maritbet girişmaritbet
Nota Residence’ın temel atma töreni yapıldı

Nota Residence’ın temel atma töreni yapıldı

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından hayata geçirilen Nota Residence'ın dün gerçekleştirilen temel atma töreni ilgi ile karşılandı.

Yerli ve yabancı yatırımcıların yakın mercek altına aldığı Esenyurt'tahayata geçecek olan Nota Residence, 84 daire ve 10 ticari alandan oluşuyor. Gayrimenkulde son yılların en gözde yatırımı olan 1+1 daireler, Nota Residence'da tek bir blokta toplanıyor. Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence, çok bloklu sitelerin gürültüsünden uzak ama aynı sosyal imkanlara sahip bir yaşam alanı olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Nota Residence konum ve fiyat avantajıyla rakiplerini geride bırakıyor. 12 katlı tek blok üzerine inşa edilen proje, kendi evinin sahibi olmak isteyen ancak yüksek fiyatlardan dolayı ev sahibi olamayanlar için oldukça ideal.

Projenin temel atma töreninde konuşan Özyurtlar Şirketler Grubu Tamer Özyurt “Kalite ve lüksü makul fiyatlara arayanlar, hayallerine Nota Residence ile kavuşacak” dedi.

Nota Residence'de daire fiyatları 219 bin liradan başlıyor. Modern bir tasarıma sahip olan Nota Residence, ev sahibinin hayatını kolaylaştırırken ayrıca keyif veren bir yaşam vaat ediyor.  Nota Residence, sunduğu sosyal imkanlarla da daire sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. 84 daire sakini, yalnızca kendilerine özel olarak hazırlanan sosyal donatıların keyfini çıkarabilecek. Proje, özlenen komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak ve herkesi bir araya getirecek özelliklere sahip. ActivitiesRoom adı verilen sosyal alanlarda; playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitnesscenter ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi yer alıyor. Kapalı otopark ve resepsiyon hizmeti de sunan Nota Residence'da 7/24 güvenlik hizmeti, kartlı giriş ve görüntülü karşılama diafonları da yer alıyor. 

Lokasyon avantajı 

Güçlü merkezi lokasyon avantajı, kolay ulaşımı ve uygun fiyat politikası ile ön plana çıkan Nota Residence, Tüyap Fuar Merkezi'ne 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da ön plana çıkan Nota Residence, Torium AVM'ye, Marmarapark AVM'ye, Akbatı AVM'ye, 5M Migros'a, Bauhaus ve Koçtaş, Neyzen Yapı Market'e beş dakika mesafede yer alıyor. Esenyurt Üniversitesi başta olmak üzere birçok üniversite kampüsüne beş dakika mesafede bulunan proje belediye ve hastanelere de aynı yakınlıkta konumlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...