maritbet girişmaritbet
Nefes Sakarya için geri sayım başladı

Nefes Sakarya için geri sayım başladı

Eminevim’in projesi olan ve doğal dokuyu bozmadan inşa edilen “Nefes Sakarya’nın, rahat bir “Nefes” almak isteyenlerle buluşmasına sayılı günler kaldı

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Temmuz 2015'te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede aynı zamanda kalan son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim tarafından butik bir proje olarak hayata geçirilen  "Eminevim Nefes" hem yaz, hem de kış aylarında nefes almak isteyenlerin huzur bulduğu bir yer.

Eminevim Nefes

365 gün tatil imkanı; Eminevim, faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerinden biri olan son  Eminevim Nefes  Sakarya'da 5 bin 40 metrekare alana konumlanan ve  7 blokta 2+1 ve 1+1 daire tiplerine sahip olan projede, daireler 47-77 m² arasında değişiyor. 87 konuttan oluşan proje İstanbul'un trafiğinden, yoğunluğundan bunalanlara ve tatil için zamanı olmayanlara  adeta 365 gün tatil imkânı sunuyor.

Dünyanın ikinci en ince kum taneli plajına sahip; %55'i yeşil alan ve sosyal alan olan projede; açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, fitness salonu, cafeterya ve dinlenme alanları, çocuk oyun parkı gibi sosyal tesislerde mevcut. 

Nefes Projesi'nin 150 metre uzaklığında yer alan, Kocaali Plajı dünyanın ikinci en ince kum tanesine sahip ve bölge turizm merkezi olarak da koruma altında.  

Teslimata sayılı günler kaldı; Temmuz 2015'te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede kalan çok az sayıda ki son konutlar için son fırsat. 93 bin TL  ile 166 bin TL arasında değişen son konutlar sizleri bekliyor. Bütün bu özelliklerinin yanı sıra, 3. Köprü, liman projesi, demiryolu çalışmaları da Nefes'i daha çekici kılarken son konutlar için sahiplerini bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eminevim Nefes'te teslimler Temmuz 2015'te!
  • 03.07.2015 10:55

Eminevim Nefes'te teslimler Temmuz 2015'te!

Sakarya'da inşa edilen proje içerisinde sadece 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyo ...

Nefes Sakarya için geri sayım başladı
  • 30.06.2015 14:10

Nefes Sakarya için geri sayım başladı

Eminevim’in projesi olan ve doğal dokuyu bozmadan inşa edilen “Nefes Sakarya’nın ...

Eminevim, Sakarya'ya Nefes veriyor
  • 09.10.2014 17:11

Eminevim, Sakarya'ya Nefes veriyor

7 blokta 86 daireden oluşan Eminevim Nefes, Sakarya-'nın Kocaali ilçesinde bulun ...