maritbet girişmaritbet
Newada Maltepe'de fiyatlar ne durumda?

Newada Maltepe'de fiyatlar ne durumda?

Bostancı İskelesi'ne 2,5 kilometre mesafede yükselen Newada, sahile 600 metre, Ataşehir'e ise 6 kilometre mesafede bulunuyor

10 bin metrekare yeşil alanı bulunan Newada, 2 kuleden meydana geliyor. ML Yapı tarafından inşa edilen Newada'nın mimari tasarımı Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından yapıldı.

Maltepe'de yükselen Newada'da yaşam yıl sonunda başlayacak. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Newada'da 288 konut bulunuyor. Newada projesinde alanları 73 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen konutlar mevcut.

Newada'da blokların biri 24, diğeri ise 30 katlı. Arsa alanı 12 bin metrekare olarak belirlenen Newada, deniz manzarasına sahip. 24 saat güvenlik, görüntülü intercom sistyemi ve kapalı devre güvenlik kamerasının kurulacağı Newada'da yürüyüş parkuru açık yüzme havuzu, bilardo masası, sauna, masa tenisi, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, oyun parkı, restoran, Türk hamamı ve cafe sıralanıyor.

Bostancı İskelesi'ne 2,5 kilometre mesafede yükselen Newada, sahile 600 metre, Ataşehir'e ise 6 kilometre mesafede bulunuyor. Açık kapalı otoparkın yanı sıra Newada'da concierge servisi, vale park, kuru temizleme ve kuaför mevcut.

Newada projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 426 bin liradan, 2 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 484 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Newada İletişim Bilgileri;

Web: http://www.newada.com.tr

Telefon: 0 (216) 383 92 92

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz