maritbet girişmaritbet
Ödeme koşulları çok avantajlı!

Ödeme koşulları çok avantajlı!

Her yıl yaklaşık 2-3 bin konut üreterek, projelerini zamanında teslim eden Teknik Yapı, tüm projelerinde kalite ve ulaşılabilir fiyatı aynı çatı altında birleştiriyor

Her yıl yaklaşık 2-3 bin konut üreterek, projelerini zamanında teslim eden Teknik Yapı, tüm projelerinde kalite ve ulaşılabilir fiyatı aynı çatı altında birleştiriyor

Yaklaşık 38 yıl önce Kadıköy'de temeli atılan Teknik Yapı'da üst üste konulan tuğlalardan oluşan marka değeri, hem firmayı hem müşterilerini mutlu ediyor. Her yıl yaklaşık 2-3 bin konutluk projelerin temelini atan ev zamanında teslim eden Teknik Yapı, projelerinde sunduğu kaliteli malzeme ve sosyal donatılarının aynası olan marka değerinde şaşırtıcı tepkiler alıyor.

HİZMET DE ÜRETİYORUZ

“Teknik Yapı'yı ulaşılmaz gören insanlar var” diyen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, marka değerinin bu kadar yüksek olmasını müşterilerinin gösterdiği teveccüh olarak değerlendirdi. Teknik Yapı kalitesinin 38 yıldan bu yana hiç değişmediğinin altını çizen Durbakayım, bu süre içerisinde sadece fiyatların değiştiğinin altını çizerek şunları söyledi. “Teknik Yapı'nın doğup büyüdüğü Kadıköy'deki fiyatları, kullandığı kaliteli malzemelerden dolayı emsallerine göre biraz pahalıydı. Kadıköy'deki projeler küçük montantlı olduğu için fiyatları aşağıya çekmek mümkün olmuyordu. Ancak bugün binlerce dairelerden oluşan projeler gerçekleştiriyoruz. Malzemeleri toplu ve erken aldığımız için en kaliteli markayı bile çok uygun fiyata çekme imkanımız oluyor. Dolayısıyla bunu müşteriye yansıtıyoruz ve aynı yüksek marka değerine sahip Teknik Yapı kalitesini daha düşük fiyatlarla sunabiliyoruz. Yakın zamanda çıkmasını beklediğimiz kentsel dönüşüm yasasından sonra sahip olduğumuz avantajlardan oluşan ekonomik fiyat politikasını Kadıköy'e de getireceğiz. Nitekim bu stratejimizi en son gerçekleştirdiğimiz Et-İnn Restoran'da uyguluyoruz.”

Teknik yapı, proje geliştirdiği bölgelerde sadece yaptığı konutlarla değil getirdiği hizmetlerle de yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyor. Kartal2daki konut projelerinin yanı sıra okul, park bahçe gibi sosyal ve kültürel alanlardaki sosyal sorumluluğunu da yerine getiren Teknik yapı, Tuzla'da 300 bin metrekarelik arsanın 50 bin metrekaresini kamuya açık park alanı olarak projelendirdi.

MÜŞTERİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ

Daha büyük daire satmak gibi bir gayretlerinin olmadığını belirten Nazmi Durbakayım, alacağı daireden dolayı maddi ve manevi yük altına girmemesi için müşterilerin sürekli asiste edildiğini belirtti. “Bunun için doğru fiyatlandırmanın yanı sıra ödeme şartlarında uyguladığımız avantajlarla müşterinin yanında yer alıyoruz” diye konuşan Durbakayım Evora İstanbul ve Deluxia Dragos projelerinde gerçekleştirdikleri kampanyalarda peşinat ve banka kredisinden kaynaklanan faiz yükünün yarısının Teknik Yapı tarafından karşılandığı bilgisini verdi. Teknik Yapı'nın proje geliştirdiği bölgelerde yer alan arsa sahiplerinden çok sayıda talep geldiğini ifade eden Nazmi Durbakayım” Her gittiğimiz bölgedeki tüm projeleri biz yapacağız gibi düşüncemiz olmadı. Biz, bölgeye örnek olacak biçimde ve miktarda konut üretip örnek olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Deluxia Dragos'ta 0 faiz ve 0 peşinat

ATAŞEHİR'DEKİ Deluxia Projesi'nin konfor ve kalitesini Maltepe Dragos kıyılarına taşıyan 500 dairelik Deluxia Dragos projesinde 'Bahar Fırsatı' kampanyası sürüyor. Kampanya dahilinde Teknik Yapı'nın finanse ettiği kısım dahilinde sıfır faiz ve sıfır peşinat kullanmak isteyenler ilk ödemeyi 12 ay sonra yapma olanağına da sahip oluyor. Dünyanın en büyük adliye binasına hazırlık yapan ve Kadıköy Kartal metro hattının açılışı için gün sayan Maltepe'de E5 karayolu ile Marmara Denizi arasında kalan bölgede yükselen Deluxia Dragos projesinde peşinat miktarını hem yüzde0'a düşürdü hem de faizi oranını sıfıra çekti. Kampanyadaki sıfır faiz olanağı değişen taksit tutarına göre 48ay vadeye kadar uzanıyor.

Evora İstanbul'da üçlü fırsat!

TEKNİK Yapı Emlak Konut GYO işbirliği ile hayata geçirilen Evora İstanbul projesinde uygulanan "Tek-nik Yapı'dan Üçlü Paket" kampanyası Nisan sonunda bitiyor. Kampanya ile peşinat ve faiz sıfıra inerken ödeme1er 6 ay sonra başlıyor ve takip eden 24aya yayılıyor. İsteyenler daire fiyatının yarısı için Teknik Yapı'nın finansman gücünden yararlanabilecek.

Deluxia Palace'da ticari üniteler satışa çıkıyor!

ATAŞEHİR'DE yapılacak İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında yer alan 482 dairelik Deluxia Palace projesindeki kazanç kapısı bu kez ticari ünitelerin satışa çıkmasıyla birlikte açılıyor.Batı Ataşehir'in merkezinde yer alan Deluxia Palace'daki 7 adet ticari ünite 26 Nisan tarihinde Teknik Yapı Holding Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek açık artırma yöntemi ile satılacak. Büyüklükleri 64,423 metrekare ile 79,553 metrekare arasında değişen yedi ticari birim 67 milyon liradan başlayan muhammen bedeller ile satışa çıkarılıyor. 149 ile 209 metrekare arasında bahçe kullanım alanına sahip olan ticari alanların satışlarında peşin veya taksit seçenekleri de bulunuyor.

Takvim

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinin yükseltilmesine destek!
  • 13.04.2022 15:17

Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinin yükseltilmesine destek!

İNDER ''Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinde 400 bin dolar doğru karar'' ...

Tapu harcında kasım ayı bitmeden tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı
  • 30.11.2021 16:01

Tapu harcında kasım ayı bitmeden tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı

Tapu işlemlerinden elde edilen harç geliri 29 Kasım itibarıyla 20 milyar lirayı ...