maritbet girişmaritbet
OFİSLERİ 4 GÜNDE SATILDI!

OFİSLERİ 4 GÜNDE SATILDI!

Avrupa’nın en büyük uydu kenti olan Kayaşehir’de yaşam başladı. Bölgenin tek alışveriş merkezi, otel ve ofis kompleksi olan Merkez Kayaşehir’in ofis bölümü Merkez Kayaşehir Business’ta satışlar tamamlandı.

Avrupa'nın en büyük uydu kenti olan Kayaşehir'de yaşam başladı. Bölgenin tek alışveriş merkezi, otel ve ofis kompleksi olan Merkez Kayaşehir'in ofis bölümü Merkez Kayaşehir Business'ta satışlar tamamlandı.

5 bin 300 metrekare kiralanabilir alanda 82 adet bağımsız bölümden oluşan Merkez Kayaşehir Business bölgenin tek iş merkezi olma özelliğini taşıyor. Türkiye'nin en büyük ve en planlı yerleşim alanı olarak öne çıkan Kayaşehir'de yaşam başlarken, bölgenin tüm çalışmaları da hızla ilerlemeye devam ediyor.

2011 yılında 10 bin 500 konutluk ilk bölümün teslim edilmesiyle birlikte uydu kentte 3 yıl içerisinde hedeflenen 65 bin konutluk adete erişilmiş olacak. Uydu kentin tamamlanmasıyla birlikte de yaklaşık 250 bin kişinin yaşayacağı Kayaşehir'de, yine TOKİ tarafından hasılat paylaşımı yöntemiyle ihale edilecek konutlarla birlikte 100 bin konutluk bir yaşam merkezi oluşturulacak.

Bölgenin kısa vadede dahi kazanç getireceğini gören yatırımcılar Merkez Kayaşehir Business yoğun ilgi gösteriyor. Kayaşehir'in oluşumuyla paralel olarak 11 hastanenin yer alacağı İstanbul'un ilk Sağlık Kenti ve Olimpiyat Stadyumu çevresinde oluşturulacak Olimpiyat Köyü ile birlikte de dev uydu kent ve çevresi oldukça önemli bir merkez haline gelecek.

Olimpiyat Stadyumu metro hattının hizmete girmesiyle birlikte, Kayaşehir'in hafif raylı sistemle metro hattına bağlanacak olması, TEM otoyolu bağlantısının tamamlanmasıyla uydu kent sadece kapsamı ve büyüklüğüyle değil, ulaşım imkanlarıyla da örnek bir yaşam merkezi oluyor.

Dev uydu kentin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Merkez Kayaşehir, bölgede yerleşimin başlamasıyla birlikte artan alışveriş ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla hızla inşa ediliyor. Proje kapsamında yer alan iki adet kuleden ilki olan Merkez Kayaşehir Business 1 Ekimde satışa sunuldu. Bölgede farklı sektörlerden pek çok işyerini bir araya getirecek olan Merkez Kayaşehir Business'ın 4 gün gibi kısa bir sürede satışları tamamlandı.

Mayıs 2012'de teslim edilmesi planlanan Business kulede bir dershane ve 65 adet ofis yer alıyor. İkinci kule ise dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton Worldwide tarafından 20 yıllığına kiralandı. Hampton by Hilton markasıyla sık seyahat eden profesyonelleri hedefleyen zincirin Türkiye'deki ilk otellerinden olan Hampton by Hilton İstanbul-Kayaşehir 144 odadan oluşuyor. Havalimanına 10 dakika mesafede yer alan otel ağustos 2012'de hizmete açılacak. Otel müşterileri konaklamaları esnasında, pek çok ünlü markanın ve restoranların yer alacağı alışveriş merkezinden de istifade etmiş olacaklar.

17 Aralık 2010 tarihinde açık arttırmada ilk fazı satışa sunulan projede, yoğun ilgi ve izdiham nedeniyle açık arttırma Emlak Konut GYO bahçesine kurulan özel bir çadırda gerçekleştirilmiş ve basında geniş yer bulmuştu. Projenin 1 Ekimde başlayan 2. faz satışlarında satışa sunulan Merkez Kayaşehir Business kulesi yatırımcılardan yoğun ilgi görerek kısa surede satışları tamamlandı. Son faz satışların ise 2012'nin ilk yarısında yapılacağı beklenen projede, yatırımcıyı çeken en önemli faktör 65 bin konutla Avrupa'nın en büyük uydu kentinin tam merkezinde yer alan bir ticari kompleks olması ve daha şimdiden uluslar arası bir statü kazanmış olmasıdır. Projenin sıra dışı ve çekici mimarisi ise bu ilginin başka bir boyutunu teşkil ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Merkez Kayaşehir’in havadan görüntüsü tıklayın!
  • 16.04.2012 19:03

Merkez Kayaşehir’in havadan görüntüsü tıklayın!

Kayaşehir’de kurulan Avrupa’nın en büyük uydukenti projesinin havadan görüntüler ...

Merkez Kayaşehir AVM'yi havadan gördünüz mü?
  • 08.03.2012 14:40

Merkez Kayaşehir AVM'yi havadan gördünüz mü?

Emlak Konut GYO'nun Kayaşehir'deki arsası üzerine Makro İnşaat tarafından inşa e ...

MERKEZ KAYAŞEHİR
  • 10.10.2011 14:44

MERKEZ KAYAŞEHİR

Merkez Kayaşehir Business ekimde Avrupa'nın en büyük uydu kentinin merkezinde in ...

Merkez Kayaşehir'in gökyüzünden en yeni fotoğrafları!
  • 18.06.2013 15:18

Merkez Kayaşehir'in gökyüzünden en yeni fotoğrafları!

Emlaktasondakika.com ekibi Merkez Kayaşehir ve Kayaşehir TOKİ Konutları'nın son ...

Merkez Kayaşehir'e pilotun gözünden bakın!
  • 19.07.2012 11:59

Merkez Kayaşehir'e pilotun gözünden bakın!

Merkez Kayaşehir projesinde son durumu, emlaktasondakika.com ekibi olarak heliko ...

Kayaşehir Business'ı buradan seyredin
  • 22.09.2011 14:30

Kayaşehir Business'ı buradan seyredin

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük uydu kentinin merkezinde inşası devam eden Ka ...