maritbet girişmaritbet
Nef Kemerburgaz 04'te 200 bin dolar!

Nef Kemerburgaz 04'te 200 bin dolar!

Katlanabilir ev sistemiyle inşa edilen Nef Apartments Kemerburgaz 04'te 1 + 1 dairesi olanlar gerektiğinde hobi ve misafir odası kiralayarak 24 odalı bir eve sahip olabiliyor bin metrekarelik bir eviniz olsaydı içinde neler olmasını isterdiniz

 Katlanabilir ev sistemiyle inşa edilen Nef Apartments Kemerburgaz 04'te 1 + 1 dairesi olanlar gerektiğinde hobi ve misafir odası kiralayarak 24 odalı bir eve sahip olabiliyor bin metrekarelik bir eviniz olsaydı içinde neler olmasını isterdiniz? 

 
Sinema salonu, oyun odası, müzik odası, davet odası... Yer gibi seçenek de bol. Nef de bu soruyu sormuş ve yanıtlardan yola çıkarak oluşturduğu fold home (katlanabilir ev) sistemi ile Göktürk'te Nef Apartments Kemerburgaz 04'ü geliştirmiş. Bu projede 75 metrekare büyüklüğünde 1 + 1 daire sahibi olup, 24 odalı bir mekânda yaşamak mümkün. Nasıl mı? Arada sırada kullandığınız misafir odası, sinema salonu, müzik odası, fitness odası, hobi odası, playstation odası, mini futbol sahası, mini basketbol sahası, yoga odası, toplantı odası gibi mekânları kiralayarak. Böylece 
 ihtiyaç duyduğunuzda kocaman bir eviniz oluyor. Bunun için 5 ile 32 lira arasında değişen miktarda kira ödüyorsunuz. 
Nef Apartments Kemerburgaz 04 fiyat listesi
Nef Apartments Kemerburgaz 04 projesinde son 4 darienin satışı devam ediyor. Fiyatları 200 bin dolar ile 500 bin dolar arasında değişen satıştaki darielerin metrekareleri ise 100 ila 245 arasında.
 
Akılcı, mütevazı ve aynı zamanda rafine, özgün bir yaşam tarzım temsil eden Nef Apartments Kemerburgaz 04, bir konut projesinden daha çok yaşam merkezi olarak inşa edilmiş. 
Nef projelerinin patentli keşfi foldhome (katlanabilir ev) ve foldoffi.ee (katlanabilir ofis) konseptleri ArkiParc2012 ödüllerinde "En iyi konut projesi" seçilmiş. 
 
Konut ve ofislerden oluşan Nef Apartments Kemerburgaz 04, Nef in İstanbul'da hayata geçen ilk projesi olma özelliğini de taşıyor. 1 + l'den 5+1 dublekslere kadar farklı konut tiplerinin bulunduğu Nef Apartments Kemerburgaz 04 projesi 87 konuttan meydana geliyor. 4 bin 800 metrekarelik alana kurulan projede dairelerin alanları 87 metrekare ile 263 metrekare arasında değişiyor. 5 katlı tek blok halinde tasarlanan Nef Apartments Kemerburgaz 04 projesinin yapımına Eylül 2009yılında başlandı 2011 yılınınEylül ayında teslim edildi.
 
TEST SÜRÜŞÜNE HAZIR MISINIZ?
 
Patenti Nef e ait Fold home sisteminin İstanbul'da hayata geçtiği projede yeni ve benzeri olmayan bu yaşam fikrinin deneyimlenebilmesi için bir gayrimenkul projesinde ilk kez"test sürüşü" fikri de hayata geçirildi...
 
Ocak 2012'de gerçekleştirilen "Nef testsürüşü" uygulaması ile Nef Ailesi'ne katılmak isteyen herkesin öncelikle Nef Apartments Kemerburgaz 04 ve ardından tüm Nef Projeleri'ndeki hayatı deneyimlemesi için randevu sistemi ile hem örnekdaire hem de Fold home üniteleri rezervasyonlu şekilde kullanıma açıldı. Test sürüşü uygulaması süresince bulunan Fold home'lara ait tüm özellikler test edilebildi.
 
Mimar  Esin tümer
 
Yaşamın vazgeçilmezi olmak için yola çıkan NEF'in felsefesi varlık sebebimiz NEFes üzerine kurulu. Nef Apartments Kemerburgaz 04 farklılığı tasarımda arayan ve sektörde kendine ait patentli kavramlar oluşturarak yoluna devam eden Timur Holding'in ilk projesi. 
 
KÜTLE İÇERİDE PARÇALANIYOR
Kütle olarak parselin tamamını kullanmayı tercih eden mimari ekip binayı içeriden üç ana bloğa ayırmış. Blokları birbirine bağlayan avlular ve dairelerin açıldığı koridorlar ile kütle içeriden dışa komple kapalı kendi mahallesini kurgulayan sokaklar ve meydanlardan oluşuyor. Üç ana bloğun kesişme noktalarındaki asansörler düşey ulaşıma olanak sağlıyor. Her avlu tüm katlar boyunca galeri olarak 3. boyuta taşınıp çatısından aldığı gün ışığı ve yeşil bitki örtüsü ile komşularına kapı önü toplanma mekânı olarak da hizmeti veriyor. Nef Apartments Kemerburgaz 04 gerek galeri boşlukları gerek güneşi içeri davet eden iç avluları ile sıkıcı koridor çözümleri yerine keyifli bir sokak atmosferi sunuyor. Mahalle çatı kotunda yeşil piknik alanları açık hava sineması ve havuz ile şenlenirken bodrum kotlarında Timur Holding patentli "foldhome" üniteleri ile zenginleşiyor.
 
 FOLD HOME EV İLE +24 
Oda Sıklıkla kullanılmayan zaman içinde ihtiyaç duyulabilecek yaşam alanlarına öde-kullan sistemi ile sahip olabilirsiniz. Sinema müzik odası özel ders ve çalışma odası toplantı odası çocuk oyun odası hobi odası mini futbol ve basketbol sahası bireysel gelişim odası playstation odası gibi pek çok fonksiyon iç donanımları ile birlikte saatlik kiralanabiliyor. Kalabalık misafirleriniz için özel bir mutfak ve lounge alanı da mevcut. Stüdyo daireye sahip olabilirsiniz +24 oda ihtiyaç duyduğunuz an elinizin altında. Üstelik çok makul ücretler ve Autoban iç mekân kalitesi ile. 
 
YEŞİL ÇATI Nef Apartments
 
Kemerburgaz 04'te çatının tamamen yeşile bırakılması ve açık alanların zemin kotunda değil çatı kotuna alınması parselden maksimum faydayı sağlamış. Yeşil bitki örtüsü ağaç ve en üst kotta havuz gibi hareketli bir yükü taşıyan kütle hem striiktürel hem de malzeme ve işçilik olarak sorunsuz çözülmüş durumda. Açıkhava sineması ve barbekü alanları ile çatı çok işlevli.
 
NASIL BİR EV?
 
Salonlar yerden ısıtmalı klima için gerekli altyapısı hazır led aydınlatmalara özel asma tavan sunuyor. Her dairede saklama hacimleri kurgulanmış. Mutfak hacimleri yemek  masanızı koyabileceğiniz ayrı bir niş ile geniş ve LineaDecor'un projeye özel dolapları ile bitirilmiş. Ebeveyn odasında giyinme dolapları için özel bölüm ve banyo mevcut. Tüm ıslak hacimlerde zemin ve duvar malzemeleri birinci sınıf olmasının yanı sıra zevkli ve gösterişli. Uzun koridorda kitaplık için ideal duvar yüzeyleri sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kemerburgaz’da 237 milyon liraya konut imarlı 15 dönüm arsa!
  • 25.01.2022 09:58

Kemerburgaz’da 237 milyon liraya konut imarlı 15 dönüm arsa!

Kemerburgaz-Mithatpaşa aksında yer alan 15 bin 840 metrekarelik konut alanı imar ...

Katlanabilir ev 6 saatte monte ediliyor
  • 19.02.2018 12:04

Katlanabilir ev 6 saatte monte ediliyor

Sosyal konut hedefli tasarlanan katlanabilir evler, 6 saat içerisinde monte edil ...

Katlanabilir ev sistemi dikkat çekiyor!
  • 25.07.2017 16:41

Katlanabilir ev sistemi dikkat çekiyor!

Tasarımıyla dikkat çeken katlanan evin anlatıldığı film emlaktasondakika.com'da ...

Kemerlife 23'den örnek daire fotoğrafları!
  • 09.03.2018 17:16

Kemerlife 23'den örnek daire fotoğrafları!

Kemerburgaz'da Metal Yapı tarafından inşa edilen Kemerlife 23'ün binasında kurul ...

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri
  • 21.12.2013 15:21

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler örnek da ...