maritbet girişmaritbet
Oryapark’tan yaz getiren üçü bir arada kampanya!

Oryapark’tan yaz getiren üçü bir arada kampanya!

Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde geliştirdiği Oryapark İstanbul’da üçü bir arada ‘Yaza merhaba’ kampanyası düzenlendi.

Yaz aylarında, sınırlı sayıda daire için geçerli olmak üzere kampanya düzenleyen Oryapark İstanbul, yatırımcılarının isteğine göre üç farklı ödeme alternatifi olan bir kampanya düzenledi. İnsanlara mutlu, huzurlu ve keyifli bir yaşam sunmak için yola çıktıklarını belirten OryaparkİstanbulSatış ve PazarlamaMüdürüMevsim Erdemir, düzenledikleri bu kampanyayla belirledikleri mottoda devam ettiklerini söyledi.

Her zaman yatırımcısına kazandırıyor

Birbirinden avantajlı ödeme planları ev ile sahibi olmak isteyenleri beklediklerini ifade eden Erdemir, “Oryapark İstanbul için belirtildiği üzere üç farklı alternatife sahip kampanya düzenledik. İlk ödeme planında ödemenin tamamını peşin yapanlara yüzde 8'lik bir indirim avantajı sağlanıyor. İkinci ödeme planında ise sıfır peşinat ve aylık 3 bin 411 liradan başlayan taksitlerle 120 aya kadar kredi seçenekleri sunuluyor. Örneğin en pahalı konutun fiyatı 1 milyon 549 bin lira. Peşin ödemede bundan yüzde 8'lik bir indirim yaptığımızda 1 milyon 425 bin liraya iniyor. Aradaki fark 125 bin lira. Bu rakam ile İstanbul'da bir tane daha ev alınabilir. Yani bu kadar indirimi yatırımcımıza sunuyoruz” dedi.

İki kere kazanacaklar

Üçüncü ödeme planında yine yatırımcılarının yanında yer aldıklarını belirten Erdemir, “Fiyatın yüzde 50'sini peşin ödeyenler için kalan kısmın ödemesini teslime kadar erteleyebiliyoruz. Yani bugünkü fiyattan satın alma yapanların  evleri teslime kadar hem prim yapacak hem de ödemenin kalanını o zaman yapacakları için iki kere kazançlı çıkacaklar. Şu anda kirada oturanlar ellerindeki peşinatı verdikten sonra kalan yarısı için teslimde kredi çekebilirler. Eğer kirada oturuyorlarsa hem kira hem de kredi borcu ödememiş olurlar. Oryapark İstanbul'daki evlerine taşındıktan sonra kredilerini ödemeye başlayabilirler” dedi.

Yatırımcılar bu fırsatı kaçırmaz

Kampanyanın sınırlı sayıda konutu içerdiği için fırsat arayan yatırımcıların acele etmesini isteyen Erdemir, "Şimdilik metrekare birim fiyatımız 5 bin 400 lira. Ortalamada ise 6 bin 200 lira" diye konuştu. 

 Huzurlu ve keyifli yaşam herkesin hakkı

Oryapark İstanbul'un Küçüksu Caddesinde yer alan prestijli konumu ile tüm dairelerinden panoramik bakış açısı sunan çok fonksiyonlu bir proje. Yapımı tamamlanmak üzere olan Oryapark İstanbul; 526 dairelik, 36 katlı 2 rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crowne Plaza Hotel'den oluşuyor. Her metrekaresinde konfora öncelik veren, modern çizgilerle tasarlanan daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. 

Crown Plaza Oryapark Hotel'in hemen yanında yükselen LEED sertifikalı ofis kulesi ise çalışma verimliliği ve çalışan güvenliğini ön planda tutan mimari özelliklere sahip. 

Aralarında bankadan, kuaföre kadar temel ihtiyaçları karşılayacak 20 mağazanın hizmet vereceği, açık otoparkı olan “alışveriş caddesi” de gerek mimarisi, gerekse premium markaları ağırlayan mağazalarıyla bölgeye kalite ve ayrıcalık katmaya hazırlanıyor. 

Her yol Oryapark İstanbul'a çıkıyor

Oryapark İstanbul, ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alıyor. İstanbul'un ana arterlerinin üstünde, her iki köprünün kesiştiği noktada, üçüncü köprü bağlantı yoluna 2 km mesafede yer alan Oryapark İstanbul, normal hava ve yol koşullarında Bebek'e de, Bağdat Caddesi'ne de 20 dakika uzaklıkta. Yapımı devam eden 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına sadece 3 dakika, Üsküdar – Çekmeköy metro bağlantı noktasına ise 5 dakika mesafede yer alıyor.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mevsim Erdemir, Oryapark'ı anlatıyor!
  • 09.04.2015 16:34

Mevsim Erdemir, Oryapark'ı anlatıyor!

Oryapark Satış ve Pazarlama Müdürü Mevsim Erdemir, Oryapark projesinin detayları ...

Oryapark İstanbul tanıtım filmi yayında!
  • 07.04.2015 12:07

Oryapark İstanbul tanıtım filmi yayında!

Oryataş tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Oryapark İstanbul projesinin tan ...

Oryapark İstanbul'da sıfır peşin, hemen taşın!
  • 01.06.2017 16:24

Oryapark İstanbul'da sıfır peşin, hemen taşın!

Anadolu Yakası ve Ümraniye'nin en önemli projeleri arasında yer alan Oryapark'ta ...

Oryapark İstanbul'dan mükemmel bir kampanya!
  • 17.11.2015 10:52

Oryapark İstanbul'dan mükemmel bir kampanya!

Oryataş İnşaat'ın Ümraniye Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Oryapark İs ...

Oryapark’tan yaz getiren üçü bir arada kampanya!
  • 26.06.2015 16:23

Oryapark’tan yaz getiren üçü bir arada kampanya!

Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde geliştirdiği Oryapark İstanbul’da üçü bir arad ...

Oryapark İstanbul'da rezidanslar 5 bin 200 liraya!
  • 20.04.2015 17:48

Oryapark İstanbul'da rezidanslar 5 bin 200 liraya!

Dört kısımdan oluşan Oryapark İstanbul, ulaşım yollarının kesişiminde çok fonksi ...