maritbet girişmaritbet
Nef New York projesi 2015 sonunda başlıyor!

Nef New York projesi 2015 sonunda başlıyor!

Nef'in New york Manhattan'da inşa edeceği 60 katlı kule otel ve rezidans dairelerden meydana gelecek.

Nef'in ABD New York'ta inşa edeceği projenin detayları belli olmaya başladı. Empira State binasına çok yakın bir bölgede hayata geçirilecek proje 210 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olacak. 37. Cadde'nin doğusunda yükselecek olan proje 213 metre yüksekliğe sahip olacak. Evlerin 37 metrekare ile 167 metrekare arasında değişeceği New New York'ta teslimlerin 2017 sonunda yapılması bekleniyor.

nef new york açık hava sineması

5 adet açık ve bölünmüş kat bahçesinin yer alacağı New York Nef'te yeşil alanlar, New York ortalamasının üzerinde olacak. Her 9 katta bir bahçe katının yer alacağı projeyle ilgili olarak Perkins+Will'dem Scott Allen 'Projedeki geniş yeşil alanlar ve ekosistemli bahçeler iletişimle birlikte insanlar arasındaki sosyal ilişkiyi güçlendirecek. Her insana küçük bahçeler vermektense, birçok insana büyük ve ortak bir bahçe vermek daha mantıklı' ifadelerini kullandı.

60 kat şeklinde tasarlanan Nef New York projesinde inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Otel ve rezidans konseptine sahip olacak dev projede fiyatların ne kadar olacağı merak ediliyor. İçerisinde parti odaları, sanat odası, yayın odası, fitness center, jakuzi, açık sinema, gözlem odası gibi seçeneklerin yer aldığı projenin en üst katında sonsuzluk havuzu ve kat bahçesi bulunuyor.

nef new york projesi nerede

Manhattan'da boy gösterecek olan dev proje MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü kazandı. Bu, Nef New York'un ne kadar özel bir proje olduğunun bir diğer göstergesi. Foldhome konseptine sahip olacak olan yeni yatırımın Türk ve Amerikalı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nef New York projesi 2015 sonunda başlıyor!
  • 30.03.2015 14:17

Nef New York projesi 2015 sonunda başlıyor!

Nef'in New york Manhattan'da inşa edeceği 60 katlı kule otel ve rezidans dairele ...