bunu da müşteri profil sistemleri sayesinde gerçekleştiriyor. Web uygulamaları ile de ev sahiplerinin tanışmasına, düzenledikleri organizasyonlarla da kaynaşmalarına yardımcı oluyor. Siteye taşındıktan sonra iyikomsu.com platformuna üye olan ev sahipleri hem sitedeki aktivitelerden haberdar oluyor, hem de birbirleriyle haberleşiyor.Kişiye özel ödeme planları geliştirdiklerinin altını çizen Dağıstan, peşinat desteği sağlayarak ev alımını öne çektiklerinin de bilgisini veriyor. Palmiye Park projelerinde dikkat çeken bir diğer farklı uygulama da inşaat günlüklerini ev sahipleriyle paylaşmaları. İnşaatın gidişatı hakkında güncel bilgiler video ve bültenler ile ev sahiplerine iletiliyor. Böylece ev sahipleri şantiyeyi ziyaret edemeseler de dairelerinin sıvasının, boyasının ne aşamada olduğuyla ilgili bilgi sahibi oluyorlar.

Teras Eylül 2013'e....

Palmiye Park projelerinin en yenisi Teras, İzmir'in en hızlı değer kazanan ve deprem güvenliği en yüksek bölgelerinden Çiğli Esentepe'de yükseliyor. Birinci etap satışlarının tamamlandığı Teras'ta ikinci ve üçüncü etabın satışlarına başlandı. 10 bin 469 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Teras'taki bütün daireler deniz manzarasına sahip. Modern mimari tasarımıyla bölgedeki diğer projelerden ayrılan Teras'ta 24 saat güvenlik, yüzme havuzu, çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesi gibi olanaklar da sunuluyor. Teras, yeşil alanları kadar komşusu olduğu 10.000 metrekarelik parkla da doğanın içinde bir hayat vaat ediyor. Teras'ta, iç tasarımı zenginleştirilmiş Teras Gold daire seçenekleri de sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Palmiye Park Fiora'da vade farksız kampanya!
  • 30.09.2016 10:00

Palmiye Park Fiora'da vade farksız kampanya!

Ulukent'te 'Az Katlı, Çok Tatlı' sloganıyla yükselen Palmiye Park Fiora, 1+1'den ...

Yeni trend çocuk dostu ev!
  • 25.04.2016 10:52

Yeni trend çocuk dostu ev!

Devir artık farkındalık oluşturanın devri. Bunu yapanlar yarışa her zaman birkaç ...

Palmiye Park Renova güncel fiyatları
  • 23.06.2014 15:56

Palmiye Park Renova güncel fiyatları

Fiyatların 149 bin TL'den başladığı Palmiye Park Renova, İzmir - Bornova'da konu ...

Granada Residence İzmir fiyat listesi!
  • 30.11.2013 09:37

Granada Residence İzmir fiyat listesi!

İzmir'de inşa edilen Granada Residence projesinde fiyatlar 280 bin liradan başlı ...

Bornova Park Renova teslim tarihi!
  • 30.01.2013 15:55

Bornova Park Renova teslim tarihi!

153 konutluk Bornova Park Renova projesi iki blok halinde yükseliyor. Projede st ...

İzmir Palmiye Park Renova nerede? Nasıl gidilir?
  • 30.01.2013 15:26

İzmir Palmiye Park Renova nerede? Nasıl gidilir?

CDS Yapı ve Ege Yapı ortaklığının yeni projesi İzmir Palmiye Park Renova projesi ...