maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat'ın 3 projesinde vade 20 yıla uzadı!

Özyurtlar İnşaat'ın 3 projesinde vade 20 yıla uzadı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerine imza atan Özyurtlar İnşaat, projelerini 240 aya varan vadelerle ve düşük faiz oranlarıyla satışa çıkarıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın en dikkat çeken projelerinden ev almak isteyenler sadece yüzde 20 peşinat ödeyerek, 240 ay ve 0,79 faizle konut sahibi olabilecek. Banka kredisi yoluyla yapılacak olan kampanya, 31 Mart'ta sona erecek.

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından biri olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, Ncadde Hayat Residence ve Nlive Bahçeşehir projelerini 60 ay sıfır faiz, 120 ay yüzde 0,45 ve 240 ay için yüzde 0,79 faiz oranlarıyla satışa sunuyor. Bugüne kadar yaptığı farklı kampanyalarla dikkat çeken Özyurtlar İnşaat, 20 yıl vadeli konut kredisi ile herkesi ev sahibi yapıyor. 

Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo İstanbul, Nlive Bahçeşehir ve Ncadde Hayat Residence için yepyeni bir kampanyaya başlayan Özyurtlar İnşaat, ev almayı çok daha kolay hale getiriyor.
Özyurtlar İnşaat'ın en dikkat çeken projelerinden ev almak isteyenler yüzde 20 peşinat ödeyerek, 60 ay sıfır faizle ev sahibi olmanın yanı sıra, 120 ay 0,45 faizle veya 240 ay 0,79 faizle konut sahibi olabilecek. Banka kredisi yoluyla yapılacak olan kampanya, 31 Mart'a kadar sürecek. 

Herkesin ev hayalini gerçeğe dönüştürmek için sürekli gayret gösterdiklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, kampanyalarla konut almayı kolaylaştırdıklarını belirtti. Konut almanın tam zamanı olduğunu vurgulayan Özyurt, “Yüzde 20 peşinat, 240 ay vade ve 0,79 faizle Nlogo İstanbul, Ncadde Hayat Residence ve Nlive Bahçeşehir projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, 31 Mart'a kadar banka kredisi yoluyla kampanyamızdan yararlanabilecek” dedi. 

“Uzun vadeli konut kredileri yurt dışında oldukça yaygın”

Yapılan kampanyalarla Türk ekonomisinin bel kemiği olan gayrimenkul sektörünün dinamizim kazanacağını ifade eden Tamer Özyurt, uzun vadeli konut kredisinin yurt dışında oldukça yaygın olduğunu belirtti. Özyurt, sözlerine şöyle devam etti: “Sadece 10 yıl öncesine kadar sadece beş yıl vadeyle konut kredisi alınırken, bugün bu vadeler 20 yıla kadar uzadı. Tüm bu gelişmeler Türk ekonomisinin ne kadar büyüdüğünü gözler önüne seriyor. Biz de Özyurtlar güvencesiyle üç projemizde vadeleri 20 yıla çıkardık. Üstelik 0,79 faiz oranıyla tüm yatırımcılarımızın alım gücünü kolaylaştırdık.” 

Ncadde Hayat Residence

ncadde hayat

Esenyurt'un en işlek caddesi Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Ncadde Hayat Residence'da satışlar devam ediyor. 241 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan Ncadde Hayat Residence, şehrin içinde yaşamak isteyenlerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşan proje, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Nlogo İstanbul

nlogo istanbul

Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul, toplam üç etaptan ve yedi blokta 2 bin 679 daireden oluşuyor. Her etapta 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Projede konutların yanı sıra sakinlerine alışveriş keyfi sunan ve içinde 100'den fazla dükkanın bulunacağı Cadde İstanbul da yer alıyor. Fiyat aralığı 187 bin ile 900 bin TL arasında değişen Nlogo İstanbul'un tüm etapları Aralık 2017'de teslim edilecek. 

Nlive Bahçeşehir

nlive bahçeşehir

Bahçeşehir'de inşa edilen Nlive Bahçeşehir, 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. Projede, daire sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak altı adet ticari alan bulunuyor. Hem aile sıcaklığını yaşamak hem de konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek isteyenler için inşa edilen Nlive Bahçeşehir'de 1+1 daireler yer almıyor. En küçük dairelerin 2+1'den başladığı projede, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlara yer verildi. Fiyat aralığı 430 bin ile 1 milyon 628 bin TL arasında değişen Nlive Bahçeşehir, 2017 Haziran'da teslim edilecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...