maritbet girişmaritbet
Newresidence Beylikdüzü’nde 39 bin TL’ye! Yeni proje!

Newresidence Beylikdüzü’nde 39 bin TL’ye! Yeni proje!

Mintek Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Newresidence’da konut fiyatları 39 bin liradan başlıyor

 

 

MİNTEK YAPI tarafından üst düzey yaşam kriterlerine göre tasarlanan Newresidence, hayallerin de ötesinde bir yaşam projesi sunuyor. İstanbul Beylikdüzü'nde eşsiz mimarisi, üstün nitelikli altyapısıyla, zengin sosyal olanakların ve alışveriş alanlarının da yer aldığı 453 konutluk bu proje, Newresidence markasını taşıyor.
Stresten uzak yaşamanın her geçen gün daha da zorlaştığı büyük şehirlerde, kendinize ayırdığınız zamanı en verimli ve keyifli bir şekilde değerlendirebilmeniz için gereken her şey Newresidence'ta size sunuluyor.


Newresidence; kaliteli hizmet, zengin sosyal imkanlar, maksimum güvenlik ve teknolojik altyapısı ile doğal bir hak olan yaşantıyı fazlasıyla veriyor.
Yaşam kalitesini ön planda tutan Newresidence Beylikdüzü projesi, komşularınızla paylaşacağınız keyifli bir yaşam ortamını da sunuyor.
 
Newresidence'ta; açık havuz, güneşlenme terasları, fitness center, buhar odası ve saunanın da yer aldığı newclub; market, restaurant, cafe ve alışveriş alanlarının yer aldığı newçarşı ile açık-kapalı otoparklar ve teknolojik güvenlik donanımının yanısıra 24 saat özel güvenlik bulunuyor.
 
Newresidence, Beylikdüzü'nde trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir noktada yer alıyor.
E5, toplu taşıma araçları ve planlanan metrobüs durağına 950 m., yine planlanan metro istasyonuna 800 m. ve Atatürk Havalimanı'na ise 20 dk. uzaklıktadır.
Newresidence; okul, hastane, alışveriş ve iş merkezlerine de çok yakın bir konumdadır.
 
39 bin liradan başlıyor
Newresidence'ta her bütçeye ve her türlü kullanıma uyan daire seçenekleri de bulunuyor.
39.000 TL.'den başlayan, 58.000 TL. ve 95.400 TL. fiyat aralığında olan dairelere büyük talep var. 49 m2, 58 m2, 73 m2, 94 m2 dublex, 108 m2 ve 124 m2. lik herhangi bir daireyi seçerek mutlu, kaliteli ve çağdaş bir yaşama adım atabilirsiniz.
 
TSE ve son Deprem Yönetmeliği'ne uygun fore kazıklı radye temel üzerine konvansiyonel kalıp olarak inşa edilen proje EPS sistemli mantolamaya sahiptir. Paratoner tesisatı, TV-uydu sistemi, görüntülü interkom sistemi, kapalı devre kamera sistemi, jeneratör, yangın alarm ve yağmurlama sistemi ise Newresidence'ın bina özellikleridir. Ayrıca 4 bodrum kattaki otopark alanlarında da vale hizmeti verilecektir.
İşte MİNTEK YAPI tarafından yapımına başlanan İstanbul Beylikdüzü'ndeki  Newresidence, başta da söylediğimiz gibi hayallerinizin de ötesinde çağdaş bir yaşam projesi sunuyor.
Lansmanından sonraki iki haftada olağanüstü bir taleple karşılaşan
Mintek-Newresidence projesi daha temel kazılırken satışını tamamlamış olacak…
 
 
Eğitime, Sağlığa ve AVM'lere Birkaç Dakika ile Yakınsınız..
Eğitime 15 dakika; İstanbul Üniversitesi 15 dk., Fatih Üniversitesi, FEM Dershanesi, Anafen Dershanesi 10 dk., Beykent Üniversitesi, Fatih Koleji 7 dk., Beyfen Koleji, Fatih Dershanesi, Fen Bilimleri Merkezi Dershanesi, Final Dergisi Dershanesi ve Kültür Dershanesi 5 dk., Okyanus Koleji 3 dk. ve Bahçeşehir Koleji Anaokulu 500 m. uzaklıktadır. Sağlığa 10 dakika; Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Doğan Tıp Merkezi, Medilife Tıp Merkezi, 10 dk., Esenyurt Devlet Hastanesi ve Medicana International 3 dk. uzaklıktadır.

AVM'lere 10 dakika; Otoport Oto Alışveriş Merkezi, Deepo AVM, Kaya Ramada Plaza Otel, Tüyap Fuar Merkezi 10 dk., 5M Migros, Koçtaş, TGAR Teknoloji Market 8 dk., Carrefour, Mediamarket, Autopia Oto Alışveriş Merkezi, Marka City, Beylicium, Outlet Park 5 dk., Real Hipermarket ve Bauhaus Yapı Market 2 dk. uzaklıktadır.
 
 

New Residence iletişim bilgileri
Web: www.newresidence.net
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 854 0 639


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz