maritbet girişmaritbet
Ofton Elysium Seren Kandilli'de 5 yıl inşaat garantisi!

Ofton Elysium Seren Kandilli'de 5 yıl inşaat garantisi!

Kandilli, İstanbul'un can damarlarına son derece yakın ama bir o kadar şehir telaşından kendini koruyabilmiş özel bir bölge. Tarihi, sosyal dokusu fazlaca bozulmamış ender eski İstanbul semtlerinden biri. Bunlardan da öte bir boğaz mahallesi...

 

Bu nedenle Serene Kandilli'de bir ailenin kendisi ve çocukları için isteyebileceği her şeyin bir arada olabilmesine önem veriliyor. Proje içinde çeşitli meyve ağaçlarına yer veriliyor. Boğazın havası solunabilsin diye, yüzde 85'i yeşil alana bırakarak ve doğal dokuyu koruyarak insanlara yeşilin içinde, güvenli, dayanıklı ve bir o kadar da estetik yapılar sunuluyor.
 
Proje bitiminde, gerek sosyal olanakları gerekse de modern mimari yapısıyla, sakinlerin ve semtin layık olduğu kalitede bir sonuç çıkarmak hedefleniyor. 
 
5 yıl inşaat garantisi
 
Projenin tamamı 3+1 konutlardan oluşuyor ve açık mutfak konseptiyle dikkat çekiyor. Yerden tavana kadar olan camlar açık mutfakla birleşince çok ferah bir daire ortaya çıkarıyor. 
 
Alıcılar tarafından büyük ilgi gören bu konsept, daireye özel geniş bahçe kullanımıyla da şehir villası hissiyatı yaşatıyor. Alışümışın dışında 3+1 daire isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Elysium Serene, ahcüara sunulan iki farklı dekorasyon renk seçimiyle de mutfak, kapı ve parkelerin renk seçimini alıcılara bırakıyor. Aynca merkezi ısıtma ve soğutma ile ankastreler ve 5 yıllık inşaat garantisi (gizli ayıplarda) ile de projeyi öne çıkartıyor. 
 
17 konaktan oluşuyor 
 
Elysium Serene Kandilli, 25 bin 500 metrekarelik bir alanda yüzde 85'i yeşile ayıılan bir plato üzerinde yer alıyor. Proje, 17 konaktaki 136 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Kullanılan uluslararası standartlardaki iç ve dış yapı malzemeleri ve tüm tedarikçileriyle, lüks konut kategorisinin kalite standartlarım yukarı taşıyor. Akıllı ev sistem ve donanımları ile doğaya ihanet etmeyen modern bir yaşamın hiç de zor olmadığını gösteriyor. 
 
Mini market var 
 
Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları, buhar ve sauna odalan ile günün yorgunluğundan arındırırken, çocuk oyun alanları ile memnun ediyor. Gün içerisinde ihtiyaç duyulabüecek birçok şeyi bir arada sunan kompleks içinde ayrıca mini market yer alıyor. Otopark alanları, güvenlik hizmetleri üe altyapı ihtiyaçlarını karşılıyor. 
 
İnşaat sektörünün geleceğini nasıl değerlendiriyorsunuz? 
 
Yusuf Şimşek: 2012 yılında inşaat sektörüne yönelik beklentilerden, Türkiye'ye olan etkinliğinden bahsedersek, inşaat sektörü büyümeye endeksli bir sektör. Türk insanının hayat standartlarının yükselmesi ve beklentilerin artması inşaat sektörüne olan ilgiyi artırıyor. Bunun yanı sıra inşaat sektörü, ekonomiyi zaman zaman yönlendiren lokomotif bir sektör olma özelliği de taşıyor. 
 
Gayrimenkul başlı başma bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor. Gayrimenkulün birçok sektöre doğrudan ve dolaylı yoldan etkisi var. Dünyada yapı sektörüne yönelik teknolojiler ve çözümler de gelişmeye devam ediyor. Ekonomik dalgalanmaların ve Arap Baharı benzeri dünyayı etkileyen toplumsal ve siyasi olayların geride kalacağını umuyorum. Yeni yıl ile beraber gerek sektör profesyonellerinin gerek yatırımcüarın beklediği, faiz oranlarına ve yasal konulara yönelik düzenlemelerin hayata geçirilmesini diliyoruz. Koşulların düzelmesi ile çok daha iyi çalışmalar yapüacağı kanısındayım. Bize göre üretim ekonominin bel kemiği; her koşulda üretmeye devam edeceğiz. 
 
İnşaat sektöründe birçok proje gerçekleştiriliyor. Nasıl farklılaşmak gerekiyor? 
 
İsmail Hakkı Altun: Bize göre farklılaşmanın en önemli kriteri beklentilere hızlı, zamanında ve dünya standartlarında çözüm sunabilmek. Bu açıdan bakıldığında Ofton İnşaat'ın temel ayrıcalığının projelerini, İstanbul gibi bir metropolde, bu kriterlerde gerçekleştirebilmesi olduğunu söyleyebiliriz. 
 
Doğru lokasyonları ve fırsatları hızlı şekilde takip edip, projelendirebilen bir ekibe ve vizyona sahibiz. Farklılaşmak için bir diğer önemli unsur da bize göre bunları yaparken projelerin bulundukları şehre mimari açıdan değer katmaları, estetikten ödün vermemelerinin yanı sıra, sakinlerin konforu ve huzuru bir arada bulabilecekleri yapıtları inşa etmek. Bizler Ofton İnşaat olarak, bu vizyon ve farklılığı yakalayabilmek için dünya çapında düzenlenen birçok etkinliği takip ediyor ve buralarda ülkemizi temsil ediyoruz. 
 
Öte yandan, Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yatırımcılarla yeri geldiğinde stratejik işbirlikleri kurarak, modern yaşam alanları tasarlıyoruz. 
 
Söylemek istedikleriniz? 
 
Ofton İnşaat olarak stratejilerimizi kurumsal bir yönetim anlayışı ile belirliyoruz. 
 
Yapılanmamızı gelecekte de aynı başarılarla var olabilmek üzerine kurduk. Misyonumuz ve vizyonumuzdan sapmama derdindeyiz. Esas işimiz olan, İstanbul'un merkezî ve talep gören bölgelerindeki yatırımlarımız devam edecek. Bu anlamda elimizdeki potansiyeli artırarak değerlendirmeyi ve güvenilir yapıların arkasındaki marka olmayı sürdüreceğiz. 
 
Gelir seviyesi açısından kimleri hedefliyor? 
 
Her ne kadar da, "Ofton sadece lüks projeler üretiyor" yönünde bir algı olsa da, biz orta gelir grubuna yönelik de projeler üretiyoruz. Ancak, projelerimizin merkezi noktalarda olmasmdan dolayı fiyatlar orta gelir grubuna sahip aileler için biraz yüksek kalıyor. Konu lokasyon ve zor arsaların tedariklerinde proje üretmek olunca fiyatların yüksek olması kaçınılmaz... 
 
Kullanılan malzemelerin kalitesi ve nitelikleri de bu maliyetleri arttırıyor. 
 
Bu projede ne kadar prim bekliyorsunuz? 
 
Elysium Serene projesinin yüzde 40 oranında prim kazanmasını öngörüyoruz. 
 
Önümüzdeki dönemde yeni proje hedefleriniz nelerdir? 
 
Ofton İnşaat olarak kentsel dönüşüme odaklı bir şirketiz. 
Özellikle, kentsel dönüşüm uygunluk gösteren projeler konusunda uzmanlaştık. 
 
Şuanda Kandilli'deki projemiz Elysium Serene'nin çalışmalarına devam ediyoruz. Aynı zamanda, Kasımpaşa'da işletmesini yapacağı büyük bir otel zinciriyle anlaşarak çalışmalarına başladığımız 4 yıldızlı otel projemizin detaylarını çok yakında sizlerle bir basın toplantısıyla paylaşacağız. 
 
220 metre uzağında bulunan, Ofton Next Plaza adında bir iş yeri projemizin ince işlerini de tamamlamak üzereyiz. 
 
Ortaköy'de 15 dairelik butik residans projesinin çalışmalarına başlayacağız. Önümüzdeki yıl Şişli'de yeni bir projenin temellerini atacağız.
 
Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!
  • 10.12.2016 09:45

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!

Elysium Soul Beyoğlu, iki blokta 225 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 1+0, 1+ ...

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"
  • 03.08.2016 13:25

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, "Türkiye ekonomisine ...

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'
  • 01.05.2015 17:52

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'

Ofton İnşaat Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde, Kö ...

Elysium Elit Koşuyolu maket görüntüleri!
  • 07.03.2015 14:27

Elysium Elit Koşuyolu maket görüntüleri!

Ofton İnşaat tarafından Kadıköy Koşuyolu'nda hayata geçirilen Elysium Elit Koşuy ...

Ofton İnşaat turizme ağırlık verecek!
  • 06.03.2015 11:26

Ofton İnşaat turizme ağırlık verecek!

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, turizm projelerine yatırım ...

Ofton, 1 milyar lira ciro yapacak!
  • 06.03.2015 11:21

Ofton, 1 milyar lira ciro yapacak!

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, yeni projelerle birli ...