maritbet girişmaritbet
Okkalar Arma Residence’ta Ramazan kampanyası!

Okkalar Arma Residence’ta Ramazan kampanyası!

Okkalar İnşaat’ın Kurtköy’ün en işlek caddesi üzerinde ve bölgenin tam merkezinde yer alan projesi ARMA Residence’dan konut alanlar, LG’den 10 bin liraya varan tutarda hediye çeki kazanıyor. Kampanya Ramazan Bayramı sonuna kadar devam ediyor

· Haziran 2014'te teslim edilecek projede yer alan konutların yarısından fazlası, dükkanların ise tamamı satılmış durumda. Konuya ilişkin basın bülteni ve görseller ekte değerlendirmenize sunulmuştur.

Okkalar İnşaat'ın, yüksek gelişme potansiyeliyle İstanbul'un parlayan yıldızı olarak değerlendirilen Kurtköy'ün en işlek caddesi üzerinde ve merkezinde bulunan ARMA Residence projesi Ramazan süresince kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

“Ramazan Kampanyası”nda genel avantajların yanı sıra her konut alana LG'den 10 bin liraya varan hediye çeki veriliyor. Projeden 3+1 konut alanlar 10 bin lira değerinde, 2+1 konut alanlar 7 bin lira değerinde, 1+1 konut alanlar 5 bin lira değerinde, 1+0 konut alanlar ise 4 bin lira değerinde LG hediye çekine sahip oluyor.

Söz konusu hediye çekleri, anlaşmalı LG yetkili mağazasında satılan bilgisayar, TV, cep telefonu, ses sistemi gibi ürünlerin yanı sıra tüm beyaz eşyalar için kullanılabilecek. Kampanya sayesinde, ARMA'yı tercih edenler, ister kendi evleri için, isterlerse sevdiklerine bayram hediyesi olarak dünyanın önde gelen markalarından olan LG ürünlerinden bedava alabilecekler.

Öte yandan, ARMA Residence'da diğer ödeme avantajları da devam ediyor. Ödemenin tamamını peşin yapan alıcılar için yüzde 5 indirim devam ediyor. Banka kredisi imkanı olan projede  kredili alımlarda uygun  indirimler yapılıyor. Ayrıca peşinatın teslimde ödenmesi, ödemenin 12 ay vadeye yayılması gibi cazip ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Metrekare fiyatları 2 bin 400liradan başlayan ARMA Residence projesi, Haziran 2014'de sahiplerine teslim edilmesi planmış olmasına rağmen Okkalar İnşaat, “geleneksel tutumunu” burada da sürdürüp projeyi Mart 2013'te teslim etmeye hazırlanıyor.

Satışlar iyi gidiyor

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Konya merkezli bir şirket olarak İstanbul'daki prestij projesi olarak tanımladıkları ARMA Residence'a gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, projede yer alan konutların yarısından fazlasının, dükkanların ise tamamının satıldığını ifade etti.

İnşaatın yüzde60'ını geride bıraktıklarını söyleyen Okka, “Geniş sosyal imkanlarıyla birlikte site sakinlerine tüm hizmetlerin sunulacağı residence konseptli projemizde, teknolojinin öncü firması LG ile Ramazan döneminde güçlerimizi birleştirdik. Genel ödeme avantajlarının yanı sıra LG gibi prestijli bir markanın ürünlerine sahip olabilme imkanı sunuyoruz. Umarız müşterilerimizin de beğenisini kazanan bir kampanya olur” dedi.

Residence hizmetleri ARMA'da

ARMA Residence, gerçek bir rezidanstan beklenen tüm hizmetleri otel konforunda sakinlerine sunan bir proje olacak. Alışveriş hizmeti, ütü, ev ve ofis bakımı, araba kiralama, tamir, bahçe bakımı, 24 saat sekreterlik ve resepsiyon hizmeti, güvenlik, günlük temizlik ihtiyacı, kuru temizleme, çamaşırhane, özel kat servis hizmetleri ve teknik ofis desteğiyle yaşayanların hayatı kolaylaştırılıyor. Yaşayanların kendilerine ve ailelerine daha fazla zaman ayırabilmelerine imkan tanınıyor.

ARMA Residence'da, büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen 264 bağımsız birim bulunuyor.

Projede, toplantı odaları,  açılabilir kapalı yüzme havuzu, fitnesscenter, buhar odaları, sauna, kafeterya, restoran, çocuk bakım odası, kuru temizleme ile basketbol, voleybol, mini futbol sahası olan çok amaçlı spor tesisleri yer alıyor. Ayrıca çocuklar için bir oyun parkı da mevcut.

Kurtköy bölgesinin en işlek caddesinde bulunan, çalışma hayatına farklı bir dokunuş getirecek olan proje, site dışına çıkmadan bütün sosyal ihtiyaçların giderilebileceği bir konseptte hazırlanıyor.

30 milyon lira yatırım bedeliyle inşa edilen, 30 bin metrekare inşaat alanına sahip ARMA Residence, sadece 3 bin metrekarelik taban alanı üzerine inşa ediliyor. 11 bin metrekarelik alanı ise yeşil alan olarak bırakılan çevre dostu proje, Viaport Alışveriş Merkezine 3,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 km, Teknopark'a 1,5 km, Fuar ve Kongre Merkezi'ne 4 km, TEM otoyoluna 4 km, E-5 otoyoluna 7,5 km, tren istasyonuna 8,5 km, Pendik Marina'ya ve deniz ulaşımına 9 km mesafede.

ARMA Residence projesinde net 3 metre kat yüksekliğe sahip ev-ofisler ferah ve rahat bir ortam sağlıyor.

Arma Residence İletişim Bilgileri;

Web: http://www.armabusinesslife.com/

Telefon: 0216 702 17 84

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Renkli bir yaşam başladı, 60 ay 0 faiz devam ediyor
  • 25.11.2014 11:15

Renkli bir yaşam başladı, 60 ay 0 faiz devam ediyor

Yaşamın başladığı Arma Residence, Kurtköy'ün en merkezi noktasında, Okkalar İnşa ...

Son daireler için başlayan kampanya devam ediyor
  • 05.08.2014 11:38

Son daireler için başlayan kampanya devam ediyor

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı Ramazan K ...

Ramazan'a özel kampanya yaptı, fiyatları 177 bin liraya çekti
  • 01.07.2014 09:48

Ramazan'a özel kampanya yaptı, fiyatları 177 bin liraya çekti

Okkalar Arma Residence Kurtköy projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı ile ev sahibi ...

Arma Residence’ta Ramazan Kampanyası
  • 16.06.2014 09:51

Arma Residence’ta Ramazan Kampanyası

Okkalar İnşaat, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma Residence’da Ramazan Kampa ...

Arma Residence, Temmuz'da teslim ediliyor
  • 27.05.2014 10:45

Arma Residence, Temmuz'da teslim ediliyor

Okkalar İnşaat, Kurtköy’ün Arma’sında teslim için gün sayıyor ...

Arma Residence'ın örnek daireleri hazırlandı
  • 12.04.2014 11:32

Arma Residence'ın örnek daireleri hazırlandı

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilem Arma Residence, 264 konuttan meydana ...