maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat Ak & Nmerkez Esenyurt'a başlıyor

Özyurtlar İnşaat Ak & Nmerkez Esenyurt'a başlıyor

Özyurtlar İnşaat Esenyurt’ta 1554 konut ve 200 ofistenoluşan Ak & NMerkez projesine kasımda başlıyor

 

Kaynak: Dilek TAŞ/Sabah Emlak


Ntepe ve Ntowers projeleriyle tanınan Özyurtlar İnşaat, tekstilci Nuri Akın'ın Esenyurt'ta sahip olduğu fabrika arazisinde Ak & N Merkez adı verilen konut projesine başlıyor. Akın'a ait 32 bin metrekare arazi üzerinde hasılat paylaşımı yöntemiyle anlaşan Özyurtlar İnşaat projede 1554 konut ve 200'e yakın ofise yer verecek. İnşaatına başlanan projedeki evler 2012'de teslim edilecek. Projedeki iş yerleri ise 12 ayda tamamlanacak. Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, çarşı ile konutları bütünleştiren bir proje ortaya çıkardıklarını ve bu konseptin Esenyurt bölgesinde ilk olacağını dile getirdi.

Özyurt, projenin arazi maliyetinin 80 milyon TL, inşaat maliyetinin ise 150 milyon TL olduğunu açıkladı. Ak & N Merkez projesindeki dairelerin metrekare fiyatları 900 ile 1000 TL civarında olacak. Projenin satışlarına ise 8 Kasım'dan itibaren başlanacak.

Özyurt, Esenyurt bölgesindeki projelerinin devam edeceğini açıklayarak bölgede Akın Holding'e ait olan 200 bin metrekare büyüklüğündeki bir başka arsa için de görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti.

Ntepe'de satışların % 60'ı tamamlandı

Özyurt, yine Esenyurt'ta hayata geçirdikleri Ntepe projesinde satışların yüzde 60'ını tamamladıklarını açıkladı. Ntowers projesindeki satışların da devam ettiğini bildiren Özyurt, 1100 daireden 700'ünün teslim edildiğini söyledi. Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancıların da projeye ilgisi olduğunu dile getiren Özyurt, "Özellikle İngilizlerden talep alıyoruz. Projelerimizde yüzde 10 gibi bir oranı yabancılara satış için ayırıyoruz" diye konuştu.

 

Özyurtlar İnşaat iletişim bilgileri

Web: www.ozyurtlar.com

Tel : 0212 620 07 50

  • Etiketler:

Yorum Yaz