maritbet girişmaritbet
Nuhoğlu İnşaat, Cubes ile Ankara'ya girdi!

Nuhoğlu İnşaat, Cubes ile Ankara'ya girdi!

Nuhoğlu İnşaat'ın Dalgıç GY ve Lejant Proje işbirliğiyle hayata geçireceği Cubes Ankara, 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Halihazırda İstanbul Fikirtepe'de Yenitepe projesinin yapımına devam eden Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY ve Lejant Proje'nin oluşturduğu NDL Yapı tarafından 450 milyon liralık yatırım maliyetle yapılacak, Cubes Ankara projesiyle Anadolu'ya açıldı. Ankara Çukurambar'da yapılacak projede konut, ofis, alışveriş alanları, otel ve eğlence merkezi yer alacak. 

2 blok halinde yapılacak projede 1000 ünite yer alacak. Bunlardan 450'sinin konut olmasının beklendiği projede konutların fiyatı 295 bin TL'den başlıyor. 50 ve 100 metrekarelik konutların olduğu Cubes Ankara'da, Cubelerin birleştirilmesiyle daire ve ofisler dikey ve yatay olarak büyütülebiliyor. 

cubes ankara

Yeni projeleri hakkında bilgi veren Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu; "Bugüne dek Nuhoğlu İnşaat olarak hem Türkiye'nin dört bir yanında hem de uluslararası platformda birçok projeye imza attık. Alanında referans çalışmaları hayata geçirdik. Şimdi de başkentimiz Ankara'da eşsiz konşeptiyle çok özel bir projeye başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cubes Ankara sadece mimarisi ve inşaat kalitesiyle değil avantajlı fiyatlarıyla da iddialı. Cubes Ankara, günümüzün kısa sürede güncelliğini yitiren mimari trendleriyle değil, bundan 30 yıl sonra dahi tasarımı ve fonksiyonelliğiyle adından söz ettirecek çok fonksiyonlu bir yapı vadediyor. Nuhoğlu İnşaat olarak farklı uzmanlık alanlarımızla; Dalgıç GY ve Lejant ile birlikte NDL çatısı altında yürüteceğimiz bu proje, Türkiye'de farklılaşan yönleriyle bir ilk olacak. Nuhoğlu İnşaat olarak tüm çalışmalarımızda lokasyonundan, inşaat malzemesine, mimarisinden, işçiliğe tüm yönleriyle dört dörtlük, alanında referans oluşturan inşaatlarla yatırımcıların karşısına çıktık. Projede metrekare fiyatı 4 bin 500 TL, daire fiyatları ise 295 bin TL." 

"Üç yıl sonraki ihtiyacı düşündük" 

Dalgıç GY adına konuşan Yönetim Kumlu Başkanı Durul Dalgıç da eskiden Sümer Holding'e ait olan araziyi 2014 yılında Özelleştirme İdaresinden satın aldıklarını aktardı. Dalgıç, "Projeyi alır almaz hemen projeye başlayıp satışa geçmedik. Çünkü bir projenin bitimi üç yılı alıyor ve üç yıl sonraki ihtiyaçlara cevap verecek bir projeyi yapmaya çalıştık" diye konuştu. 

Biyometrik güvenlik uygulanacak 

Projede 1800 araçlık otopark alanı olduğunu belirten Lejant Proje Yönetim Kurulu Başkanı Arif Balaban, 32 katlı A bloğun konut, home office ve exclusive rezidanslan, 22 katlı B bloğun ise ofis, otel ve kurumsal kiralanacak ofisleri kapsadığını belirtti. Spor ve yürüyüş alanlarının son 20 katlara taşındığı projede, güvenliğe son derece önem verildiği kaydedildi. Araç tanıma sistemi olacak projede, kullanıcılar biyometrik tanımayla binaya giriş yapabilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu
  • 16.10.2021 16:24

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu

Vakıf GYO’nun 1,35 milyar liralık yatırımla Ankara Çukurambar’da hayata geçirdiğ ...

Cubes Ankara projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 29.04.2017 16:03

Cubes Ankara projesinin tanıtım filmi yayında!

Ankara Çukurambar'da Nuhoğlu, Dalgıçlar Gayrimenkul ve Lejant Proje ortaklığında ...

Cubes Ankara projesinin lansmanı yayında!
  • 28.04.2017 17:41

Cubes Ankara projesinin lansmanı yayında!

Nuhoğlu, Dalgıç GY ve Lejant Proje ortaklığında 450 milyon lira yatırımla inşa e ...

Ali Nuhoğlu, Cubes Ankara projesini anlatıyor!
  • 28.04.2017 17:05

Ali Nuhoğlu, Cubes Ankara projesini anlatıyor!

NDL Yapı ortaklığında Ankara Çukurambar'da inşa edilmekte olan Cubes Ankara proj ...

Cemal Hünal'ın rol aldığı Yenitepe Kadıköy reklam filmi!
  • 17.11.2016 14:32

Cemal Hünal'ın rol aldığı Yenitepe Kadıköy reklam filmi!

Fikirtepe'de Nuhoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy'ün rekla ...