maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat’tan Ak & N Merkez’de 39 bin liraya ev

Özyurtlar İnşaat’tan Ak & N Merkez’de 39 bin liraya ev

Gardencity projesini hayata geçiren, Ntepe Evleri ve Ntowers'la sektöründe önemli bir konum edinen Özyurtlar İnşaat, İstanbul'un yeni yaşam merkezi Ak & Nmerkez'i satışa sunuyor

Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt'ta Tasarımcılar İş Merkezi'ni yapan, üç etaptan oluşan Gardencity projesini hayata geçiren, Ntepe Evleri ve Ntowers'la sektöründe önemli bir konum edinen Özyurtlar İnşaat, İstanbul'un yeni yaşam merkezi Ak&Nmerkez'i satışa sunuyor. Özyurtlar İnşaat'ın ilk karma projesi olan Ak & N merkez, 962 konut, 173 ticari birim yani mağaza ve dükkândan oluşuyor.
 
Ak Nmerkez'de 140 adet 1+0 yani stüdyo tipi konut, 352 adet de 1+1 daire yer alıyor. Stüdyo dairelerin fiyatı 39 bin lira iken, 66 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerin fiyatı 69 bin lira ile 79 bin lira arasında değişiyor. 390 adet inşa edilen 2+1 dairelerin 128 metrekare ve 136 metrekarelik seçeneklerinin yanı sıra 140 metrekarelik de balkonlu tipi bulunuyor. Daireler 129 bin - 139 bin fiyat aralığında yer alıyor.
 
Diğer projelerde olduğu gibi Ak & Nmerkez'de de 3+1 daireler yine sınırlı sayıda ve çok özel inşa ediliyor. Projede 74 adet 3+1 bulunuyor. 162 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 179 bin ve 189 bin liradan satılırken, 165 metrekare büyüklüğündeki dairenin fiyatı ise 184 bin lira.
 
Akın Holding'le birlikte hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılacak olan Ak Nmerkez, 19 katlı altı bloktan oluşuyor. Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt, 24 ayda teslim edilecek proje için "Alt kısmı tamamen alışveriş merkezi, üst kısmıysa konut olacak. Konutlara alışveriş merkezinin içinden geçilecek" dedi.
Satışlara bugün başlandığını ifade eden Özyurt, ön talep döneminde toplam satışının yüzde 25'ini yaptıklarını bildirdi. Tamer Özyurt sözlerine şöyle devam etti:
 
"Biz beyaz yakalılara ve mavi yakalıların üst kısmına hitap eden bir kuruluşuz. Ak N merkez'le hitap ettiğimiz kesime yüksek fiyatlı değil, ama kaliteli konut sunmuş olacağız. Daha estetik ve güzel evler olacak. Bunu bildikleri için eski müşterilerimizden yoğun bir talep aldık."
 
Projenin adının özellikle Ak&Nmerkez olarak seçildiğini dile getiren Özyurt, "Ak Nmerkez'i Esenyurt'un tam merkezinde inşa ediyoruz. Bu bizim prestij projemiz olacak. Akın Holding'le hasılat paylaşımı yaptık. Dolayısıyla onun Ak'ını bizim 'N' markamızı aldık ve ortaya Ak Nmerkez çıktı" açıklamasında bulundu. Özyurt, 174 mağaza ve dükkandan oluşan çarşıda hipermarketin yanı sıra büyük bir yapı marketin, daimi halk pazarının, altı sinema salonu ve bowling salonundan oluşan eğlence alanlarının da olacağını sözlerine ekledi.
 
Ak&Nmerkez'in çarşısını diğer alışveriş merkezlerinden ayıran bir takım özellikler olduğuna işaret eden Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı, "Örneğin her AVM içinde müşterisi olsa da saat 10.00'da kapanır. Biz de öyle olmayacak kapanış saatleri müşterilere göre ayarlanacak. Ayrıca projenin dört tarafı yol olduğu için arka tarafında Kiptaş'la bizim projenin arasındaki yolu da Daimi Halk Pazarı yaptık. Hem dışarı bakan bağımsız dükkanlarımız var hem de çarşı dükkanlarımız var. Böylece Ak&Nmerkez'de yaşayanlar haftanın yedi günü pazardan alışveriş yapma keyfini yaşayacak." ifadelerini kullandı.

 

Özyurtlar İnşaat iletişim bilgileri
Web: www.ozyurtlar.com
Tel: 0212 620 07 50

  • Etiketler:

Yorum Yaz