maritbet girişmaritbet
Nissa O2 Residence nefes alıyor! Yıl sonu teslim edilecek!

Nissa O2 Residence nefes alıyor! Yıl sonu teslim edilecek!

Türkiye’nin gerçek anlamdaki ilk “nefes alan bina” konseptiyle inşaatı devam eden Nissa O2 Residence, İstanbul’un yükselen değeri Bahçeşehir’de hayat buluyor

Türkiye'nin gerçek anlamdaki ilk “nefes alan bina” konseptiyle inşaatı devam eden Nissa O2 Residence, İstanbul'un yükselen değeri Bahçeşehir'de hayat buluyor

Avusturya-Türk ortak işbirliği ile uluslararası tecrübede Nissa İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Nissa 02 Residence,  bol oksijeni, kesintisiz gün ışığı,  yemyeşil doğası ile konforlu bir hayat ve modern bir mimari sunuyor.

İstanbul'u geleceğe taşıyacak yepyeni projelerin yanı başında, 3.köprü, yeni havaalanı yolunun tam üzerinde ve Bahçeşehir'in en merkezi bölgesinde yükselen Nissa O2 Residence kolay ulaşım imkânları ve sosyal donatıları ile ön plana çıkıyor.

Çift cephe teknolojisi ile nefes alan bina…

18.255 m2 arazi üzerinde 32 katlı, tavandan yere kadar komple cam cephe ile kesintisiz gün ışığı alan Nissa 02 Residence, birbiri ile tek blok halinde yaşayan 4 blok ve 16 cepheden oluşuyor. Türkiye'de ilk defa “gerçek anlamda” çift cephe uygulaması ve iki cephe arasında kesintisiz devam eden temiz hava sirkülasyonuyla “nefes alan bina” konseptinin uygulandığı projede, tüm katlarda camlar açılabiliyor.  Türkiye'de ilk defa O2 Residence'ta kullanılan bu teknoloji doğal havalandırma sağlamasının yanında binaya gelen kesintisiz gün ışığı sayesinde sağlıklı ve aydınlık yaşam alanları sunuyor.  Rüzgarın etkisini azaltarak bütün katlarda cam açabilme imkanı tanıyan çift cephe teknolojisi yazları serin, kışları sıcak günler yaşatırken gelişmiş izolasyon fonksiyonuyla da enerji tasarrufu sağlıyor.

Her katta dairelere özel açık havaya çıkılan kat bahçeleri bulunan Nissa 02 Residence'ta, her katta çift cephe ile dört mevsimin yaşanabileceği teraslar ve dilediğiniz gibi bitkilendirebileceğiniz peysaj balkonları yaşama özgürlük katıyor.

Sosyal donatıları ile zengin, doğayla iç içe bir yaşam…

Villa yaşamının sağladığı doğaya yakın olma avantajını residence konforuyla buluşturan Nissa O2 Residence, yaşamına sağlığı, sporu ve dinamizmi taşımak isteyen herkes için birçok olanağı bir araya getiriyor.

9.000 m² özel peyzajlı bahçesi ile yüksek bina konseptinde en zengin yeşil alana sahip olan Nissa O2 Residence, doğayla iç içe bir yaşam sunarken, yaşamınıza keyif katacak aktiviteleri de beraberinde getiriyor. Nissa 02 Residence sakinleri, bir asansör uzaklığında yer alan sadece kendilerine özel fitness, sauna ve hamam da dilediği gibi vakit geçirebiliyor. Nissa 02 Residence'ta komşular bir araya geldikleri spor kulübünde keyifli saatler geçiriyor, kendilerine özel fitness, sauna ve hamamdan yararlanabiliyor. Açık spor alanlarında yapılan basketbol ya da voleybol maçları, tenis kortundaki heyecanlı karşılaşmalar ya da açık ve kapalı havuzlarda geçirilen saatler Nissa 02 Residence'ta yaşamı daha da mutlu ve eğlenceli hale getiriyor. Özel resepsiyonu ile residence sahiplerine 5 yıldızlı otel konforu yaşatan Nissa O2 Residence, aynı zamanda proje dahilindeki restoranları ile de yeme-içme keyfinize ortak oluyor.

Nissa 02 Residence'ta yaşam çok yakında başlıyor …

Küçükçekmece Gölü'nden Marmara Denizi'ne uzanan bir manzaraya sahip olan ve Avusturyalı mimari ekibin özgün ve modern iç tasarımı ile hayat bulan Nissa O2 Residence'ta, kalite anlayışı en ince detaylarda kendini gösteriyor. 1+1'den 4+1 daire alternatifleri ile yeni trendler doğrultusunda planlanmış Nissa 02 Residence'ta yaşam 2013 Aralık ayında başlıyor … 

Türk-Avusturya işbirliği ile uluslar arası tecrübede Nissa İnşaat güvencesi

3. Köprü, havaalanı ve yeni bağlantı yolları üzerinde, Bahçeşehir'in en merkezi noktasında

32 katlı 02 Residence

Türkiye'nin gerçek anlamdaki ilk çift cephe uygulaması

Farklı mimari ve nefes alan bina

Her katta cam açabilme özgürlüğü, teras ve kat bahçeleri

9000 m2 peyzajlı bahçe

Spor kulübü, restaurant ve zengin sosyal donatıları ile yaşam özgürlüğü

Nissa Residence iletişim bilgileri

Web: http://www.nissao2residence.com/

Telefon: 444 78 89

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nissa O2 Residence satılık daire fiyatları
  • 08.12.2013 11:26

Nissa O2 Residence satılık daire fiyatları

Yüzde 65'i satılan Nissa O2 Residence, Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor ...

Nissa O2 Residence nefes alıyor! Yıl sonu teslim edilecek!
  • 17.04.2013 15:54

Nissa O2 Residence nefes alıyor! Yıl sonu teslim edilecek!

Türkiye’nin gerçek anlamdaki ilk “nefes alan bina” konseptiyle inşaatı devam ede ...

Bahçeşehir Nissa Residence'ta 550 bin TL'ye 130 metrekare!
  • 21.03.2013 16:47

Bahçeşehir Nissa Residence'ta 550 bin TL'ye 130 metrekare!

60 farklı mimari planlamada dizayn edilmiş özel mekanlar sunan Nissa O2 Residenc ...

YÜKSEK BİNAYA YENİ BOYUT
  • 15.12.2011 12:17

YÜKSEK BİNAYA YENİ BOYUT

Nissa İnşaat yetkilileri Bahçeşehir'de hayata geçirilecek Nissa O2 Residence pro ...