maritbet girişmaritbet
O ilçeye tünel geliyor!

O ilçeye tünel geliyor!

Kiptaş'ın arsasında inşa edilen 5. Levent projesinde metro ulaşımı için tünel yapılacak.

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından olan Torunlar GYO, Kiptaş arsasında inşa etmekte olduğu 5. Levent projesini basına tanıttı. İçerisinde Bezmialem Üniversitesi'ne ait bir alanında bulunacağı projede üniversite veya öğrenci yurtları da yer alacak. Projede ev fiyatları 386 bin lira ile 1 milyon 400 bin lira arasında değişiyor.

Metro ve tramvay yanı başında

Yatırım değeri 1.8 milyar lira olan 5. Levent projesinde kısa sürede 750 civarında satış yapıldı. Banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabilen dev proje farklı bir özelliğiyle de ön plana çıkacak. Çünkü etrafında 4. Levent-Akşemsettin metrosu, Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ve Eminönü-Alibeyköy tramvayının bulunacağı projede tünel inşa edilecek.

Tünel yapılacak

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı toplu taşıma araçlarının geçtiği metro istasyonlarının geleceği bölge olması nedeniyle ve arsanın meyilli olması sebebiyle 40-50 metrelik bölümde tünel yapılacak. Arsanın ucu, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na inmesi nedeniyle yapay bir tünel yapılıp, dikey asansörle ulaşım sağlanacak.

Gecekonduculara sıfır ev

500 bin metrekarenin üzerinde bir alanda hayata geçirilen 5. Levent projesinin bir diğer ortağı olan Kiptaş, kendisine düşen konutları önümüzdeki dönemlerde değerlendirmeyi düşünüyor. İnşaat alanında daha önceden yer alan 400 gecekondu için de ayrı bir blok yapılıp hak sahiplerine teslim edilecek.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

O ilçeye tünel geliyor!
  • 16.04.2015 17:35

O ilçeye tünel geliyor!

Kiptaş'ın arsasında inşa edilen 5. Levent projesinde metro ulaşımı için tünel ya ...