maritbet girişmaritbet
Nuvo Dragos evlerinde 999 konut satışa çıkıyor

Nuvo Dragos evlerinde 999 konut satışa çıkıyor

Yakın zamanda satışa çıkacak olan Nuvo Dragos projesi 999 konuttan oluşuyor. Nuvo Dragos evleri Adalar’ı görüyor


Özderici GYO tarafından yapılan Nuvo Dragos projesi 28 bin metrekare arsa üzerinde 999 rezidans daire, 7 dükkan ve 1 ofis olmak üzere toplam 1007 bağımsız bölümden oluşuyor. Kısa süre içinde ön satışa çıkacak olan Nuvo Dragos evlerinde A Blok'ta 258 rezidans daire yer alıyor. Nuvo Dragos projesinin bu bloğundaki konutların büyüklükleri 80 ile 219 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul'un yeni çekim merkezi Maltepe'e eski Singer Fabrikası'nın bulunduğu alanda gerçekleştirilen Nuvo Dragos konutlarının 187 bin metrekare satılabilir alanı bulunuyor.

Nuvo Dragos projesinde 424 ve 232 metrekare büyüklüğünde 2 ayrı yüzme havuzu, bir dere, yürüyüş parkurları yer alıyor. Nuvo Dragos evlerinde ayrıca çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, vitamin bar, 24 saat güvenlik ve profesyonel site yönetimi olacak. 

E5 Karayolunun deniz tarafında adalar manzaralı Nuvo Dragos projesinin, konumu itibarıyla Maltepe Park Carrefoursa`nın hemen yanı başında olması, inşaatı sürmekte olan Kadıköy - Kartal metro güzergâhına, Adalet Sarayı projesine yakınlığı önemli avantajı oluyor.


Nuvo Dragos iletişim bilgileri
Web: www.nuvodragos.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 371 98 58


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz