maritbet girişmaritbet
Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları fiyat listesi!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları fiyat listesi!

Ceylan İnşaat'ın Göztepe'nin kentsel dönüşümüne katkı sağlayacak projesi Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda fiyatlar 500 bin liradan başlıyor.

ESD - Arsa alanı 5 bin 760 metrekare olarak açıklanan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, 24 katlı tek blokta 192 konut, 6 ticari meydan ve 9 ofisten meydana geliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda fiyatlar...

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Konutları'nda 1+1 daireler 500 bin liradan, 2+1 daireler 600 bin liradan, 3+1 daireler ise 950 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Butik bir yaşam projesi olarak hayata geçirilen projede daireler 14. kattan sonra deniz manzarasına sahip.

Konumuyla dikkat çekiyor

Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına karşı konumlandırılan proje, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda'ya ise 750 metrekare mesafede yer alıyor.

Zengin sosyal donatılar...

Mayıs 2017'de sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda sosyal olanaklar; kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA (sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam), çok amaçlı spor sahası (voleybol, basketbol, mini futbol, tenis), çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesinin yanı sıra, kış bahçesi ve barbekü alanı şeklinde sıralanıyor.

Ayşe Özlem Kuruca/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları fiyat listesi!
  • 03.06.2015 15:48

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları fiyat listesi!

Ceylan İnşaat'ın Göztepe'nin kentsel dönüşümüne katkı sağlayacak projesi Muhteşe ...