maritbet girişmaritbet
Olimpa Rezidans Başakşehir’de yaşam Ağustos’ta başlıyor!

Olimpa Rezidans Başakşehir’de yaşam Ağustos’ta başlıyor!

Türkiye’nin ilk Bölgesel AVM’si Olimpa’yı Başakşehir’e kazandıran Fuzul yapı, şimdi de alışveriş merkezi bulunan tek rezidans olma özelliği taşıyan Olimpa Rezidans’ı gerçeğe dönüştürdü

Türkiye'nin ilk Bölgesel AVM'si Olimpa'yı Başakşehir'e kazandıran Fuzul yapı, şimdi de alışveriş merkezi bulunan tek rezidans olma özelliği taşıyan Olimpa Rezidans'ı gerçeğe dönüştürdü.

Başakşehir'de bugüne kadar birçok proje gerçekleştirerek Kent Ariva, Kent Neriva, Kent Evila gibi bölgenin çehresini değiştiren projelere imza atan Fuzul Yapı'nın Başakşehir'e kazandırdığı Olimpa Rezidans, 11 katlı bir yapı olarak Olimpa Alışveriş Merkezi'nin üzerinde yükseliyor.

İstanbul'un yatırıma en uygun ve en hızlı gelişen bölgesi Başakşehir'de yer alan Olimpa Rezidans, Atatürk Havalimanı ile Esenler Otogarı'na yakınlığı ve TEM Otoyolu bağlantısının yanı sıra, 3. Çevreyolu, 3. Köprü ve 3. Havalimanı projelerinin de güzergâhında yer alıyor. Bu konumuyla ulaşım açısından ideal noktada bulunan Olimpa Rezidans, Kanal İstanbul Projesi ile ayrıca değer kazanacak.

Fuzul Yapı'nın 2000 yılında Başakşehir bölgesinde proje üreten ilk özel şirket olduğunu belirten Fuzul Grup sözcüsü Eyüp Akbal, birçok gayrimenkul projesi gerçekleştirdikleri Başakşehir'e, Olimpa Rezidans ile çarpıcı bir proje daha kazandırdıklarını söyledi.

Olimpa Rezidans'ta oturumun Ağustos 2013'te başlayacağını söyleyen Eyüp Akbal, 3+1 ve 150 m2 olmak üzere standart 40 daireden oluşan dairelerin yüzde %50 si satıldığını ifade etti. “Her şey elinizin altında” sloganıyla satışı süren Olimpa Rezidans'ın, mimari özelliği sayesinde Olimpa AVM'ye direkt geçişler sağladığını belirten Eyüp Akbal,  “Böylece rezidansta oturanlar istedikleri zaman, dışarı çıkmadan evlerinden alışveriş merkezine ulaşarak her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Başakşehir Metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan ve 7200 m2 kapalı alandan oluşan akıllı bina konseptindeki Olimpa Rezidans'ın, hayatın yoğun koşturmacası arasında ihtiyaç duyulan her şeyi sakinlerinin ayağına getirdiğini belirten Eyüp Akbal, Olimpa Rezidans'ı şöyle anlattı:

“Olimpa Rezidans'ta, fitness, spor salonu, her daireye ayrılmış 1 araçlık kapalı otopark, vale, temizlik, 24 saat güvenlik, resepsiyon ve daha birçok ayrıcalıklı hizmeti maksimum konforla sağladık. Girişte resepsiyon, son katta ise fitness salonu olmak üzere toplam 11 kattan oluşan Olimpa Rezidans'taki bu ayrıcalıklı hizmetlerle, sakinlere güvenli, özel ve prestijli bir hayat sunuyoruz. Normal bir konutta, yapmanız gereken onlarca sıradan iş sizi beklerken, Olimpa Rezidans'ta her şey ayağınıza geliyor.

Akşam evinize geldiğinizde sizi resepsiyonist karşılayarak asansöre kadar geçiriyor. Evde hazırda yemeğiniz yok ve canınız yemek yapmak istemiyorsa, Olimpa AVM'nin yiyecek-içecek katındaki tüm mağazalar emrinize amade. Birçok alternatiften birini sipariş veriyorsunuz, kısa süre sonra yemeğiniz kapınıza geliyor. Ya da market ihtiyacınız oldu. Olimpa AVM' de bulunan marketi arıyorsunuz ihtiyacınız hemen size ulaştırılıyor. Yemekten sonra sıkıldınız ve biraz yürüyüş yapmak istiyorsunuz. Rezidansın 12'nc katında bulunan, duşları, giyinme odaları ve dolaplarıyla tam donanımlı, cam tavanlı, panoramik manzaralı, 300 m²'lik fitness salonu sizi bekliyor.

Çocuklarınız için bir doğum günü daveti vermek istiyorsunuz; resepsiyona kriterlerinizi ve davetli listenizi ilettiğinizde, tüm organizasyon sizin adınıza yapılıyor. Gelecek misafirinizi bildirdiğinizde, kapıda karşılanarak aracı Vale tarafından otoparka çekiliyor ve misafirinize dairenize kadar eşlik ediliyor. Eğer havalimanına gelecek bir misafiriniz var ama almaya vaktiniz yoksa misafiriniz sizin adınıza karşılanıyor. Dışarı çıkacaksınız ama çocuğunuza bakacak kimse yoksa Olimpa Rezidansın anlaşmalı olduğu firma evinize bakıcı gönderiyor veya çocuğunuz alınarak kreşte bakımı sağlanıyor.

Akşam dostlarınızla toplandınız, ya da bir davetiniz vardı. Geç vakte kadar eğlendiniz, sabah da iş gitmeniz gerektiği için evinizi toplayıp temizleyemediniz. Resepsiyonu bilgilendirdiğinizde Olimpa Rezidansın anlaşmalı profesyonel temizlik firması, yapılmasını istediklerini yapıp evinizi size tertemiz teslim ediyor. Evinizdeki her hangi bir cihazda sorun çıktığında servisi arayıp başında beklemenize gerek yok. Tüm bu işleri sizin adınıza Olimpa Rezidans yönetimi hallediyor.

Olimpa Rezidans sakinleri, herkes için hayati önem taşıyan sağlık hizmetlerine ulaşmakta da bir sıkıntı çekmeyecekler. Rezidansta oturanlar, Olimpa AVM'deki eczane ile her türlü ilaç ve sağlık ürünlerine kolayca ulaşabilirken, AVM geçiş noktasında yer alan Sağlık Merkezi ile de acil yardım ve ilk müdahale olanağına sahipler.”

Rekorları alt üst eden Olimpa AVM

2009 yılında yapımına başlanarak Şubat 2011'de hizmete açılan 40 bin m2 kapalı alan üzerine kurulu Olimpa AVM, 12 bin m2'lik kiralanabilir alanıyla Başakşehir'e hareketlilik ve zenginlik kattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Olimpa AVM, Türkiye'nin ilk Regional Mall'u (Bölgesel AVM) özelliğiyle Başakşehir'in cazibe merkezi oldu. Bölgenin alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılamak ve ilçenin modern yüzüne katkı sağlamak amacıyla tasarlanan Olimpa AVM, metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Başakşehir'in tek AVM'si olma özelliğinin yanı sıra günlük 10 bin kişiyi aşan giriş sayısıyla herkesi şaşırtarak rekorlar kıran Olimpa AVM'deki mağazalar, diğer AVM'lerin aksine kiralamak yerine bir ilk gerçekleştirilerek yatırımcılara satıldı. Olimpa'dan yatırım amacıyla mağaza alanlara, AVM yönetimi tarafından 5 yıllık kira garantisi veriliyor. Bu özelliğiyle yatırımcılardan büyük ilgi gören Olimpa AVM'de yönetimin tasarrufunda bulunan az sayıdaki mağaza da gelen yoğun talep üzerine yine kira garantili olarak satışa sunuldu.

Büyüklükleri 14 ile 2500 metrekare arasında değişen 107 mağaza bulunan Olimpa AVM'de, 2500 metrekare büyüklüğünde bir hipermarket, fast food restoran ve kafeteryalar, sinema salonları, eczane, kuru temizleme, güzellik merkezi, pet-shop, go-kart pisti, çocuk oyun alanları, mescit ve sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Olimpa AVM'de her Çarşamba günü semt pazarı konsepti uygulanıyor. Çarşamba Pazarı'nda ünlü markalar, indirimlerine indirim katarken, üreticiler de kendi emeklerini doğrudan tüketiciye satma olanağı buluyor. Başakşehirli ev kadınları Çarşamba Pazarı ile Olimpa AVM'deki mağazalarda o güne özel indirimlerden yararlanırken, bir taraftan da AVM içinde bir semt pazarı havası yaşıyorlar.

Toplamda 14 bin m2 alandan oluşan 400 araçlık kapalı, 150 araçlık açık otoparkı, merkezi kamera ve müzik sistemi, etkin danışma hizmetleri, güvenlik, temizlik, sürekli bakımlı dış bahçe ve meydanları, otomatik yangın söndürme, son teknoloji ısıtma ve soğutma sistemi ile Olimpa AVM, Başakşehir'e hayat vermeyi sürdürüyor.

Olimpa AVM ile bölgenin ekonomik gücünü ve enerjisini Başakşehir'de tuttuklarını belirten Eyüp Akbal, “Olimpa'dan önce araçla civardaki diğer AVM'lere gitmek için zaman, enerji ve para harcayan Başakşehirliler, Olimpa AVM açılınca zaman, para ve enerjiden tasarruf etmeye başladı. Günlük ziyaretçi giriş sayısı ve sosyal aktiviteleriyle rekor üstüne rekor kırarak Türkiye'deki AVM'ler arasında kendine güçlü ve farklı bir yer edinen Olimpa AVM, burada mağaza satın alan yatırımcılarını da fazlasıyla memnun etti. Başakşehir'e bu açıdan da değer kattığımız için ayrıca mutluyuz” dedi.

Olimpa AVM'de Ramazan'a özel program

Başakşehir'de yaşayanların talep ve beklentileri doğrultusunda belirli gün ve haftaların anlamına uygun temalı sosyal aktivite ve etkinlikler gerçekleştirilen Olimpa AVM'de, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle özel programlar da düzenleniyor. Başakşehir'in buluşma noktası olan Olimpa AVM'de bir ay sürecek “Ramazan Eğlenceleri” etkinlikleri kapsamında; fasıl, neyzen, Hacivat-Karagöz, Kavuklu Pişekâr, Orta Oyunu ile değişik aile yarışmaları ve Nihat Hatipoğlu gibi ünlü isimlerin katılacağı söyleşiler düzenleniyor.

Fuzul Yapı'nın Başakşehir'de devam eden diğer projeleri

Kent Evila

Fuzul Yapı'nın Başakşehir'de ev ve villa seçeneklerini bir arada sunan projesi Evila'da, ev ve villa konseptinde 2 blokta 80  daire, 12 sıra villa, 26 müstakil villa ve mağazalar yer alıyor. Evila, Olimpa AVM'ye, yeni yapılacak Sağlık Kenti'ne, Olimpiyat Stadı'na, Başakşehir Devlet Hastanesi'ne birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Metro istasyonuna ise 2 dakikalık yürüme mesafesinde.

Farklı konsepti ile ayrıcalıklı bir proje olma özelliği taşıyan Evila'da rezidans konforunda kat bahçeli daireler ve begonvillerle bezenmiş özel bahçeli villalar bulunuyor. Hobi bahçelerinde doğayla iç içe bir yaşam sunan Evila, huzurlu ve mutlu bir yaşam vaat ediyor.

Evila, bünyesindeki sosyal donatılarıyla konut sahiplerinin beklentilerini tam olarak karşılamak üzere planlandı. Kadın-erkek ayrı kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, sosyal tesis, cafe, spor ve dinlenme alanları, yürüyüş parkurları, her villaya özel tahsisli hobi bahçesi, yine her daireye özel bir kapalı iki açık otopark ve rezidans dairelere özel kat bahçeleri, sunulan özelliklerden bazıları.

Evila'da 405 m2'den oluşan 26 adet bahçeli villa, sahiplerine doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Evila Sıraevler'de 240 m2 12 adet bahçeli ev bulunuyor. Evila Rezidans, iki blokta; 160 - 184 m2 arası 72 adet 3+1 ve 8 adet 340 m2 4+1 daireden oluşuyor. 22 m2 ile 669 m2 arasında 27 adet cadde mağazası ise Evila sakinlerinin her tür ihtiyacını ayaklarına getiriyor.

Toplamda 80 daire, 12 sıra ev, 26 villa ve 27 mağazadan oluşan ve yarısından fazlası satılan Kent Evila'da oturum 2014 yılında başlayacak.

Kent Ariva

Fuzul Yapı'nın butik konut projesi Kent Ariva, çok çeşitli ihtiyaçlara cevap verecek zenginlikte daire tiplerinden oluşuyor. Üçüncü köprü yollarına ve yeni kurulacak Sağlık Kenti'ne yakın konumda bulunan Kent Ariva, Başakşehir Belediyesi tarafından rekreasyon alanı olarak planlanan yeşil vadiye bakıyor. Kent Ariva'nın panoramik görüş açısını oluşturan vadinin karşı yamacında, standardın çok üzerinde yeşil alana sahip villa alanları yer alıyor.

Kent Ariva'da, 13 katlı 3 blokta, 3 değişik tipte daire bulunuyor. 16 adet 137 m2 2+1, 100 adet 159 m2 3+ 1 ve 24 adet 216 m2 4+1 olmak üzere toplam 140 adet daire ve 16 adet cadde mağazası bulunan Kent Ariva'ya özellikle Körfezli yatırımcılar büyük ilgi gösteriyor.

Estetik ve konforun bir arada sunulduğu Kent Ariva'da, zengin peyzaj uygulamasıyla oluşturulmuş yeşil alanların yanı sıra, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, aerobik salonu ve sauna, çocuk oyun grupları, fitness center ve kapalı otopark yer alıyor. Oturumun Eylül 2013'te başlayacağı Kent Ariva'nın %90'ı satılmış durumda

Kent Neriva

Hem lüks konut hem de ticari birimlerden oluşan Kent Neriva, Başakşehir'in çok özel bir noktasında, metro durağının hemen yanı başında yer alıyor. Lüks konut projesi olarak hayata geçen Kent Neriva aynı zamanda rezidans olarak da nitelendiriliyor. Konut bloğunun altında yer alan cadde mağazalarında restoran, kafeterya, spor salonları, süs havuzları ve muhtelif mağazalar sıralanıyor.

Kendi içinde oluşturduğu sosyal hayatla da dikkat çeken Kent Neriva, farklı konut ihtiyacına çeşitli daire tipleriyle cevap veriyor. Ulaşım sorunu olmayan, sosyal hayatı kısıtlamayan, insanlara cadde mağazaları ile özel bir yaşam standardı sunan Kent Neriva mimarisiyle de ilgi topluyor.

37 bin m2'lik alan üzerine kurulan A ve C bloklarında 83 rezidans-konut, B blokta ise 29 adet mağaza ve 339 araç kapasiteli otoparkı bulunan Kent Neriva oturum 2012 yılı sonunda başladı.

Olimpa Rezidans iletişim bilgileri

Web: http://www.olimparezidans.com/

Telefon: 0212 488 23 61

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Olimpa Park’ta 630 bin TL’ye 4+1
  • 22.12.2013 13:33

Başakşehir Olimpa Park’ta 630 bin TL’ye 4+1

Fuzul Yapı'nın yeni projesi Olimpa Park mağaza ve konutlar sıfır peşinatla fiyat ...

Başakşehir’de konut fiyatları 10 yılda yüzde 100 artış gösterdi
  • 23.11.2013 10:09

Başakşehir’de konut fiyatları 10 yılda yüzde 100 artış gösterdi

Başakşehir’de birbiri ardına pek çok konut projelerini kapsayan yeni projelerin ...

Olimpa Konutları’nda fiyatlara yüzde 18 KDV dahil
  • 20.11.2013 08:10

Olimpa Konutları’nda fiyatlara yüzde 18 KDV dahil

Başakşehir’in en büyük yatırımcısı olan Fuzul Grup, yeni projesi Olimpa Konutlar ...

Fuzul Yapı, Konexpo 2. Sanayi ve Kültür Etkinliği'ne katılıyor!
  • 09.09.2013 12:53

Fuzul Yapı, Konexpo 2. Sanayi ve Kültür Etkinliği'ne katılıyor!

Fuzul Yapı misafirlerini, Feshane 2. Mahmut Salonu - H5 standında ağırlayacak… ...

Olimpa Rezidans Başakşehir’de yaşam Ağustos’ta başlıyor!
  • 11.07.2013 16:15

Olimpa Rezidans Başakşehir’de yaşam Ağustos’ta başlıyor!

Türkiye’nin ilk Bölgesel AVM’si Olimpa’yı Başakşehir’e kazandıran Fuzul yapı, şi ...