maritbet girişmaritbet
Nef'in yeni keşfi: 'Kolay Yatırım'

Nef'in yeni keşfi: 'Kolay Yatırım'

Patentli keşifleriyle sektörü sallayan Nef'ten yepyeni bir buluş daha: "Kolay Yatırım"

Foldhome ve Garantili Proje keşifleriyle sektörde hep bir adım önde olan Nef'in en yeni keşfi: "Kolay Yatırım"

Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi de teslimde yani 2 yıl sonra kullandırılıyor. Teslimle beraber kira geliri elde edildiği için, kredi ödemesinin yarıdan fazlasını kira geliri ödüyor. 

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, yatırım yapmak için bugüne kadar bekleyenlere yeni keşfi olan Kolay Yatırım'ı sunuyor. Kolay Yatırım, yatırım yaparken karşılaştığınız “hem kredi hem kira ödemek zorunda kalmak”, “yüksek peşinat ödemek” gibi engelleri kaldırmak ve yatırım yapmayı kolaylaştırmak için ortaya çıktı. Nef Kolay Yatırım, İstanbul şehir merkezinde, ulaşılabilir fiyata dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlanmış bir projede yatırım sahibi olmayı mümkün kılıyor.

Sektörde bir ilk: Nef Kolay Yatırım

Kolay Yatırım; Nef'in kullanıcı sorunlarına yönelik çözümler bulma amacıyla çıktığı yolda, yaptığı detaylı analizler sayesinde geliştirdiği keşiflerden en yenisi. Keşfin çıkış noktasında bugüne kadar yatırım yapmak isteyen ama farklı nedenler yüzünden bunu ertelemek durumunda kalan çoğunluğun ihtiyaçlarına cevap verebilmek bulunuyor. Bu nedenler kimi zaman dalgalanan ekonomik göstergeler, kimi zaman beklenmedik zamanda gelen güzel bir sürpriz ile ailenin büyümesi, kimi zaman ise iyi bir kiracı bulabilme kaygısı olarak ifade edilebiliyor. Nef bu yeni keşfi ile yatırım yapmak isteyenleri engelleyen neden ve kaygıları ortadan kaldırıyor.

Kredi ödemesi 2017'de

Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi ödemesine de teslimde yani 2 yıl sonra başlanıyor. Teslimle beraber kira geliri elde edildiği için, kredi ödemesinin yarıdan fazlasını kira geliri ödüyor. Yatrımcılar Kolay Yatırım sayesinde, projeye topraktan yatırım yapmanın getirdiği avantajların yanı sıra, düşük peşinat ve teslimde kredi kullanma imkanına da sahip oluyor.

Kredinin yüzde 60'ını kira geliri ödüyor

Şu an Türkiye'de hiç bir projede yüzde 1 peşinat ile teslimde kredi kullanma imkânı bulunmuyor. Kolay Yatırım konseptinin Türkiye'de ilk kez Nef tarafından uygulanmış olması ve sektörde sunulmamış finansman modelleri sunabilmesinin nedenlerinden biri de daha önce uyguladığı ‘'Garantili Proje''. Nef diğer projelerinde uyguladığı Garantili Proje sistemi ile projenin maliyetini daha inşaata başlamadan bankada güvence altına alıyor ve yatırımcının riskini sıfıra indiriyor. Teslime kadar hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin teslimi ilk günden itibaren garantileniyor. Garantili Proje sistemi sayesinde, Kolay Yatırım ile kredi ödemeleri teslime kadar ertelenebiliyor. 

Kolay Yatırım imkanı Nef Merter'le başlıyor

Kolay Yatırım ilk defa Nef Merter projesinde uygulanıyor. Nef Merter'de yatırımcılara iki seçenek sunuluyor. İki bloktan oluşan projede, bir blok yatırımını bugünden 12 yıl boyunca kiralamak isteyen yatırımcılara, diğer blok da yatırımını kendi kullanmak veya kiralamak isteyen yatırımcılara ayrıldı. Bugünden kiralama seçeneğiniyle satın almayı tercih eden yatırımcılar için kira geliri satın alınan ünitenin büyüklüğüne göre brüt metrekareyle orantılı olarak belirleniyor. 12 yıllık kira geliri ve teslim sonrası başlayan kredi ödemeleri hesaplandığında, kredinin yüzde 60'ını kira geliri ödüyor.

nef merter 14

Nef Merter'de çok fonksiyonlu yaşam 

Dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin katıldığı projenin tasarım yarışmasını özgün konseptleriyle tanınan Perkins & Will kazandı. Nef Merter, İstanbul'un her köşesine rahatlıkla ulaşabileceğiniz ana metro hattına 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. İstanbul'un en işlek ulaşım hattı olan E5'in tam bitişiğinde yer alan proje, ayrıca günde 1 milyondan fazla kişinin kullandığı metrobüs durağına ise sadece 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.

Merkezi iş aksı üzerinde yer alan Nef Merter'de yüzde 18 KDV uygulanıyor. Bu nedenle yatırımcılar satın aldıkları üniteleri ister konut, ister ofis olarak kullanabiliyor. Projede metrekareler brüt 36 m2 ile 81 m2 arasında, KDV dahil fiyatlar da 270 bin ile 700 bin TL arasında değişiyor. Konut veya ev-ofis olarak kullanmak isteyen yatırımcılar için 1+0 ve 1+1 üniteler bulunuyor. Yan yana üniteleri birleştirerek 2+1 ve 3+1 konutlar ya da daha büyük ofisler elde edilebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nef’in yeni keşfi; Nef Kolay Yatırım!
  • 10.12.2014 17:20

Nef’in yeni keşfi; Nef Kolay Yatırım!

Timur Gayrimenkul markası olan Nef'in en yeni keşfi; Nef Kolay Yatırım! Nef Kola ...

Nef Merter 12 projesinin arsa görüntüleri
  • 11.11.2013 13:48

Nef Merter 12 projesinin arsa görüntüleri

Nef 'in Merter'de inşa edeceği proje arsa ve satış ofisi görselleri ...

Nef, kolay yatırım ile Merter’den ev aldıracak!
  • 04.01.2015 09:17

Nef, kolay yatırım ile Merter’den ev aldıracak!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Merter 14’te “Nef Kolay Yatırı ...

Ev almanın kolayı bulundu!
  • 21.12.2014 14:12

Ev almanın kolayı bulundu!

Herkes bir ev veya ofis sahibi olabilmek ister. Ancak peşinat ya da kredi ödeme ...

'Nef Kolay Yatırım’ı duydunuz mu?
  • 17.12.2014 13:28

'Nef Kolay Yatırım’ı duydunuz mu?

Nef, “Foldhome” ve “Garantili Proje” keşiflerinden sonra “Kolay Yatırım” adını v ...

Nefesinizi bir de Merter'de tutun!
  • 16.12.2014 16:28

Nefesinizi bir de Merter'de tutun!

Timur Gayrimenkul tarafından Merter'de hayata geçirilmekte olan Nef Merter 14 pr ...