maritbet girişmaritbet
Narin Park Erguvan Sitesi eylülde teslim! 61 bin TL’ye!

Narin Park Erguvan Sitesi eylülde teslim! 61 bin TL’ye!

GYO, Narin Park Projesi’nin 1. etabı olan Erguvan Sitesi’nde sona yaklaştı. 314 konutun inşaatına start veren Martı GYO, son konutlarını Eylül ayından itibaren sene sonuna kadar teslim etmeyi hedefliyor. Erguvan Sitesi’nde fiyatlar 61.100 liradan başlıyor

Trakya'nın yükselen değeri Çerkezköy'ün en modern konut projesine imza atan Martı GYO, Narin Park Projesi'nin 1. etabı olan Erguvan Sitesi'nde sona yaklaştı. Erguvan Sitesi'ni tamamlayacak olan 314 konutun inşaatına start veren Martı GYO, son konutlarını Eylül ayından itibaren sene sonuna kadar teslim etmeyi hedefliyor.

Martı GYO, 1. Etap Erguvan Sitesi'nde bulunan son dairelerin inşaatını, tamamlamak üzere Kibele inşaat ile sözleşme imzaladı. Şantiye kurulma çalışmalarını hızlıca tamamlayan Kibele inşaatın taşeron firması ise Proev oldu.

Çerkezköy'de yepyeni ve modern yaşamın kapılarını açmayı hedefleyen Narin Park Projesi, toplam 350 bin metrekare alan üzerinde toplam 7 etaptan oluşacak. Narin Park Geniş rekreasyon alanları ile tamamlandığı zaman Trakya'nın yeni bir yerleşim birimi olarak 7000 aileye ev sahipliği yapacak.

Narin Park Projesi'nde sosyal ve modern yaşamın gerektirdiği bütün detaylara dikkat eden Martı GYO, alışveriş merkezleri, fitness kulübü, spor kulübü, mini golf kulübü, atlı spor, çocuk kulübü, tenis kortları, açık-kapalı yüzme havuzları, sinema, restoran ve sağlık merkezine kadar bir her türlü sosyal yaşam alanıyla Çerkezköy'de yeni ve farklı bir yaşam vaat ediyor.

Yatırımcının ilgisi yüksek 

Hayata geçtiği andan itibaren bölge yaşayanları kadar İstanbullu yatırımcılardan da büyük ilgi gören NarinPark Projesi'nden beklenen haber geldi. Narin Park'ı bloklar halinde tamamlamayı hedefleyen Martı GYO, 1. Etap olan Erguvan Sitesi'ni tamamlayacak son314 konutun inşaatına başladı. Mart ayı başında yüklenici firma Kibele İnşaat tarafından başlanan 314 konutun Eylül ayı itibariyle teslimlere başlanması hedefleniyor.

Toplam 548 konuttan oluşan 1. Etap Erguvan Sitesi'nde satış ve teslimatlar da son hızıyla sürüyor. Erguvan Sitesi'nde tamamlanarak teslim edilmiş olan 234 adet konut ile birlikte Erguvan klüp de tamamlanarak yaşayanlara hizmet vermeye başlamıştır.  Erguvan Sitesi'nde yılsonuna kadar tüm konutların sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Martı GYO, 1. etabın tamamlanmasıyla birlikte 450 daireden oluşan 2. etabın inşaatına da yılsonunda başlanması planlanıyor.

Çerkezköy yatırımcı için cazibe merkezi

Çerkezköy, İstanbul ve çevresinde en hızlı gelişen ve yatırımcıların dikkatle izledikleri bölgelerin başında geliyor. İstanbul'a olan yakınlığının yanı sıra 2012 yılına kadar gerçekleştirilmesi öngörülen hızlı tren projesi ile Halkalı-Çerkezköy arasının 20 dakikaya inecek olması, İstanbul'un 3. uluslararası havalimanı projesi ile Çerkezköy'e çok yakın olan Silivri'nin ön plana çıkmasının dışında ayrıca Tekirdağ'da ihalesi yapılacak olan yeni liman projesi ile Halkalı Gümrüğü'nün Çerkezköy'e taşınması gibi faktörler nedeni ile hızlı göç alması bölgeyi yatırımcıların gözünde değerli kılıyor.

Narin Park'tan daire alan kazanıyor

Narin Park, kira geliri ve hızlı kiralama süreci gibi konularda da yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. İstanbul'daki konutlarda yüzde 3'ü geçmeyen daire bedeli/kira getiri oranı Narin Park'ta % 8'i buluyor. Uzmanlara göre ise, Çerkezköy'de metrekare satış fiyatları yatırımcının ilgisine paralel artış göstermeye devam edecek. Özel fiyatları ile yatırımcılar için cazip koşullarla satışa sunulan Erguvan sitesi 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor.  Yatırımcısına özel cazip fiyatların sunulduğu sitede, 1+1'ler 61 bin 100 TL, 2+1'ler 94 bin TL'den, 3+1'ler 130 bin TL'den ve 5+1'ler 204 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

 

Narin Park iletişim bilgileri

Web: www.narinparkevleri.com

E-posta: [email protected]

Tel: 444 71 17

  • Etiketler:

Yorum Yaz